Cazează-te în Breb, un „muzeu” al satului maramureșean

Cazează-te în Breb, un „muzeu” al satului maramureșean

Cazează-te în Breb, un „muzeu” al satului maramureșean 1024 768 Wildventure

Casa Mac – Rezerva acum

Una dintre cele mai bine conservate asezari rurale din Europa, se afla chiar in Maramures. Este vorba despre satul Breb, renumit pentru casutele sale traditionale, unele dintre ele vechi de sute de ani. Bunavointa proprietarilor si spiritul antreprenorial au facut ca acestea sa fie deschise publicului larg, pentru a putea intra in contact cu o lume de mult apusa pe aproape intreg continentul.

Astazi va prezentam Casa Mac, o gospodarie idilica ce-ti lasa impresia ca te afli intr-un muzeu al satului.  Foarte atent reconditionata, aceasta si-a pastrat toate elementele traditionale si aspectul de vechi, autentic. Imediat ce deschideti usa acestei comori, veti fi loviti de un contrast puternic. Probabil v-ati fi asteptat la un mobilier ponosit si un miros puternic de mucegai. Ei bine, nici pe departe… nivelul de confort este la cele mai inalte standarde, desigur, fara a afecta in vreun fel aura traditionala a acestei casute.

Casa Mac dispune de 3 dormitoare, doua dintre ele avand paturi matrimoniale, iar celalalt doua paturi de o persoana. In plus, casuta mai ofera o bucatarie, o camera de zi destul de spatioasa si foarte cocheta, plus doua bai dotate cu cabina de dus. Gazdele va pot oferi si mic dejun (continental sau bufet) la locatie. La exterior, va puteti bucura de o terasa generoasa care ofera o panorama superba asupra imprejurimilor si de o curte foarte spatioasa, cu tarcuri de animale si livada.

Zona este una deosebit de frumoasa si ofera numeroase atractii turistice. Localnicii sunt icoane vii. Vom posta mai jos un clip de prezentare al acestui loc minunat.

Ei bine, daca v-am convins sa incercati o astfel de experienta traditionala, puteti rezerva Casa Mac la link-ul urmator, verificand in prealabil disponibilitatea si pretul, in cadrul celei mai moderne platforme turistice, pe care am lansat-o de curand – Travlocals.com.

rezerva acum

Un comentariu

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…