Chalet Ro: Un refugiu spectaculos, într-un cadru de vis, la peste 1000 m altitudine

Chalet Ro: Un refugiu spectaculos, într-un cadru de vis, la peste 1000 m altitudine

Chalet Ro: Un refugiu spectaculos, într-un cadru de vis, la peste 1000 m altitudine 1200 900 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

viziteaza transilvania

Astăzi vă invităm într-o călătorie uimitoare, în împărătia Pietrei Craiului, la peste 1000 de metri altitudine. Mergem la cabana Chalet Ro, în satul Peștera, județul Brașov. Acolo unde simțurile fabulează că pot atinge cerul, acolo unde natura, cel mai mare magician al iluziilor, a decupat pentru voi peisaje ce taie răsuflarea.

Oriunde veți privi, natura a creionat fiecare părticică cu migală, pentru o armonie a liniștii ființei. Ne pierdem printre potecile de munte și pe coline sesizăm cabana de vacanță, care stă ascunsă după brazi. Parcă ne zâmbește și ne cheamă ademenitor, așa că mergem în pas agale spre ea, suntem curioși ce vrea să ne spună.

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva singuri experiența fără a mai apela la intermediari. Astfel, veți evita plata oricăror taxe sau comisioane către terți.

Ce puteți face în satul Peștera?

Într-un sat de poveste, cu cărări nebănuite și peisaje care colorează privirea indiferent de anotimp, vă recomandăm cinci experiențe demne de o vacanță de neuitat.

Drumețiile sau cum să vă pierdeți prin tabloul naturii. Luați-o la pas, cu un rucsac cu provizii, o pătură și un aparat foto. Așezați-vă în sufletul vieții verzi, pe pătură și admirați toată frumusețea ce vi se revarsă în priviri: culmi întinse, vârfuri calcaroase, nori ce spumegă în baia vântului, căpițe de fân și păduri.

Îmbătați-vă cu aer curat. Luând la pas coline pitorești, veți simți cum natura vă oferă licori magice de aer curat. Savurați-le cu patos, până la ultimul picur și reveniți oricând aici, când simțiți că aveți nevoie de o distracție nonconformistă.

Yoga, meditație și odihnă la peste 1000 de metri altitudine. Sunteți undeva departe de lumea din beton, iar viața se trăiește altfel, lăsați-vă purtați de liniște și conectați-vă cu natura. Simțiți-o cu tălpile goale, și atingeți norii ori fiți chiar deasupra lor, pentru că în satul Peștera, magia nu se oprește niciodată.

Zonă perfectă pentru fotografiat. Pasionații de fotografie trebuie să ajungă aici, pentru că natura nu contenește în a oferi cadre demne de surprins si savurat la infinit.

Plimbări relaxante pe biciclete. Indiferent de vârstă, potecile sunt ideale pentru ture de bicicletă, echipați-vă adecvat și luați-vă porția zilnică de sănătate.

Chalet Ro: cabană la munte pentru vacanțele cu prietenii

Chalet Ro este o cabană perfectă pentru vacanțele cu prietenii. Ascunsă printre brazi, la o altitudine de peste 1000 de metri, vă așteaptă cu aer curat, liniște, peisaje naturale de care ochii se vor îndrăgosti. 

chalet ro

pestera brasov

 

chalet ro

chalet ro

Fascinanta cabană din lemn dispune de living spațios, cu șemineu din piatră de munte, ideal pentru nopțile reci când vreți să stați la povești până târziu.

Camerele cuprind paturi din lemn sculptate cu detalii elegante, pături călduroase, așternuturi fine, elemente rustice și geamuri panoramice pe care soarele intră să vă mângâie.

Aveți la dispoziție băi private ce întruchipează natura, fiind realizate din lemn și piatră de munte, așa că veți simți mirosul pădurii și veți auzi sunetul râului chiar și în interior.

cazare pestera brasov

chalet ro

chalet ro

cazare pestera brasov

cazare pestera brasov

cabana pestera brasov

cazare chalet ro

cazare chalet ro

cazare chalet ro

cazare chalet ro

Pătrundeți pe o poartă a lumii arhaice, sculptată din lemn și ca într-o capsulă a timpului ați ajuns în bucătăria bunicii. Mobilier pictat, decorațiuni tradiționale și echipamente pentru gătit.

Puneți-vă la întrecere gândurile și gătiți mâncarea preferată a copilăriei. Apoi, savurați-o afară, la terasă. Seara, pregătiți cele mai bune preparate la grătarul rustic din curte, unde vă delectați papilele cu vreo licoare tradițională, ascultând istorisiri ale prietenilor și unde, de pe terasă se aude glasul lupilor din depărtări.

Luați-vă gașca de prieteni și porniți la drum!

cazare chalet ro

cazare bucegi

pestera brasov

REZERVAȚI-VĂ SINGURI EXPERIENȚA

Căutați o cabană la munte, unde să petreceți cu prietenii clipe de relaxare? Chalet Ro este locația perfectă pentru un grup de șase persoane. Distrați-vă, gătiți, admirați peisajele pitorești, atingeți cu privirea norii și crestele înzăpezite ale munților și creați cele mai frumoase amintiri!

Luați legătura direct cu gazda. Evitați orice taxă sau comision perceput de alte platforme sau agenții de turism, gratie noii noastre platforme, Travlocals.com!

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…