Drumul Plutașilor: pe urmele unei meserii dispărute din Valea Bistriței

Drumul Plutașilor: pe urmele unei meserii dispărute din Valea Bistriței

Drumul Plutașilor: pe urmele unei meserii dispărute din Valea Bistriței 1280 578 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

viziteaza moldova

Astăzi pornim într-o călătorie fascinantă spre pensiunea Drumul Plutașilor, din satul Vaduri, județul Neamț. Căutăm să ne relaxăm, așa că am ales o destinație specială, cufundată în istorie, tradiție și peisaje de la care cu greu ne putem lua privirea.

Dacă am fi putut să ne teleportăm era de vis, dar si plimbarea aceasta lină ne oferă șansa de admira măreția naturii. Mergeți alături de noi să vedem ce locuri și experiențe frumoase descoperim împreună!

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva singuri experiența, fără a mai apela la intermediari. Astfel, veți evita plata oricăror taxe sau comisioane către terți.

Activități pentru toată familia: plimbări montane, pescuit, caiac, rafting

La Drumul Plutașilor, fiecare membru regăsește o bucurie a sufletului, unii pot alege să se plimbe prin munte, să descopere cărări pustii ale pădurii, să vadă flora si fauna în toată splendoarea ei, în timp ce alții pescuiesc cei mai delicioși pești pentru o masă copioasă.

Copiii vor sta de dimineață până seara pe afară, amuzându-se pe tobogane, mini-carusel, perete de escaladare. Seara, în cabană au la dispoziție o cameră doar al lor, plină cu jocuri.

În 15 minute cu mașina, se ajunge într-un loc unde trăiește fericirea – La Caiace, o oază de verdeață și relaxare, în care plimbările cu caiacul sunt perfecte în zilele toride de vară.

Călătoria aceasta în județul Neamț pune accentul pe experiențele cu familia și prietenii, așa că activitățile sunt numeroase: plimbare cu telegondola, hidrobicicleta, caiacul, jocuri de societate, pilates, yoga, relaxare în hamac, poze pe leagăn cu decor al naturii și câte și mai câte experiențe frumoase vă așteaptă.

Drumul Plutașilor: cabana perfectă pentru vacanțele cu familia și prietenii

La marginea pădurii, înconjurată de livezi, se dezvăluie pensiunea Drumul Plutașilor. Numele i-a fost preluat de la una dintre cele mai renumite meserii din zonă, la începutul secolului XX. Dacă sunteți curioșiputeți viziona documentarul de mai jos:

Cu o cromatică liniștitoare, detalii din lemn și o poveste fascinantă mergem să o descoperim pe interior. 

În față se ivesc imagini ale armoniei dintre trecut și prezent.

Living spațios, covoare țesute, obiecte din ceramică, bucătărie utilată complet, cuptoare antice, zonă de luat masa spațioasă, cu geamuri panoramice pentru o trăire de excepție.

Camerele sunt elegante, cu paturi confortabile, ambianță rustică și geamuri cu peisaje pitorești. Băile atent amenajate cu elemente vintage pentru o relaxare profundă.

pensiunea drumul plutasilor

pensiunea drumul plutasilor

cabana drumul plutasilor

cazare pensiunea drumul plutasilor

semineu pensiunea drumul plutasilor

cazare neamt

cazare vaduri neamt

cazare vaduri neamt

cazare vaduri neamt

drumul plutasilor vaduri neamt

drumul plutasilor vaduri neamt

drumul plutasilor vaduri neamt

Experienta de vis are loc în ciubărul și sauna de afară, de unde se privesc cele mai frumoase răsărituri și apusuri.

Stabiliți perioada de vacanță, alături de cei dragi vouă și haideți la relaxare!

cazare cu sauna si ciubar

REZERVAȚI-VĂ SINGURI EXPERIENȚA

Alegeți să petreceți cele mai frumoase vacanțe alături de familie și prieteni în inima naturii, la Drumul Plutașilor, o cabană cu saună, ciubăr, grătar rustic, spații de joacă pentru copii și amplasare la câteva minute de activități ideale pentru toți.

Luați legătura direct cu gazda. Evitați orice taxă sau comision perceput de alte platforme sau agenții de turism, gratie noii noastre platforme, Travlocals.com!

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…