Vila Opt: Escapadă culturală la mare, în Constanța

Vila Opt: Escapadă culturală la mare, în Constanța 870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

De câte ori v-ați dorit să vă întoarceți în timp? Mai ales când pe rețelele sociale vedeți poze alb-negru cu doamne îmbrăcate în rochii, fuste de stofă, pălării, domni îmbrăcați cu costume, ceas de buzunar cu lanț și pălării, și parcă tânjiți la timpuri pe care nu le-ați trăit, dar din care simțiți că faceți parte.

Astăzi vă prezentăm Vila Opt, o cazare inedită în Constanța, cu parfum vechi de 100 de ani, renovată cu mare atenție. Închipuiți-vă posibilă aici întoarcerea în timp.

Totul începe la câțiva pași de Centrul Vechi din Constanța. Deodată imaginea normalului se rupe, iar în fața ochilor se ivește un boutique hotel axat pe specificul istoric.

vila opt constanta

Haideți să descoperiți o altă lume!

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea discuta direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Ce să faceți în Constanța?

Într-o escapadă e bine să aveți planificate activitățile, pentru a vă bucura din plin de fiecare clipă. Așadar, activitățile pe care le puteți face în Constanța sunt:

La 10 minute de mers pe jos de Vila Opt se află Plaja Neversea. Relaxați-vă în valurile mării, pe șezlong, în timp ce auziți marea și vă ascundeți de soare la umbrelele din stuf, ori la o sesiune de poze în scoică, hamac și cadranul de lângă mare.

E deja amiază, iar după relaxarea de la plajă, la bistro-ul de la cazare puteți mânca preparate gătite cu ingrediente locale, precum în timpurile de odinioară.

După masa delicioasă și o odihnă de jumătate de oră, orașul vă cheamă să-i aflați secretele. Așadar, vă prezentăm ce puteți vizita în Constanța:

Acvariul ”Profesor Ion Borcea” este amplasat pe malul mării, în fața Cazinoului. Acvariul datează din 1958 și găzduiește peste 2000 de exponate, printre care pești de apă dulce, sărată, pești exotici și floră marină. Pot fi admirate și specii mediteraneene precum pisica și vulpea de mare, căluțul de mare, acul de mare, steluța de mare, crabi și multe altele ce așteaptă să fie descoperite de voi. Pe lângă fascinantele specii, Acvariul are și o colecție impresionantă de sturioni. De asemenea, există și expoziții temporare cu diverse teme legate de biologie, ecologie acvatică și pescuit.

Încântător, așa-i? Acum, răsfățați-vă cu un produs tradițional al zonei – plăcinta dobrogeană, cu brânză sărată sau brânză dulce și stafide. Găsiți plăcinta în patiserii. Luați și un pahar de iaurt sau lapte bătut, deoarece combinația este absolut delicioasă.

Seara, panorama poate fi admirată de la Rooftop-ul Vila Opt sau de la Marea Moschee Carol. Pentru a ajunge la balconul moscheei, de unde se vede panorama, trebuie să urcați peste 100 de scări, însă imaginea orașului scăldată în culorile apusului merită tot efortul.

A doua zi, dimineața, micul dejun, inclus în prețul de cazare, vă așteaptă la bistro-ul de la parter.

Apoi, vă puteți plimba prin Centrul Vechi al Constanței, supranumit Peninsula, locul unde vă transpuneți în urmă cu 100 de ani.

Vila Opt: Cazare inedită în Centrul Vechi Constanța

Cu imagini și iz vechi de 100 de ani, la câțiva pași de Centrul Vechi se ivește boutique hotelul Vila Opt.

Acesta este axat pe istoria locului, îmbinând confortul modern și eleganța timpurilor trecute.

Cărămida clădirii este originală, iar când deschideți ușa, scara autentică din marmură și holul vă transpun într-un vis. Parcă ați vrea să stați doar acolo, să simțiți locul și să faceți poze nesfârșite. Urcând pe scări, se dezvăluie un apartament și șase camere. Interiorul este impozant, pozele vorbesc de la sine. Alegeți camera pentru escapada voastră.

boutique hotel constanta

cazare centrul vechi constanta

cazare langa cazino constanta

cazare faleza constanta

cazare vila opt constanta

cazare vila opt constanta

cazare vila opt constanta

cazare vila opt constanta

cazare vila opt constanta

Pregătiți bagajele și haideți la mare!

Rezervați-vă singuri experiența!

Vă doriți o escapadă la mare? Haideți la Vila Opt, o cazare inedită în Constanța, cu mic dejun inclus în prețul de cazare. Aici prânzul și cina sunt pregătite din ingrediente locale. Seara, pe rooftop-ul clădirii vă puteți bucura de o panoramă superbă acompaniată de un vin. În apropiere este plaja, clădirile istorice, Acvariul cu peste 2000 de exponate și o mulțime de obiective turistice ce așteaptă să fie descoperite.

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…