Casa Belcin: Cabană montană cu saună, ciubăr și view superb

Casa Belcin: Cabană montană cu saună, ciubăr și view superb

Casa Belcin: Cabană montană cu saună, ciubăr și view superb 1280 858 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Casa Belcin este situată în Bușteni, la doar câțiva km de principalele atracții turistice de pe Valea Prahovei.

Aerul curat de munte te așteaptă să petreci câteva nopți într-o cabană cu șemineu, saună, jacuzii și alte facilități premium.

Plănuiești o escapadă cu prietenii sau o vacanță în familie? Hai să vezi ce urmează.

casa belcin busteni

Casa Belcin: Răsfăț într-o cabană montană

Casa Belcin pune la dispoziția oaspeților 10 dormitoare cu baie proprie, TV și balcon. Unele camere sunt dotate cu șemineu, iar băile pot avea fie jacuzzi, fie cabină de duș.

cabana cu jacuzzi busteni

cabana cu semineu valea prahovei

cabana cu jacuzzi valea prahovei

La parter găsim un living spațios, cu loc de luat masă și bucătărie. Suprafețele vitrate mari dezvăluie peisajul spectaculos.

Casa Belcin are o arhitectură care îmbină elemente din lemn masiv și piatră, o arhitectură specific montană.

casa belcin valea prahovei

La exterior, cabana dispune de parcare privată, un foișor cu o zonă de luat masa în sezonul cald și un loc special amenajat pentru grătare.

cabane valea prahovei

De asemenea, pentru un plus de relaxare într-un cadru de poveste, casa Belcin îți pune la dispoziție și un ciubăr și o saună pentru a te deconecta complet de la activitățile cotidiene.

cazare cu ciubar si sauna valea prahovei

Aerul curat de munte și împrejurimile fac din această pensiune o locație perfectă pentru odihnă si relaxare. Totuși, configurația cabanei este ideală și pentru a petrece anumite evenimente importante împreună cu prietenii sau cu un grup extins.

cabane grupuri busteni

Activități, istorie și relaxare prin împrejurimi

Pentru cei care își doresc un sejur mai activ, cum ar fi drumețiile, plimbările cu biciclete, cățărările în rapel, tirul cu arcul, tehnici de supraviețuire, alpinism sau plimbări cu ATV -ul, Casa Belcin organizeaza astfel de activități la cerere.

Fiind situată pe Valea Prahovei, una dintre cele mai importante atracții turistice ale României, Casa Belcin are în imediata apropiere zeci de obiective de neratat:

  • Castelul Cantacuzino: la doar 3 km distanță de Casa Belcin. De pe terasa Castelului poate fi admirată întreaga stațiune montană Bușteni, cu crestele falnice ale Bucegilor in fundal. Ceramica din interior este italiană, mozaicul românesc, fiind completate de tavanele sculptate, casetate și pictate cu motive florale.

  • Castelul Peleș: la aproximativ 6 km de cazare. Este considerat cel mai important ansamblu arhitectonic de tip istorist din România și unul dintre cele mai importante şi frumoase monumente din Europa.

  • Cascada Urlătoarea
  • Telecabina Bușteni-Babele: leagă orașul Bușteni de platoul Bucegilor. Este des folosită de turiștii care încearcă să ajungă cât mai devreme la Babele, la Crucea Eroilor Neamului (Crucea Caraiman) sau la Vârful Omu.
  • Sfinxul din Bucegi și-a preluat numele datorită asemănării sale cu un cap uman, mai exact cu Sfinxul Egiptean. S-a format din cauza vântului, dintr-un bloc mare de piatră ce a căpătat forma de astăzi într-un timp foarte îndelungat. Sfinxul din Bucegi, aflat pe platoul Bucegi, măsoară 8 metri în înălțime și 12 metri în lățime.
  • Babele sunt formațiuni stâncoase situate în apropiere de vârful Baba Mare (2292 m) din Carpații Meridionali.
  • Abruptul Bucegilor

  • Rezervația Naturală Complexa Peștera Ialomiței
  • Mănăstirea Caraiman – “Înălțarea Sfintei Cruci”
  • Fun Park Kalinderu

Îți planifici un sejur prin românia și nu știi de unde să începi? Pe blogul nostru vei găsi recomandări în ceea ce privește cazările mai speciale și obiectivele turistice din România. Sperăm să te inspire și să te ajute să îți faci cel mai mișto itinerar.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…