O experiență unică, la Sunrise Glamping Retreat

O experiență unică, la Sunrise Glamping Retreat

O experiență unică, la Sunrise Glamping Retreat 1599 1200 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Astazi va vom prezenta Sunrise Glamping Retreat, din Bradulet, Arges.

Este vorba despre unul dintre cele mai frumoase glampinguri din Romania.

Dupa informatiile noastre, este si cel mai apropiat de Bucuresti si restul oraselor mari din sudul tarii.

In cele ce urmeaza veti gasi toate detaliile pentru a putea face o rezervare direct de la gazda, evitand plata oricaror taxe sau comisioane.

Un glamping de exceptie in Bradulet, Arges

Conceptul de glamping este relativ nou in Romania. A aparut pentru prima data in urma cu aprox. 3 ani, chiar in comuna vecina, Nucsoara.

Acel proiect care incepuse fulminant s-a desfiintat din cauza unor neintelegeri foarte greu de explicat intr-o tara normala. Probabil, stiti si voi ca in Romania orice este posibil.

Intre timp, alti investitori in turism au preluat conceptul si s-au repliat rapid.

Drept urmare, in doar doi ani se deschide al doilea glamping in judetul Arges, sub denumirea veche Cabana Rasarit de Soare.

Acesta este amplasat in comuna Bradulet, la poalele masivului Fagaras, intr-o zona foarte pitoreasca.

Glamping-ul arata foarte bine, iar experienta oferita aici are ceva aparte. Practic, iti ofera senzatia de dormit exact sub cerul liber, inconjurat de natura, beneficiind in acelasi timp de confortul unei pensiuni mai mult decat decente.

Acesta gen de turism a avut o mare contributie la ideea pornirii proiectului Wildventure. Vom posta cateva poze si vom mai povesti apoi.

Ei, ce spuneti? pare interesant, nu?

Daca va faceti griji din prisma intimitatii oferite de aceste corturi, le puteti lasa deoparte… Distanta intre ele este suficient de mare incat sa nu interactionati cu ceilalti vecini.

Asadar, va puteti bucura in liniste de un cer superb, privit de pe propria terasa, in timp ce savurati un pahar de vin. Veti putea asculta pasarile de noapte si daca aveti noroc, alte animale salbatice.

Zona este destul de wild dar in interiorul complexului veti fi in deplina siguranta.

Si asta nu este tot. Priviti ce urmeaza.

Sunrise Glamping Retreat – confort maxim, in inima naturii

sunrise glamping retreat

Va puteti relaxa in propriul ciuber, acesta fiind un fel de jacuzii cu apa incalzita pe lemne.

Apoi va veti putea bucura in liniste de peisajele de vis oferite de natura salbatica, asezandu-va comod pe unul dintre sezlonguri, eventual cu berea in mana.

Si ca sa incepeti ziua cu bine, va puteti savura cafeaua de pe terasa urmatoare, de acolo de unde puteti admira nu doar peisajul, ci si un rasarit superb (daca sunteti matinali).

sunrise glamping retreat

Rezerva cazare in Bradulet, Arges

Daca sunteti in cautare unui loc de cazare in Bradulet, Arges, Sunrise Glamping Retreat va ofera toate ingredientele pentru o experienta de neuitat.

Puteti face rezervari contactand gazda prin intermediul noii noastre platforme, Travlocals.com. Astfel, veti evita plata oricaror taxe sau comisioane, percepute de regula de alte platforme.

Vezi disponibilitate și preț
6 comentarii
 • Bună ziua! Nu știu în ce măsură ma puteți ajuta. E costisitor un astfel de proiect? Dețin un teren și ar fi potrivit pentru asa ceva. Mulțumesc!

  • Feodorov Mihaela iulie 31, 2020 at 6:47 pm

   Buna!
   Avem in Romania producator pe ceva similar. Am inceput montarea unui cort de acest gen in localitatea Lunca, judet Tulcea.
   Daca ai nevoie de detalii, imi poti scrie pe mailul feodorovm@yahoo.com

 • Buna ziua!

  Este destul de costisitor.

 • Buna ziua.Suntem o familie formata din 2 adulti si 2 copii de 6 respectiv 14 ani.Aveti ceva disponibil in sistem gampling sau casuta in copacpentru saptamana 17-22 august 2020 si la ce pret.Multumesc

  • Buna ziua,

   Asa cum este specificat si in articol, va rog sa va adresati direct gazdei prin intermediul platformei Travlocals.com. Rezervarile sunt necomisionate. Noi nu avem cunostinta despre disponibilitatile gazdelor.

   Merci,
   Radu

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…