Casa Stavros: Cazare în stil grecesc, cu piscină, aflată aproape de plaja 2 Mai

Casa Stavros: Cazare în stil grecesc, cu piscină, aflată aproape de plaja 2 Mai

Casa Stavros: Cazare în stil grecesc, cu piscină, aflată aproape de plaja 2 Mai 870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Astăzi vă prezentăm Casa Stavros, o cazare piscină, pe plaja din 2 Mai.

Ajunși aici, o poartă albă înconjurată de parfum de liliac, ce bucură simțurile, destainuie cazarea – albă și cu fire de albastru, precum un nor care se întâlnește cu valurile. Această imagine e sugerată și de nisipul care vă întâmpină direct de la poartă. Pare că aici ar fi plaja și marea, iar cu puțină imaginație o puteți auzi, pentru că ea nu se află departe, cam la 800 de metri de Casa Stavros.

Camerele dezvaluie ambianța insulelor grecești, îmbrăcate în alb, cu paturi confortabile, TV cu ecran plat, mini frigider și aer condiționat. Ieșind din cameră vă întâmpină aleile pline cu vegetație, care duc fie spre terasă, fie spre piscină.

Gândul vă zboară doar la vacanță? Haideți să vă relaxați la mare!

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea discuta direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

3 activități de neratat în vacanță

Vacanța la mare înseamnă libertate, regăsire, distracție în apă sau relaxare pe plajă, răsărit și dorințe, apus și visare. De obicei, ați vrea să stați pe plajă și în apă, de dimineața până seara, dar, cum soarele vă amintește că e bine să vă mai desprindeți puțin de șezlonguri, iată ce activități puteți face în acest timp:

Poze la pianul de pe plaja din Vama Veche. La 8 minute de Casa Stavros, pe plaja cu umbrele din stuf se află un pian vechi, nefuncțional, care datează din 1940. Umplut cu pământ, pietricele albe și plante, pianul ține spectacole prin clapele mării. Ce poate fi mai frumos decât muzica naturii, liniștea și amintirea momentelor prin poze.

yuva beach bar vama veche

yuva beach bar vama veche

Yuva Beach Bar

Poze la ușa colorată. O ușă veche, colorată, deschide drumul spre infinitul mării. Pe o scară coborâți în grabă să luați în brațe marea, ca și cum nu v-ați mai văzut de atâta timp. Aici timpul pare că se oprește, și marea vorbește „vă aștept mereu la mine, cu brațele deschise”. Lângă ușă se află o barcă, iar cu un cadru prins perfect puteți crea iluzia plimbării pe mare.

Scufundări într-un peisaj spectaculos. De câte ori v-ați luat ochelari de scufundat, ca să puteți admira puțin ce ascunde marea? Cum nu aveați echipament special, priveați puțin și reveneați. Erați tot mai curioși de tărâmul subacvatic. Dacă tot sunteți în Vama Veche, haideți să aflați povestea mării, alături de instructori. Vă echipați corespunzător, primiți instructaj, ei sunt alături de voi și vă ajută să descoperiți căluți de mare, pești, crabi și chiar o epavă în adâncurile apei turcoaz. Scufundările sunt atât pentru începători, cât și pentru cei avansați, iar fiecare se poate bucura de o experiență de neuitat.

Casa Stavros: Cazare inedită la Marea Neagră, în 2 Mai

Pe o poartă albă, străjuită de flori de liliac cu un miros deosebit, veți zări Casa Stavros, un complex alb, cu insertii albastre, ce vă dă impresia că sunteți deja pe malul mării.

Pe podurile umbrite de vegetație, sunteți ghidați spre camera voastră.

casa stavros 2 mai

casa stavros 2 mai

cazare 2 mai vama veche

cazare 2 mai vama veche

cazare cu piscina vama veche 2 mai

cazare cu piscina vama veche 2 mai

Înăuntru fiecare cameră îmbracă o atmosferă grecească. Peretele alb, mobilierul alb, ușa albastră și o liniște emanată din simplitatea nuanțelor vă vor induce instant starea de reverie. Camerele oferă confortul dorit, având TV cu ecran plat, mini frigider, grup sanitar modern, paturi pentru vise îndeplinite.

cazare casa stavros marea neagra

top cazari marea neagra

top cazari litoralul romanesc

casa stavros

Dimineața, în grădina cu vegetație, terasa vă cheamă la micul dejun inclus în prețul de cazare. Apoi, sunetul apei de la piscină vă ademenește la o scurtă racorire înainte de întâlnirea cu marea, aflată la aproximativ 800 de metri de cazare.

Vă e dor de clipele la mare?

Pregătiți bagajele și porniți la drum!

vacanta litoralul romanesc

Rezervați-vă singuri experiența!

Sunteți îndrăgostiți de cazările grecești? Nu mai trebuie să străbateți un drum lung, deoarece la 2 Mai găsiți o cazare cu piscină, desprinsă din meleagurile grecești – Casa Stavros. În apropiere se află cherhanale cu pește proaspăt, aveți locuri superbe pentru a face poze și puteți cunoaște lumea subacvatică prin scufundări în Vama Veche.

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…