Vilele Lucia: Cazează-te într-una dintre cele mai frumoase vile istorice din Sinaia

Vilele Lucia: Cazează-te într-una dintre cele mai frumoase vile istorice din Sinaia

Vilele Lucia: Cazează-te într-una dintre cele mai frumoase vile istorice din Sinaia 1024 685 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Tuturor ne este cunoscuta maxima latina ‘Mens sana in corpore sano’ si cu totii incercam, pe cat posibil, sa ne mentinem atat mintea, cat si corpul sanatoase. Insa zi de zi, agitatia si stresul din marile orase se aseaza cu toata forta in calea indeplinirii acestui obiectiv, care pare din ce in ce mai greu de realizat.

Din acest motiv, din cand in cand, avem nevoie de un loc in care sa ne putem reincarca bateriile pentru cateva zile, iar Vilele Lucia din Siana par sa fi facut din asta principalul lor scop, fapt care reiese pana si din denumirea alternativa aa proiectului turistic, Vilele Luxury Mens Sana.

Asezate la poalele Muntelui Furnica, in Sinaia, inconjurate de paduri dese de brazi, Vilele Lucia din Sinaia au luat nastere dintr-o imbinare bine gandita dintre confortul citadin si apropierea de natura, dintre traditional si modern, dintre sufletul local si sufletul cosmopolit.

Chiar in mijlocul naturii, vi se dezvaluie un univers unic de eleganta si rafinament, inconjurat de o bogata atmosfera istorica si culturala. In functie de preferinte, oaspetii au la dispozitie 3 vile care se bucura de stiluri diferite.

Chiar daca esti in inima muntilor, probabil ca nu iti doresti sa te lipsesti de confortul si rafinamentul cu care esti obisnuit, iar atuncil Vila Domina este alegerea ideala pentru tine.  Vila Domina-un adevarat castel citadin, al carui design interior este semnat de stilisti contemporani, poate gazdui 14 persoane.Aceasta vă pune la dispoziție: 4 camere standard duble matrimoniale, o cameră single și un apartament cu trei camere (compus din 2 camere matrimoniale și 1 cameră single), salon, bucătărie complet mobilată și utilată. Fiecare cameră dispune de grup sanitar propriu, LCD, DVD, telefon, minibar, internet wireless.

In imediata sa vecinatate, vila Draga celebreaza spiritul locului, sufletul Sinaiei, oferind un cadru rustic, confortabil si intim,prin arhitectura sa pura si dominatia materialelor traditionale: lemn si piatra.Vila Draga vă pune la dispoziție: 6 camere standard duble matrimoniale, living spațios, bucătărie complet mobilată și utilată. Fiecare cameră dispune de grup sanitar propriu, LCD, DVD, telefon, internet wireless. Capacitatea de cazare în vilă este de 12 persoane.

Cea de-a treia vila poarta numele de Vila Dona si este o cladire aristocratica din piatra si lemn ce echilibreaza perfect caldura unui camin cu eleganta si spiritul exclusivist. Aceasta poate gazdui 10 persoane. De asemenea, aceasta se bucura de 3 camere standard matrimoniale și un apartament (compus din două camere standard matrimoniale) cu acces direct în curtea interioară.Fiecare cameră dispune de grup sanitar propriu, LCD, DVD, telefon, internet wireless.

 

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…