Magnetic House, Târgu Ocna: Experiență autentică într-o casă traditională din Moldova

Magnetic House, Târgu Ocna: Experiență autentică într-o casă traditională din Moldova

Magnetic House, Târgu Ocna: Experiență autentică într-o casă traditională din Moldova 1200 800 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Preferi o cazare tradițională unde elementele autentice se îmbină cu cele moderne? Magentic House este propunerea noastră, o cazare din Moldova care îți oferă peisaje pitorești și tradiții străvechi.

Ia-ți familia și organizează un sejur în Moldova, dar mai întâi hai să descoperi ce are această locație de oferit!

magnetic house targu ocna

cazare case traditionale moldova

Magnetic House: Descoperă frumusețea idilică a caselor tradiționale

Cu o capacitate maximă de 11 persoane, Magnetic House pune la dispoziția oaspeților 3 dormitoare cu pat matrimonial, fiecare cu baie proprie.

cazare traditionala moldova

Casa dispune și de o zonă de living generoasă și o bucătărie complet mobilată și utilată, astfel încât să vă puteți bucura de preparate locale chiar acasă.

cazare case traditionale moldova

cazare magnetic house targu ocna

Spațiul exterior al locației este și el frumos amenajat. Sejurul tău la Magentic House cu siguranță va fi unul plăcut. În curtea pensiunii vei găsi un foișor cu grătar și măsuțe de cafea pentru a te bucura de aerul curat și liniștea zonei, în timp ce îți savurezi cafeaua de dimineață.

magnetic house targu ocna

Dacă sejurul tău implică și copiii, avem o veste bună! Există, de asemenea, o zonă de joacă pentru cei mici cu tobogan și trambulină.

cazare cu loc de joaca moldova

Activități și obiective turistice în Moldova

Târgu Ocna este un oraș cu o istorie îndelungată, cu rădăcini în epoca medievală. O plimbare pe străzile înguste și împrejmuite de case tradiționale cu acoperișuri din șindrilă te va purta în trecutul îndepărtat al regiunii Moldovei. Aici, tradițiile și obiceiurile locale sunt păstrate cu sfințenie, oferindu-le vizitatorilor o incursiune în autenticul stil de viață românesc.

Pensiunea Magnetic House este situată într-o zonă pitorească, cu numeroase trasee de drumeții pe dealurile din jurul satului Vâlcele. Dacă ești adeptul aventurilor, poți opta pentru un traseu scurt.

De asemenea, la doar 10 minute de mers pe jos de Magnetic House puteți vizita Salina Trotuș care se află la 240 m adâncime. Tot în apropiere se află și biserica de lemn Sf. Cuvioasa Parascheva, construită în 1761.

De asemenea, în zonă poți merge la Păstrăvăria Oprea pentru a servi un păstrăv proaspăt sau poți face o excursie cu ATV-ul. Există diverse moduri de a-ți petrece timpul liber, activitățiile fiind nenumărate.

Tot in Târgu Ocna, ai ocazia să înveți direct de la meșteri pricepuți cum să lucrezi lemnul, să prelucrezi lâna sau să confecționezi ceramică. Atelierele tradiționale deschid porțile spre tainele meșteșugurilor locale și oferă o perspectivă autentică asupra vieții din Moldova.

Alte obiective turistice care se află în Tărgu Ocna:

  • Monumentul Eroilor „Măgura Ocnei”
  • Mănăstirea Măgura
  • Apele minerale ale Parcului Măgura
  • Castelul Ghika de la Dofteana
  • Primul foraj mecanic din satul Poieni
  • Mănăstirea Răducanu
  • Monumentul Eroilor de pe Dealul Cireșoia
  • Rezervația Geologică Drăcoaia din Munții Berzunți
  • Stațiunea Slănic Moldova.

Dacă ești în căutarea de inspirație pentru următoarele sejururi, indiferent în ce regiune a țării vrei să ajungi, blogul nostru are o serie de cazări inedite din România, precum și obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din țara noastră.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Aici vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Vei putea vedea disponibilitatea în timp real și vei putea plăti online, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

 

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…