Danube Delta Boutique – O casă lipovenească autentică

Danube Delta Boutique – O casă lipovenească autentică

Danube Delta Boutique – O casă lipovenească autentică 1024 683 Wildventure

Danube Delta Boutique

viziteaza delta dunariiDanube Delta Boutique este o unitate de cazare autentica din Delta Dunarii, care sa poata oferi si nivelul de confort necesar societatii actuale.

Mie imi place foarte mult aceasta casa pescareasca. Probabil ca as fi numit-o altfel… Poate ceva mai traditional, avand in vedere ca estetica permitea acest lucru.

Casuta este amplasata pe malul Bratului Sulina, destul de aproape de Tulcea, in localitatea Partizani.

Chiar daca accesul auto este posibil doar cu bacul pe la Nufaru (presupune un mic ocol si mult timp pierdut), distanta pana la portul din Tulcea este suficient de mica pentru ca transportul cu barca sa nu va coste o avere.

Casa lipoveneasca Danube Delta Boutique se afla la doar 10 m de bratul Dunarii si ofera o gradina nu foarte mare, dar destul de cocheta.

Un mare avantaj este ca aceasta unitate de cazare are un bucatar care gateste mancare traditionala. Toate mesele pot fi servite in incinta pensiunii.

Bucataria lipoveneasca este exceptionala, intrucat foloseste fructe si legume bio, dar mai ales peste proaspat.

Danube Delta Boutique

Danube Delta Boutique

cazare delta dunarii

cazare delta dunarii

cazare in delta dunarii

pensiuni delta dunarii

Camerele sunt mai modern amenajate decat ne-am fi asteptat privind din exterior, insa, asta nu este neaparat un lucru bun. Eu sunt una dintre persoanele care prefera mirosul de mobilier vechi si cat mai multe elemente traditionale.

In orice caz, confortul este indiscutabil. Recomandarea noastra este sa rezervati unitatea integral, cu grupul dumneavoastra de prieteni, care nu poate fi mai mare de 7 persoane.

Va spunem acest lucru deoarece casuta dispune de o singura baie cu dus, ce va trebui sa fie folosita la comun.

Camerele nu au nevoie de aer conditionat, intrucat sunt foarte racoroase. Pe toata aria pensiunii veti avea la dispozitie internet prin wi-fi gratuit.

pensiuni delta dunarii

pensiuni delta dunarii

pensiuni delta dunarii

Descopera Delta Dunarii

Daca tot ai venit in Delta Dunarii, banuiesc ca vrei sa explorezi canalele si viata salbatica a biosferei.

Avand in vedere ca aceasta cazare se afla pe bratul Sulina, n-ar strica sa faci o excursie cu barca pana la varsarea Dunarii in Marea Neagra.

Poti vizita orasul Sulina, cu cimitirul piratilor, plaja salbatica si alte obiective turistice.

De asemenea, te poti lansa intr-o croaziera spre Golful Musura, aflat in imediata vecinatate, pentru a admira cele mai noi taramuri romanesti (insule recent formate chiar la granita marii, care adapostesc numeroase comunitati de pelicani si cormorani). Tot aici va veti putea apropia de epava unui vapor comercial esuat in timpul unei furtuni.

Cazare in Delta Dunarii – Rezerva o casa traditionala

Daca te-ai hotarat sa iti planifici o excursie in Delta Dunarii pentru sezonul viitor, noua noastra platforma, Travlocals.com, te va ajuta sa rezervi necomisionat cele mai frumoase cazari si experiente. Vei putea verifica singur disponibilitatea si pretul sau vei putea contacta gazdele solicitand informatii suplimentare.

rezerva acum

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…