Cazează-te în clădirea Corpului de garda al castelului Peleș

Cazează-te în clădirea Corpului de garda al castelului Peleș

Cazează-te în clădirea Corpului de garda al castelului Peleș 1024 768 Wildventure

Complex La Tunuri 

Castelul Peles a starnit, de-a lungul timpului, atentia si interesul tuturor celor carora le-a iesit in cale, impresionand atat prin locatia aleasa, dar si prin stilul arhitectural nou la acea vreme.

Orasul Sinaia s-a dezvoltat odata cu construirea castelului, transformandu-se intr-o superba statiune montana, cu vile in stilul epocii, hoteluri, parcuri, gradini, un cazino, un spital si alte amenajari. Nu e de mirare de ce Sinaia este, adesea, asociata cu acest palat impunator, care poarta si in zilele noastre marturia influentelor familiei regale de Hohenzollern.

Sa iti incepi ziua pe domeniul regal si sa iti bei cafeaua in timp ce privesti cu fascinatie arhitectura Castelului Pelisor, care se afla la doar 100 m, pare a fi de necrezut, insa la Complex La Tunuri chiar poti face asta.

Complexul La Tunuri se afla in fosta cladire a Corpului de Garda al Castelului Peles. Camerele de care dispune sunt mobilate in acelasi stil clasic si includ minibar, TV cu ecran plat si baie privata.

Restaurantul La Tunuri ofera atat mancaruri traditionale romanesti din belsug, cat si preparate internationale. De asemenea, daca doriti sa seriviti regeste un mic dejun a la carte, Complexul La Tunuri reprezinta locul perfect pentru asta.

In imprejurimi, cele mai apropiate atractii turistice sunt: Manastirea Sinaia, care se afla la 500 m, Casa Memoriala George Enescu, Telegondola Cota 1400, precum si Partia de schi Kalinderu.

In continuare va invitam sa vizionati un clip video de prezentare al Complexului La Tunuri:

Daca sunteti hotarati sa sa incercati o experienta unica, petrecand cateva zile intr-un conac sau castel din Romania, puteti rezerva experienta prin intermediul noii noastre platforme, Travlocals.com. Astfel, veti putea verifica singuri disponibilitatea si pretul in functie de calendar, iar ulterior veti putea contacta gazda pentru rezervari necomisionate. Pe langa conace, castele sau case boieresti, mai puteti rezerva numeroase experiente precum plimbarea cu sania trasa de caini husky prin Muntii Harghitei.

rezerva acum

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…