Ce zici de o experiență artistocrata, într-o vila interbelică din Sinaia?

Ce zici de o experiență artistocrata, într-o vila interbelică din Sinaia?

Ce zici de o experiență artistocrata, într-o vila interbelică din Sinaia? 1024 683 Wildventure

Vila Arizto, Sinaia

Situata in ‘Perla Carpatilor’, Sinaia, Vila Arizto se bucura de o pozitionare excelenta, in partea istorica a popularei statiuni de pe Valea Prahovei, intr-un colt retras si linistit, insa nu foarte departe de centrul acesteia.

Vila Arizto a fost cladita in 1929 si reconditionata atent si cu mult bun gust in 2013, asa ca nu e de mirare de ce aceasta are o alura aristocrata, specifica perioadei interbelice.

Toate camerele sunt izolate fonic si puse in acord cu arhitectura cladirii. Fiecare dintre acestea are propria baie si TV cu ecran plat. Unele camere sunt prevazute si cu terasa, acolo unde este o placere sa ti savurezi cafeaua in diminetile racoroase, privind catre Muntii Bucegi sau catre gradina mica, dar cocheta de care se bucura vila.

Iar daca sunteti iubitori de sporturi de iarna, avem o veste buna: puteti practica schi in Valea Dorului. De asemenea, cea mai apropiata telecabina este la 500 m distanta, iar manastirea din Sinaia se afla la cateva minute de mers pe jos.

Ei bine, daca v-am convins sa testati o mica parte din viata artistocrata din perioada interbelica, puteti rezerva cele mai frumoase experiente turistice prin intermediul noii noastre platforme, Travlocals.com. Cu ajutorul acesteia, veti putea verifica singuri disponibilitatea si pretul in functie de calendar. Ulterior, veti putea contacta gazda pentru a solicita informatii suplimentare referitoare la viitorul sejur sau pur si simplu puteti opta pentru o rezervare directa.

rezerva acum

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…