Casa lu’ Ion – o cazare de basm pe tărâmul Mocaniței

Casa lu’ Ion – o cazare de basm pe tărâmul Mocaniței

Casa lu’ Ion – o cazare de basm pe tărâmul Mocaniței 960 640 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Astazi poposim in Viseu de Sus, un mic orasel amplasat la marginea Parcului Natural Muntii Maramuresului. Zona ofera unul dintre cele mai salbatice habitate naturale din Europa si o multitudine de traditii si obiceiuri excelent conservate.

Insa, de departe, cel mai important promotor al turismului local este Mocanita, ultima locomotiva cu abur, infocata cu lemn, care mai functioneaza pe batranul continent. Calea ferata a fost construita in 1932 si se intinde pe o lungime de 60 km, din Viseu de Sus si pana in Valea Vaserului.

Clipul de mai jos, realizat de Cosmin Tomoioaga, ar trebui sa fie suficient pentru a va convinge ca urmatoarea destinatie de vacanta trebuie sa fie neaparat Maramuresul.

In acest taram de basm, noi am gasit unul dintre cele mai frumoase proiecte turistice din tara noastra, un proiect care se identifica perfect cu ideea promovata de Wildventure Romania.

Ei bine, va prezentam Casa lu’ Ion, o casa traditionala moroseneasca, veche de peste 100 de ani, restaurata complet pentru a putea primi oaspeti in cele mai bune conditii. Aceasta locatie poate fi inchiriata unui grup de 6 persoane, dispunand de 3 camere duble, fiecare cu acces direct la cate o baie cu dus si o camera de zi cu loc de servit masa.

Asa cum se observa din imaginile de mai jos, casa este complet mobilata si utilata, astfel ca veti avea la dispozitie toate cele necesare pentru un concediu prelungit.

Oaspetii cazati la Casa lu’ Ion vor putea servi zilnic un mic dejun tip bufet la pensiunea Talhaus din imediata vecinatate, iar restul meselor si le vor pregati singuri. Indiferent de anotimp, va veti putea relaxa, veti putea gati si veti putea servi masa in foisorul acoperit.

Padurea ce va inconjoara va fi o adevarata desfatare pentru toate simturile, fiind cel mai bun remediu pentru incarcarea bateriilor consumate din ce in ce mai mult de stilul de viata actual. Chiar daca recomandam renuntarea la dispozitivele mobile in timpul vacantelor, trebuie sa stiti ca in caz de nevoie, la Casa lu’ Ion veti gasi conexiune nelimitata la internet prin wi-fi.

Gazdele sunt foarte primitoare, astfel ca nu-i de mirare scorul obtinut pe una dintre cele mai renumite platforme de rezervari turistice, 9.9/10. Daca v-am convins sa incercati aceasta experienta, puteti lua legatura cu gazda prin intermediul noii noastre platforme, Travlocals.com.

Stati linistiti, nu va trebui sa platiti niciun comision la rezervare. In plus, veti putea verifica singuri disponibilitati, preturi, facilitati, regulile casei, politica de rezervare si alte informatii utile.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…