Doza de Verde, Sohodol, Bran: Cabană suspendată cu saună și jacuzzi

Doza de Verde, Sohodol, Bran: Cabană suspendată cu saună și jacuzzi

Doza de Verde, Sohodol, Bran: Cabană suspendată cu saună și jacuzzi 968 726 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Doza de Verde este o cabană superbă din Sohodol. Are o vedere panoramică spre munți, iar spațiul este amenajat astfel încât să acomodeze o vacanță romantică în doi, într-un spațiu luminos și plăcut.

doza de verde sohodol

cabana cu jacuzzi si sauna bran

doza de verde sohodol

Doza de Verde: Bucură-te de liniște într-un loc intim și frumos

Doza de Verde este o cazare retrasă, micuță, dar căreia nu îi lipsește nimic. Ai aici un dormitor spațios, cu pat de două persoane. Este poziționat astfel încât să te poți bucura de panorama minunată chiar de sub așternuturi. Camera este completată de mobilierul de lemn, cu accente verzui și de șemineul numai bun pentru zilele răcoroase.

cazare sohodol

cazare cu sauna si jacuzzi transilvania

Bucătăria este minimalistă și modernă, oferindu-ți toate necesitățile pentru pregătirea unei mese romantice în doi.

cazare inedita brasov

Ferestrele generoase te țin constant aproape de natură și îți permit să te bucuri de priveliște din confortul camerei. Fiind aflată într-o zonă retrasă, poți transforma cazarea în propriul tău univers, departe de agitația urbană.

Bucură-te de vremea bună de pe terasa exterioară a cazării! Poți alege să bei aici cafeaua de dimineață sau un pahar de vin la lăsarea serii. Indiferent de ce preferi, natura și locația de vis vor inspira conversații profunde și memorabile.

cazare cu jacuzzi brasov

De asemenea, poți lua peisajul superb cu tine în saună sau în jacuzzi. Posibilitățile sunt nenumărate. Ce mai aștepți?

cazare cu sauna sohodol

Obiective și atracții turistice în județul Brașov

Castelul Bran este un punct de referință istoric, recunoscut pentru caracteristicile sale distinctive, care includ o arhitectură medievală autentică. Este localizat la 30 de km de Brașov și este cunoscut și sub numele de „Castelul lui Dracula“. Cu toate acestea, el nu a fost niciodată locuit de Vlad Țepeș, însă a devenit reședința Reginei Maria a României.

Astăzi, castelul servește drept muzeu deschis publicului, având exponate legate de istoria regiunii. Vizitarea castelului oferă o incursiune impresionantă în trecutul României, fiind, de asemenea, înconjurat de peisaje superbe din zona montană.

Cetatea Râșnov este o fortăreață istorică fascinantă, care se situează în orașul Râșnov, din județul Brașov. Ea se află pe un deal înalt, oferind o priveliște superbă asupra munților și a împrejurimilor.

Cetatea a fost construită ca o fortăreață desăvârșită împotriva invaziilor, datând din anul 1335. Intrarea se face printr-un pod ridicat peste un șanț adânc.

În interior, vizitatorii pot explora biserica fortificată, șura și casele de locuit. Tot aici există și un muzeu, care prezintă istoria locală și viața din timpurile medievale.

Rezervația de urși se află la Zărnești, în cadrul sanctuarului Libearty Zărnești. Aici și-au găsit refugiul peste 100 de urși, care au fost salvați preponderent din captivitate, unde au trăit în condiții mizere. Rezervația oferă un mediu protejat animalelor, unde li se asigură tot confortul necesar. Sanctuarul poate să fie vizitat doar în cadrul tururilor ghidate.

Indiferent de anotimp, Poiana Brașov este una dintre cele mai îndrăgite destinații turistice. Fiind un loc superb, cu peisaje de vis, pe timpul verii, drumețiile sunt la mare căutare. Munții din jur oferă numeroase trasee pe care le poți străbate fie la pas, fie cu bicicleta.

Stațiunea pune la dispoziția vizitatorilor facilități precum echitație, golf, tenis, dar și alte activități în aer liber. În perioada rece, Poiana devine un paradis pentru iubitorii sporturilor de iarnă, punând la dispoziția acestora 12 pârtii de schi.

Dacă vrei să vezi mai multe cazări inedite din țara noastră si atracții mai mult sau mai puțin cunoscute, blogul nostru îți stă la dispoziție. Aici vei găsi o sumedenie de opțiuni care mai de care mai frumoase, din fiecare zonă a României.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Accesând-o, vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Vei putea vedea disponibilitatea în timp real și vei putea plăti online. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile de socializare, Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…