Conacul Maria Theresa, vacanță inedită în Sibiu

Conacul Maria Theresa, vacanță inedită în Sibiu

Conacul Maria Theresa, vacanță inedită în Sibiu 1024 633 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

viziteaza transilvania

Astăzi poposim pe tărâmuri de poveste, la Conacul Maria Theresa, din Orlat, județul Sibiu. Aici am găsit un loc deosebit unde vacanțele și evenimentele din viață au gustul bucuriei.

Simțim mirosul ademenitor al vieții rurale, îmbinată cu luxul nobiliar, și ademeniți de vrajă mergem prin curtea conacului.  Am fost izbiți de peisajele pitorești, acompaniate de glasul naturii și surprizele nu s-au oprit… am simțit miros de bucate românești, și de vin din podgoriile locale… hmm, am gonit să le savurăm. Haideți cu noi, împărțim frățește!

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva singuri experiența. Cu ajutorul datelor de contact din antet veți putea contacta gazda, fără a mai apela la intermediari. Astfel, veți evita plata oricăror taxe sau comisioane către terți.

Cele mai frumoase evenimente din viață la conac

Nuntă la conac, sună incredibil și la Conacul Maria Theresa, visul devine realitate. Într-o curte devenită regat se va desfășura cel mai frumos moment din viața voastră, alături de cei dragi, veți scrie o poveste unică a iubirii.  

Dacă v-ați îndrăgostit de acest loc, aflați că se pot organiza și teambuilding-uri memorabile. Întreceri la piscină, drumeții prin munte, jocuri de societate vor fi părtașe la amuzamentul vostru.

conacul maria theresa

terasa conacul maria theresa

vacanta la conac

teambuilding conac sibiu

cazare cu piscina marginimea sibiului

Vacanțele cu grupul de prieteni vor fi animate de aerul curat, liniștea naturii și de spectacolul gurmand românesc. Pe terasă, în grădina spațioasă, pe iarba amintirilor din copilărie veți depăna amintiri și veți crea altele.

Descoperiți cel mai mare muzeu în aer liber din Europa

Muzeul ASTRA este cel mai mare muzeu în aer liber din Europa, care găzduiește o impresionantă colecție de case tradiționale, formând pe întreg teritoriul turistic o mică Românie, deoarece autenticele mobile au fost strămutate din satul lor natal pentru a crea un spațiu cu desăvârșire tradițională și inspirațională a lumii arhaice.

Pe aceste meleaguri, turiștii au parte de experiențe unice, admirând celebrele case inscripționate pe bancnotele de 10 lei și 200 de lei, așa că veți deveni căutători de comori.

Ce spuneți de o mică intrecere, iar câștigătorului să i se înapoieze banii de către grupul de prieteni? Întrecere pe cinste! Nu uitați în această competiție să admirați toate bijuteriile pe care le întâlniți, iar pentru cei care doresc cele mai reușite poze, vă recomandăm cadrul casei aproape de lac, morile de vânt, și bineînțeles curțile și interiorul caselor.

Conacul Maria Theresa, locul perfect pentru vacanța voastră

Și de această dată județul Sibiu ne uimește, iar legendele ne duc într-un loc perfect pentru vacanță, la conacul Maria Theresa. Desprins parcă din scrierile  magice, conacul se situează într-un decor arhaic liniștitor pentru suflet. În jur tronează viața bucuriei: cu concerte simfonice ale animăluțelor, acompaniate de adierea proaspătă a naturii, și de gustul inconfundabil al preparatelor românești.

conacul maria theresa

evenimente conacul maria theresa

gastronomie sibiu

Cu un spațiu ideal pentru un grup numeros de călători, într-o armonie a simțurilor, conacul Maria Theresa așteaptă ca pragul să fie trecut de turiști și păstrat în suflet pe vecie. Camerele îmbracă straie din lemn, cu finisaje elegante, demne de trăiri nobiliare, cărora li se adaugă țesături și obiecte de decor românești.

cazare conacul maria theresa

cazare conacul maria theresa

cazare conacul maria theresa

cazare conacul maria theresa

Pentru o experiență unică a degustării de vin, pasionații și nu numai trebuie să ajungă aici, pentru că sala de degustări a găzduit în trecut temnița conacului. Fiori de mister învăluiesc încăperea, iar gândul că trecutul se resimte în pereții conacului dau curaj doar aventurierilor să pătrundă aici.

degustari vin transilvania

Selecția de vinuri este creată din podgoriile românești, iar degustarea pentru o notă și mai captivantă are loc în butoaie. Da, da, veți sta la o masă cu scaune în formă de butoaie, ei, spune-ți unde ați mai avut parte de o asemenea ocazie?

crame transilvania

crama conacul maria theresa

Porniți degrabă la drum pentru a crea cele mai frumoase amintiri pe meleaguri românești!

Rezervați-vă singuri experiența!

Nuntă la conac, zi de naștere, botez ori un eveniment privat din viața voastră, toate vor avea o conotație feerică pe tărâmurile sibiene. Bucatele românești atent pregătite și licorile locale vor îmbrăca în eleganță evenimentul vostru și chiar și vacanța de la conac, unde bucuria nu contenește să se oprească. 

Cu ajutorul noii noastre platforme, Travlocals.com, veti putea rezerva rapid experienta, direct de la gazda, fara a mai fi nevoiti sa platiti taxe suplimentare. In plus, veti putea verifica singuri disponibilitait, preturi, facilitati, regulile casei sau politica de rezervare.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…