Cazează-te într-o șură, pe vârful muntelui

Cazează-te într-o șură, pe vârful muntelui

Cazează-te într-o șură, pe vârful muntelui 689 460 Wildventure

Cazare in case traditionale?

Astazi va propunem o cabanuta de vanatoare, aflata pe teritoriul comunei Bran, departe insa de agitatia de la poalele muntilor. Cocotata pe varful muntelui, Barn Cottage poate oferi o experienta de neuitat unui cuplu de 2 persoane. Oriunde ai privi, peisajele sunt mirifice, iar linistea, deranjata doar de fosnetul padurii care te inconjoara, te transpune parca in alta lume.

Barn Cottage este un hambar construit din lemn de catre ciobanii din zona, in urma cu peste 100 de ani. Acesta a fost foarte atent reconditionat pentru a-i fi pastrat aspectul autentic, chiar daca fundatia a fost refacuta complet iar interiorul „modernizat” in stil traditional. In prezent, ofera toate facilitatile de care aveti nevoie pentru un sejur de neuitat, incluzand cearsafuri, prosoape, ustensile de bucatarie si tot ce este necesar pentru a va putea pregati singuri mancarea.

Barn Cottage incorporeaza doua incaperi principale: un living cu bucatarie open-space si loc de servit masa si un dormitor spatios cu pat matrimonial si dressing. In plus, in incinta cabanei se mai afla un hol care ofera acces direct catre baia cu cabina de dus si wc. Fiecare camera dispune de cate o soba de teracota pe lemne, pentru ca ambianta sa fie cat mai placuta, indiferent de anotimp (avand in vedere amplasamentul, uneori este cazul sa faceti focul chiar si vara).

La exterior, Barn Cottage ofera o terasa neamenajata si o pajiste proprie, totul fiind gandit pentru a se integra cat mai bine cu imprejurimile neatinse de dezvoltarea actuala. Vecina gazdelor, domana Mita, coseste pajistea de 3 ori pe vara, oferind, in schimbul fanului, oua proaspete din ograda proprie.

Oaspetii au acces la tot ce se afla in hambar, acesta fiind echipat cu orice au nevoie pentru a se gospodari singuri pe durata sejurului. Foisorul din spatele surei este folosit la comun cu oaspetii casei mai mari, ampalsata in vecinatate. Aceasta casa apartine proprietarilor, o familie de romani care locuiesc in UK, si este locuita doar in vacante. Daca nimeni nu se afla acolo atunci cand va cazati, puteti folosi terasa si anexele fara nicio problema.

Drumul de acces pana la cabana se poate dovedi o provocare atunci cand ploua torential. Consiliul local il reconditioneaza lunar, dar lucrarile sunt compromise atunci cand torentii de pe munte o iau la vale. Gazdele va vor anunta in legatura cu starea drumului, cu cateva zile inainte de a va caza. Daca drumul nu este ok, puteti lasa masina la poalele colinei, urmand a urca pe jos, intr-o plimbare placuta de doar 5 minute.

Mai jos va vom incanta cu cateva fotografii realizate in zona de fotograful etnografic Vlad Dumitrescu.

Ei bine, daca te-ai hotarat sa te bucuri de o experienta unica, poti face o rezervare prin intermediul noii noastre platforme, Travlocals.com.

Am lansat recent acest club exclusivist al experientelor turistice din Romania pentru a pune in legatura mai rapid si fara taxe suplimentare, gazdele si oaspetii iubitori de folclor.

Practic, va punem la dispozitie un mijloc ultramodern de rezervare cazare si experiente unice in tara noastra. Cazare in case traditionale autentice, in case boieresti, conace sau castele, glamping-uri sau casute in copac, toate va asteapta pe noul site.

rezerva acum

2 comentarii

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…