Hillside Haven, cabană rustică destinată relaxării

Hillside Haven, cabană rustică destinată relaxării

Hillside Haven, cabană rustică destinată relaxării 1980 1318 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

viziteaza transilvania

Astăzi vă prezentăm o cabană rustică perfectă pentru un weekend prelungit și nu numai, Hillside Haven. Aceasta se află la Praid, județul Harghita, aproape de punctele turistice, dar este ascunsă de forfota cotidiană, într-o zonă montană superbă.

Cabana este spațioasă, putând găzdui 8 călători. Îmbrăcată la exterior în lemn, ca și cum s-ar camufla printre crengile de copac, o veți zări rapid, pentru că strălucește într-un mod special, chemându-vă la ea.

În interior mobilierul din lemn antic, decorațiunile tradiționale și facilitățile contemporane se îmbină într-o atmosferă desăvârșită. În jur e parfumat cu relaxare, așa că haideți la drum!

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva singuri experiența.

Cu ajutorul datelor de contact din antet veți putea contacta gazda, fără a mai apela la intermediari. Astfel, veți evita plata oricăror taxe sau comisioane către terți.

Descoperiți Salina Praid, o lume subterană magică

Salina Praid este o lume subterană magică, cu multiple beneficii asupra sănătății . Aici viața se desfășoară fără griji, problemele sunt date uitării, iar locurile de odihnă, de joacă sau zonele de servit masa contribuie la relaxarea voastră. Copiii găsesc bucurie în parcul de aventură, amenajat cu tiroliană sau trasee suspendate. 

salina praid

salina praid

Într-un alt articol de pe blog-ul Wildventure vă așteaptă detalii interesante despre lumea subterană și împrejurimile din județul Harghita: cinema 3D, degustare de vin românesc, băi terapeutice cu sare și nămol, Lacul Roșu, Lacul Sfânta Ana, Cheile Bicazului. Fiecare destinație are o emoție care merită simțită de voi.

Alte obiective turistice din Harghita

Dacă ajungeți în județul Harghita, merită să explorați câteva obiective turistice rare în România:

  • Canionul pârâului Corund, un tărâm înghețat cu sare;
  •  Casa Fluturilor Exotici, deschisă exclusiv în perioada verii;
  •  Dealul Melcilor;
  •  Cetatea Rapsonné;
  • Piatra Găurită;
  • Izvoarele sărate și apele minerale;

Hillside Haven, o cabană rustică destinată relaxării

Căutați o cabană rustică destinată relaxării de weekend și nu numai? Ați ajuns bine, sunteți tot mai aproape de locul dorit, cabana Hillside Haven. Aceasta se află aproape de punctele turistice de interes, dar este ascunsă de zgomotul contemporan într-o zonă montană superbă.

hillside haven

hillside haven

cazare praid

Cabana îmbrăcată în lemn și piatră de munte poate găzdui 8 călători. Spațioasă, pune la dispoziție: o terasă acoperită, cuptor rustic, trei camere, două băi, o zonă de living, zonă de servit masa și o bucătărie complet utilată. Interiorul cuprinde mobilier antic, obiecte tradiționale și elemente moderne, îmbinate armonios pentru o vacanță de vis.

Camerele dezvăluie pereți cu stinghii din lemn, geamuri panoramice, balcon de unde se poate privi natura fermecatoare. Rusticul e impregnat prin lămpi vechi, mobilier cu aer antic, lădiță tradițională, unde se aduna odată zestre și covoare țesute care povestesc despre trecut.

hillside haven

cazare praid

hillside haven

hillside haven

cabane harghita

hillside haven

hillside haven

hillside haven

Vă lăsăm doar cu câteva gânduri scrise pentru că, uneori, pozele vorbesc de la sine și nu mai au nevoie de cuvinte. Lăsați-vă uimiți de locul de vacanță pe care îl căutați de mult timp!

REZERVAȚI-VĂ SINGURI EXPERIENȚA

Vreți să descoperiți o lume subterană magică, obiective turistice rare?

Căutați idei de vacanță pentru un weekend departe de agitația orașului? Haideți într-o zonă superbă, să fiți izolați în mijlocul naturii, într-o cabana rustică, destinată relaxării!

Haideti la Hillside Haven! Luați legătura direct cu gazda. Evitați orice taxă sau comision perceput de alte platforme sau agenții de turism! 

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…