Cabana Dominic: cabană rustică din lemn cu ciubăr în Mărișel

Cabana Dominic: cabană rustică din lemn cu ciubăr în Mărișel

Cabana Dominic: cabană rustică din lemn cu ciubăr în Mărișel 1201 802 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Cabana Dominic se găsește în comuna Mărișel, Cluj și este o cabană cu ciubăr și loc de joacă pentru copii. Aceasta oferă celor care îi calcă pragul o experiență autentică montană, tipică unei cabane din lemn.

cabana dominic marisel

Cabana Dominic: Un loc retras în inima munților

Cabana Dominic este cazarea ideală pentru grupuri numeroase, punând la dispoziția oaspeților camere spațioase și luminoase.

Cabana se găsește în mijlocul naturii, fiind perfectă pentru o minivacanță departe de agitația urbană. Așadar, bucură-te de spectacolul peisajelor montane care înconjoară cabana și permite-ți să te relaxezi împreună cu cei dragi.

Indiferent de cum alegi să îți petreci timpul la cabană, va fi o experiență de neuitat.

cabana marisel cluj

Cabana oferă oaspeților săi 4 dormitoare spațioase și luminoase, cu 6 paturi și 2 băi. Mobilierul este în culori calde, contribuind la armonia interiorului fiecărei încăperi. Pe lângă asta, numeroasele ferestre te vor ține aproape de natura superbă care te înconjoară.

cabana la munte

Zona de living se prezintă cu două canapele spațioase și comode. Lângă aceasta, se află masa de dining din lemn masiv. De asemenea, șemineul aflat în colțul încăperii este perfect pentru zilele reci.

cabana dominic

Nici exteriorul cabanei nu se lasă mai prejos, punând la dispoziție o terasa spațioasă, acoperită. Aici poți lua masa, în timp ce te bucuri te peisajul pitoresc spectaculos. Pe lângă asta, ai posibilitatea să te relaxezi în ciubărul încălzit și să uiți de griji.

cabana cu ciubar marisel

Pentru cei mici există și o zonă de joacă, care îi va ține veseli și ocupați.

Atracții și obiective turistice în Mărișel și împrejurimi

  • Ţâcla Gavrii este cel mai spectaculos punct de belvedere din Mărișel. Ea se află la o altitudine de 1100 m și oferă o imagine de neuitat asupra Apusenilor. Traseul montan care trebuie parcurs pentru vizitarea acestei atracții turistice este rapid și relativ ușor. Totuși, este indicat să vă aventurați doar cu echipament de munte. Este un loc superb, în care te poți bucura de liniște și de tabloul oferit de natură.
  • Lacul Tarnița este localizat la vest de municipiul Cluj-Napoca, în Munții Apuseni, și are o lungime de 9,7 km. Este un lac de acumulare cu ape limpezi, înconjurat de păduri abundente. Toate acestea contribuie la crearea unui cadru natural fermecător. Este o destinație ideală pentru activitățile de agrement, precum pescuitul și sporturile nautice, dar și pentru relaxarea pe malurile pitorești ale lacului.

  • Cu zonele din împrejurimi și malurile lui frumoase, Lacul Beliș atrage anual mii de turiști. Se află în munții Gilăului, la o altitudine de 1350, fiind un lac de acumulare. Pe locul pe care se află acum lacul, odinioară au fost mai multe sate, care au fost strămutate, iar casele abandonate. Datorită trecutului întunecat care a dus la formarea lui, atunci când apa scade foarte tare, încă se mai pot vedea ruinele caselor.

  • Cea mai faimoasă dintre ruine este Biserica Giurcuța de Jos, care reprezintă o atracție turistică pentru scafandri. Pe lângă asta, turiștii se pot bucura de activități nautice pe lac, cum ar fi plimbările cu barca sau cu hidrobicicleta.
  • Piatra lui Lucaci este o formațiune stâncoasă, aflată în Munții Gilăului și oferă un loc cu vedere spectaculoasă asupra lacului Tarnița. Aceasta este una dintre principalele atracții naturale ale județului Cluj. Circuitul spre această locație spectaculoasă începe de la Barajul Tarnița și durează aproximativ 4-5 ore, având o dificultate medie. Diferența de altitudine este de peste 600 m, așa că este important să vă aventurați doar cu echipamentul corespunzător. Efortul despus va fi răsplătit de priveliștea de vis.

  • Pârtia de schi de la Mărișel a fost inaugurată destul de recent, în anul 2018, având o lungime totală de 4,5 km. Are numeroase piste deschise, instalații de urcare, zăpadă artificială, nocturnă, precum și restaurante, baruri și parcări. În zilele senine, pârtia oferă o panoramă senzațională asupra lacului Beliș, dar și a munților Apuseni.

Dacă vrei să vezi mai multe cazări inedite din țara noastră si atracții mai mult sau mai puțin cunoscute, blogul nostru îți stă la dispoziție. Aici vei găsi o sumedenie de opțiuni care mai de care mai frumoase, din fiecare zonă a României.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Accesând-o, vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Vei putea vedea disponibilitatea în timp real și vei putea plăti online. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile de socializare, Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…