Căsuța din Cotroape: Cazare într-o casă tradițională în inima Maramureșului

Căsuța din Cotroape: Cazare într-o casă tradițională în inima Maramureșului

Căsuța din Cotroape: Cazare într-o casă tradițională în inima Maramureșului 1200 900 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Căsuța din Cotroape este o casă tradițională din comuna Săcel, care e gata să te întâmpine cu preparate tradiționale.

Nu ai avut ocazia până acum să vizitezi această zonă? Împachetează si vino să descoperi minunata lume a moroșenilor!

În acest articol îți vom prezenta ce are de oferit această căsuță și de asemenea, care sunt principalele atracții și obiective din zonă.

casuta din cotroape

Căsuța din Cotroape: Autenticitate și confort într-o casă tradițională din Maramureș

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid și designul modern își face tot mai mult simțită prezența, există încă locuri unde tradiția și autenticitatea sunt păstrate.

Ești și tu adeptul autenticului și a timpului petrecut în natură? Înseamnă că această locație este exact pe gustul tău.

Cu o capacitate maximă de 8 persoane, Căsuța din Cotroape pune la dispoziția oaspeților 3 dormitoare duble cu baie proprie fiecare.

De-a lungul anilor, proprietarii au investit timp și efort pentru a menține această bijuterie a tradiției, astfel încât să poată fi admirată și apreciată de generațiile viitoare.

casa traditionala maramures

Podeaua de lemn și detaliile tradiționale conferă un aer aparte interiorului.

Spre deosebire de restul căsuței, bucătăria este modernizată, astfel încât cei care vor să petreacă un sejur la Căsuța din Cotroape să aibă toate cele necesare.

cazare traditionala maramures

Dormitoarele sunt duble, fiecare cu baie proprie, cu cadă sau cabină de duș.

casuta din cotroape sacel

Tradiționalul nu se oprește doar la interior. Exteriorul locuinței este, de asemenea, un loc în care autenticitatea a fost păstrată. Elementele tradiționale se pot vedea pe fațada căsuței.

Tot aici vei găsi o terasă frumos amenajată. Imaginează-ți diminețile pe terasă, cu o companie bună și o cană de cafea în timp ce admiri peisajul pitoresc.

cazare maramures

De asemenea, tot la exterior se află și un jacuzzi pentru a oferi un plus de confort si relaxare oaspeților.

cazare cu jacuzzi maramures

casa traditionala cu jacuzzi

Atracții și obiective turistice Maramureș

Căsuța din Cotroape, fiind situată în inima Maramureșului, este aproape de numeroase obiective turistice pe care merită să le vizitezi. Printre acestea se numără:

  • Mănăstirea Bârsana este una dintre cele mai frumoase mănăstiri din România. Această mănăstire ortodoxă este un exemplu deosebit al arhitecturii tradiționale maramureșene și un important centru religios și cultural al regiunii.

  • Tot în apropiere se află și Mănăstirea Ieud, una dintre cele mai vechi mănăstiri din România și este cunoscută pentru valoarea sa istorică, religioasă și culturală. Această mănăstire ortodoxă este un simbol al tradiției și spiritualității maramureșene.

 

  • Mănăstirea Dragomirești este și ea o mănăstire ortodoxă pe care merită să o vezi. Aceasta are o istorie îndelungată, datând din secolul al XVII-lea și este cunoscută pentru arhitectura sa deosebită și pentru faptul că găzduiește o serie de obiecte de patrimoniu cultural, inclusiv icoane și fresce vechi, care sunt atracții turistice importante în regiune.

 

  • Mocănița din Vișeu atrage anual zeci de mii de turiști, atât români cât și străini. Este o atracție care oferă turiștilor o experiență fascinantă, transportându-i printr-un peisaj pitoresc din munții Maramureșului. Mocănița a fost construită în secolul al XX-lea și a fost folosită inițial ca mijloc de transport pentru lemnul din pădurile din zona Vișeu de Sus. În timp, a devenit o atracție turistică populară, oferind turiștilor posibilitatea de a călători în trenuri cu aburi autentice prin munții Maramureșului.

Dacă vrei să vezi mai multe cazări inedite din țara noastră si atracții mai mult sau mai puțin cunoscute, blogul nostru îți stă la dispoziție. Aici vei găsi o sumedenie de opțiuni care mai de care mai frumoase, din fiecare zonă a României.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Accesând-o, vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Vei putea vedea disponibilitatea în timp real și vei putea plăti online. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile de socializare, Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…