Cazare la perla Deltei Dunării, Pensiunea Aqua Villa

Cazare la perla Deltei Dunării, Pensiunea Aqua Villa

Cazare la perla Deltei Dunării, Pensiunea Aqua Villa 1024 766 Wildventure

Pensiunea Aqua Villa, Maliuc 

viziteaza delta dunariiPensiunea Aqua Villa este amplasata pe malul Bratului Sulina, in apropierea localitatii Maliuc.

Accesul cu autoturismul este imposibil, intrucat nu exista un drum care sa o lege de Tuclea, cea mai apropiata localitate de „pe uscat”.

In schimb, distanta pe Dunare este destul de mica, putand fi parcursa cu barca in aproximativ 30 min.

Exista taxiuri pe apa, de mare viteza, pe care le puteti lua din Tulcea si care merg pana la capat de linie, in orasul Sulina.

Din cate stiu eu, acestea au un tarif de 60 lei, indiferent unde ati vrea sa va opriti pe traseu. Daca sunteti grup mare este mai rentabil sa inchiriati propria barca.

Odata ajunsi la Pensiunea Aqua Villa veti ramane cu gura cascata, proiectul fiind de un rafinament pe care eu nu l-am mai vazut in Delta Dunarii.

Evident, s-au mentinut liniile stilului lipovenesc, acesta fiind motivul pentru care ne-am decis sa listam unitatea pe site-ul nostru.

aqua villa maliuc

Cazare in Delta Dunarii cu piscina

Ce puteti face la Pensiunea Aqua Villa? Pensiunea ofera o psicina in aer liber, o zona de barbeque cu toate ustensilele necesare si o gradina cu ponton exact pe malul bratului Sulina, acolo unde puteti pescui in voie.

cazare in delta dunarii cu piscina

cazare in delta dunarii cu piscina

aqua villa maliuc

pensiunea aqua villa

pensiuni delta dunarii

pensiuni delta dunarii

De asemenea, daca veti merge cu copiii, acestia vor avea amenajat un loc de joaca special.

Nici adultii nu vor duce lipsa de divertisment, intrucat Aqua Villa resort ofera si o masa de ping pong sau un joc de darts.

cazare delta dunarii

La interior, aspectul nu mai este atat de traditional pe cat ne-am fi dorit, insa, va veti putea bucura de cel mai ridicat nivel de confort.

Toate camere sunt echipate cu aer conditionat, televizoare cu ecran plat, iar internetul Wi-fi este gratis pentru toata lumea.

Fiecare camera beneficiaza de baie proprie, dar doar anumite camere beneficiaza de propria terasa.

aqua villa maliuc

cazare delta dunarii maliuc

aqua villa resort

Turistii cazati la Pensiunea Aqua Villa vor beneficia si de mic dejun in sistem de bufet suedez. Restul meselor le vor putea lua tot in restaurantul din incinta pensiunii care ofera bucatarie internationala.

Recomandarea noastra este sa incercati bucataria romaneasca daca tot ati ajuns in Delta Dunarii. Este pacat sa nu experimentati bunatatile locale cum ar fi borsul pescaresc, storceagul, plachia sau saramura.

pensiunea aqua villa maliuc

Mai jos vom posta alte activitati de care turistii care s-au cazat la aceasta pensiune au beneficiat.

Daca tot ajungeti in zona, va recomandam sa faceti o excursie cu barca pana la Sulina, locul de varsare al Dunarii in Marea Neagra. Peisajele sunt de vis.

Totodata, aici veti gasi unele dintre cele mai frumoase atractii turistice din Romania.

Rezerva cazare in Delta Dunarii

Ei bine, daca planuiti pentru vara urmatoare o excursie in Delta Dunarii, noua noastra platforma, Travlocals.com, va asteapta cu cele mai frumoase experiente si cazari. Le veti putea rezerva pe toate direct de la gazda, fara a mai plati taxe sau comisioane suplimentare. In plus, veti putea verifica preturi si disponibilitati in functie de data.

rezerva acum

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…