Căsuța Boema, Râșnov: Cazare spectaculoasă la poalele Bucegilor

Căsuța Boema, Râșnov: Cazare spectaculoasă la poalele Bucegilor

Căsuța Boema, Râșnov: Cazare spectaculoasă la poalele Bucegilor 1440 1440 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Căsuța Boema este situată într-o zonă de poveste, la poalele masivului Postovaru.

Adună gașca și vino să petreci câteva zile de liniște într-o cazare inedită din apropierea Brașovului.

Aici vei găsi o cabană la poalele pădurii, perfectă pentru a te reconecta cu natura, dar care să îți ofere tot confortul necesar.

Haide să aflăm împreună ce îți pune la dispoziție locația.

casuta boema

Căsuța Boema: Oaza ta de liniște de la poalele munților

Cu o priveliște deosebita asupra munților Bucegi și Piatra Craiului, căsuța este situată în Cheile Râșnoavei. Aceasta dispune de 6 locuri de cazare în 2 dormitoare cu baie fiecare.

De asemenea, la parter se află o zonă de lounge unde poți savura o ceașcă de cafea, să te uiți la TV sau să petreci timp cu prietenii tăi. Căsuța Boema pune la dispoziția oaspeților și o bucătărie complet mobilată și utilată și o zonă de luat masa.

cazare rasnov

top cabane rasnov

casuta boema rasnov

La exterior, căsuța deține o curte imensă, cu spațiu suficient pentru a te relaxa pe un șezlong la soare sau a juca ceva. Foișorul este special amenajat cu cuptor și grătar pentru a-ți putea prepara tot ceea ce îți dorești. Tot aici se află și un scaun suspendat și o zonă de luat masa în aer liber.

cazare pentru 6 persoane rasnov

Căsuța Boema te invită să te bucuri de liniștea naturii, într-o locație inedită din Râșnov, care îți oferă tot confortul de care ai nevoie.

Obiective turistice în Cheile Râșnoavei

În imediata apropiere a locației vei găsi activități pentru toate vârstele. Iată câteva lucruri pe care le poți face:

  1. Parcul de aventura din Cheile Râșnoavei este la câteva minute distanță de locație. Aici poți opta pentru bungee jumping, tiroliană, slackline, alpinism, tir și mountain bike.

  1. Călărie la Cheile Râșnoavei e activitatea perfectă pentru pasionații de echitație. Aici te poți bucura de ore de călărie la doar câteva minute de locația menționată mai sus.
  2. Cheile Rășnoavei sunt situate la aproximativ 30 de minute de Brașov. Zona este o destinație perfectă pentru cei care caută aventură, activități sportive, relaxare și liniște.
  3. Dino Park Râșnov este un parc de aventură unde atât cei mari cât și cei mici se vor distra. Este o zonă de agrement și un muzeu în aer liber și deține un traseu impresionant cu 100 de dinozauri în mărime naturală, atestați științific.
  4. Peștera Valea Cetății este relativ nouă în circuitul turistic. Aceasta este renumită pentru numeroasele concerte pe care Filarmonica din Brașov le organizează aici. Datorită acusticii foarte bune pe care o are peștera, concertele se țin fără nici un amplificator sau sistem de sunet.
  5. Castelul Bran este o locație cunoscută din România și atrage anual mii de turiști străini. Acest fapt se datorează legendelor care s-au construit în jurul acestui castel și mai exact legendele Contelui Dracula.
  6. Poiana Brașov este un punct de mare interes turistic. Datorită peisajelor spectaculoase pe care le oferă, dar și pentru domeniul schiabil sau numeroasele spa-uri din zonă, românii optează pentru o vacanță în acest loc atât vara cât și iarna.
  7. Orașul Brașov este considerat unul dintre cele mai frumoase orașe din România. Din punct de vedere turistic, aici vei găsi numeroase atracții turistice pe care să le vizitezi pe durata șederii tale în acest oraș.

Dacă vrei să afli mai multe cazări inedite din țara noastră sau obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din diverse regiuni ale țării, pe blogul nostru găsești o selecție de astfel de locuri.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…