Cazează-te în Casa „Floare de nu mă uită” pentru o experiență unică în Rezervația Creasta Cocoșului

Cazează-te în Casa „Floare de nu mă uită” pentru o experiență unică în Rezervația Creasta Cocoșului

Cazează-te în Casa „Floare de nu mă uită” pentru o experiență unică în Rezervația Creasta Cocoșului 960 639 Wildventure

Casa „Floare de nu ma uita” – Rezerva Acum

Vrei o experienta unica in cel mai traditional sat maramuresean? Daca da, se pare ca te afli in locul potrivit.

Astazi va propunem o alta bijuterie din renumitul sat Breb, un loc asezat la poalele muntilor Gutai, unde oamenii au inteles ca adevarata comoara a turismului romanesc este reprezentata de patrimoniul inegalabil de case traditionale reconditionate, in care turistii pot intra in contact cu lumea arhaica, aproape la fel de linistita si curata, precum in urma cu sute de ani.

Unul dintre promotorii acestui gen de turism este Poiana Creasta Cocosului. Complexul a fost deschis in toamna aceasta si este unul dintre cele mai frumoase proiecte turistice traditionale, din Romania.

Creasta Cocosului face parte din ariile protejate ale Romaniei, fiind un loc de o frumusete izbitoare, in care drumetii dornici de noi aventuri se vor simti ca pestele in apa. Poiana despre care va vom povesti, se afla la marginea satului, departe de zgomot si agitatie. In acest peisaj de basm, au fost relocate si reconditionate 4 casute vechi de peste 100 ani, care si-au propus sa reinvie spiritul maramuresean, cu toate obiceiurile si traditiile pe care le implica.

In  urma cu ceva timp, va prezentam Casa Mac, aceasta facand parte tot din satucul Poiana Creasta Cocosului. Astazi a venit randul sa va prezentam Casa „Floare de nu ma uita”, care este putin mai spatioasa, putand gazdui pana la 9 persoane. Aceasta dispune de 3 dormitoare, 3 bai, sufragerie si bucatarie, fiind echipata si utilata cu tot ce aveti nevoie nu doar pentru un week-end, ci pentru un sejur complet.

Ei bine, daca ti-a placut acesata experienta, afla ca acum poti rezerva necomisionat cele mai frumoase cazari traditionale din Maramures, prin intermediul noii noastre platforme, Travlocals.com. Stai linistit, nu va trebui sa platesti niciun comision sau taxa de serviciu. Te punem in contact direct cu gazda. Dar mai intai iti oferim toate detaliile necesare pentru a-ti planifica urmatorul sejur. Asadar, vei putea verifica singur regulile casei, disponibilitati si preturi in functie de calendar sau facilitatile oferite. Asa ca, nu mai sta pe ganduri, experientele unice se rezerva din timp!

rezerva acum

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…