Pensiunea Țara Fagilor: Cazare inedită în Bucovina

Pensiunea Țara Fagilor: Cazare inedită în Bucovina 1280 720 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Pensiunea Țara Fagilor este o locație construită din dragoste pentru bunici și tradiție.

O casă veche, transformată într-o pensiunea care acum se află în circuitul turistic. Locația și-a păstrat autenticitatea, istoria și stilul arhitectural, fiind acum una dintre cele mai frumoase cazări din Bucovina.

Pensiunea Tara Fagilor

Pensiunea Țara Fagilor: Cazare tradițională, dar contemporană, în Bucovina

Locația își dorește să fie o punte către satul de odinioară, motiv pentru care gazda îți va oferi o experiență memorabilă. Pensiunea Țara Fagilor pune la dispoziția oaspeților 4 camere cu pat matrimonial și baie proprie.

cazare in Bucovina

De asemenea, locația deține și o zonă de living comună, cu șemineu și o bucătărie complet mobilată și utilată. Zona de luat masa se află și ea în aceeași încăpere cu livingul și este un loc perfect pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi.

top cazari bucovina

cazare cu semineu bucovina

Pensiunea Tara Fagilor

cazare traditionala bucovina

La exterior, locația dispune de un loc de joacă pentru copii, astfel încât și cei mici să aibă activitate și să se simtă bine.

loc de joaca pentru copii Bucovina

Bucovina este o zonă în care bucătăria locală păstrează influențele culinare ale tuturor etniilor care au trecut pe aceste meleaguri. Fiecare bucătărie completează buchetul de arome al zonei, un buchet oferit oricărui vizitator care își lasă timp să le guste. Pensiunea oferă și meniuri prestabilite de care te poți bucura pe parcursul sejurului în această locație.

preparate locale in bucovina

Micul dejun este unul sănătos, care include preparate din carne și brânzeturi de la producători locali, dulceață de casă, preparate din ouă proaspete și legume din grădina lor proprie.

Ce activități poți face la Pensiunea Țara Fagilor

Aici te poți bucura de una dintre cele mai incitante experiențe pe bicicletă. Dificultatea traseelor ​​este potrivită pentru toată lumea, de la copiii mici până la fanii E-Bike. Poți opta și pentru tururi ghidate prin zonă, iar acestea pot fi organizate astfel încât să corespundă pe deplin cerințelor tale.

Plimbarea în natură te poate ajuta să descoperi adevăratele bucurii ale vieții, fiind cel mai bun remediu împotriva anxietății.

Pensiunea Țara Fagilor activitati bucovina

e-bike prin bucovina

5 atracții pe care merită să le vezi în Bucovina

Bucovina este o zonă plină de tradiție și istorie. Aceasta atrage anual sute de turiști din întreaga lume. Iată 5 atracții pe care trebuie să le vezi dacă ajungi în această zonă:

  1. Mănăstirile din Bucovina: Multe și frumoase sunt aceste comori ale spiritualității românești! Unele dintre ele sunt mai cunoscute și mai mediatizate, iar altele își ”ascund” existența și povestea de ochii călătorilor grăbiți. Printre acestea ținem să menționăm: Mănăstirea Voroneț, Mănăstirea Moldovița, Mănăstirea Sucevița, Mănăstirea Humorului, Mănăstirea Putna.
  2. Masivul Rarău: Iubitorii de adrenalină și drumeții se pot aventura pe traseele din Masivul Rarău. Pietrele Doamnei, Piatra Șoimului, Piatra Zimbrului sau Popii Rarăului, toate acestea sunt formațiuni calcaroase impresionante. Priveliștea pe care ți-o oferă aceste trasee este una spectaculoasă, unele fiind mai lungi și mai solicitante, iar altele mai scurte și mai accesibile.
  3. Muzeul Satului Bucovinean: Un muzeu în aer liber care dispune de un număr de peste 30 de obiective: case tradiționale din lemn, anexe gospodărești, instalații tehnice populare, ateliere meșteșugărești, construcții comunitare.
  4. Mina de sare Cacica: În interior se poate vizita: Lacul Sărat (un lac artificial săpat manual de mineri la o adâncime de 35 metri), sala de dans aflată la 37 de metri adâncime, Capela ortodoxă și Grota piticilor.
  5. Tinovul Mare: Cea mai mare rezervație naturală de turbă din România, aflată la poalele Călimanilor.

Dacă vrei să afli de mai multe atracții sau să găsești cazări inedite din România, pe blogul nostru vei găsi toate aceste lucruri și nu numai.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…