Stock Estate, Moieciu: Cazare cu infinity pool și cinema în Munții Bucegi

Stock Estate, Moieciu: Cazare cu infinity pool și cinema în Munții Bucegi

Stock Estate, Moieciu: Cazare cu infinity pool și cinema în Munții Bucegi 1280 817 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Ești în căutarea unei cazări inedite aproape de București? Stock Estate este o cazare din Moieciu, cu cinema, infinity pool, grătar și alte facilități premium.

Locația reprezintă o adevărată oază de relaxare pentru tine și prietenii tăi, cu vederi uluitoare de la fiecare fereastră.

stock estate moieciu

cazare cu infinity pool brasov

Stock Estate: Refugiul de lux din vârful munților

Amplasată în vârful muntelui, locația oferă priveliști spectaculoase asupra naturii sălbatice. Stock Estate pune la dispoziția oaspeților 14 locuri de cazare într-un chalet superb cu 7 dormitoare spațioase cu pat matrimonial și baie proprie. Vino să petreci câteva zile de relaxare într-o locație exclusivistă din Moieciu.

cazare premium moeciu

Livingul este open space cu zona de luat masa și cu bucătăria complet mobilată și utilată. Fațada de sticlă nu doar ca luminează întreaga încăpere, dar oferă un view spectaculos privitorului.

cabana cu view la munte

stock estate cazare la munte cu piscina

cazare de lux moeciu

Ultimul etaj al chalet-ului este dedicat relaxării, motiv pentru care există un spațiu frumos amenajat fix lângă geam, de unde poți savura o ceașcă de cafea sau să citești o carte.

Stock estate cabana cu priveliste

De asemenea, tot la ultimul etaj se află și un spațiu de cinema, unde împreună puteți viziona filmele preferate sau puteți juca diverse jocuri. Spatiul este foarte ofertant.

cabana cu cinema moeciu

La exterior, Stock Estate impresionează prin piscina infinity, funcțională pe tot parcursul anului. Amplasată strategic pentru a-ți oferi o priveliște de vis, piscina este încălzită atât vara cât și iarna. Astfel, temperatura va fi una optimă pe tot parcursul anului, având în vedere zona montană în care este amplasată.

De asemenea, locația pune la dispoziție și un foișor cu grătar.

stock estate moeciu

Ce să vizitezi în zona Moieciu, Brașov

Situată în partea de sud a județului Brașov, comuna Moieciu se află între masivele Piatra Craiului și Bucegi. Această comună înglobează unele dintre cele mai spectaculoase sate montane din România: Moieciu de Jos, Moieciu de Sus, Cheia, Drumul Carului, Peștera și Măgura.

Iată câteva locații pe care le poți vizita pe perioada sejurului la Stock Estate:

 • Situl arheologic din satul Peștera, cu urme de locuire din perioada paleolitica
 • Peștera Liliecilor, din satul Peștera
 • Rezervația Bio-Ecologica Cheile Moieciului, cu numeroase izvoare și cascade
 • Cheile Grădiștei, aflate în apropierea localității Moieciu de Sus
 • Rezervația Naturală Cascada “La Chișătoare” din Cheile Grădiștei
 • Moara de Apă din restaurantul complexului Cheile Grădiștei

Activități și obiective pe care le poți face în județul Brașov

 1. Canionul Șapte Scări este un loc spectaculos din România. Aici vei găsi căderi succesive de apă ce se prăvălesc pe pereții verticali, prin canionul ce poate fi strabatut la pas. Acest lucru presupune cățărări de zeci de metri pe scări verticale sau înclinate.
 2. Grădina Zoologică din Brașov este locația perfectă pentru cei mici.
 3. Tâmpa este muntele din centrul orașului Brașov. Poți opta pentru o drumeție până în vârf sau poți urca cu telecabina. Sus ai o cafenea de unde poți savura o băutură în timp ce admiri Brașovul de la înălțime.
 4. Castelele si cetățile din zona Brașovului sunt încărcate de istorie și legende. Fie că alegi Castelul Bran, Cetatea Râșnov, Castelul Peleș sau Palatul Cantacuzino, toate te vor impresiona prin arhitectura și însemnătatea locului.
 5. Dino Parc Râșnov este un loc destinat copiilor, unde se află un traseu plin cu dinozauri de toate dimensiunile, trasee de cățărat și multe alte activități.

Ești în căutarea unui sejur în România? Blogul nostru e gata să îți ofere câteva idei despre cazări inedite din diverse locuri ale țării, cât și o serie de obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din țara noastră.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat
Un comentariu

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…