Cheia 99: Casă de munte, ideală pentru familii

Cheia 99: Casă de munte, ideală pentru familii

Cheia 99: Casă de munte, ideală pentru familii 870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Astăzi îți prezentăm o casă de munte, ideală pentru familii sau grupuri de prieteni.

Cheia 99 se află în Moieciu de Jos, într-un loc liniștit, cu aer curat, înconjurată de păduri și peisaje rurale.

top cazari la munte cheia 99

Într-un cadru idilic, vei zări o casă îmbrăcată în lemn, cu margini sculptate interesant, care te va face curios să descoperi interiorul. Cum pășești inauntru, te vei teleporta în vremurile copilariei la tara. Ai să vezi mobilier din lemn, lădița de zestre, țesături tradiționale și ai să simți multă iubire și grijă prin atenția acordată fiecărui detaliu.

Chiar dacă bunica nu apare după vreo ușă, ai să simți cum cineva te strânge în brațe cu drag. Este chiar acest loc, care îți oferă fericire și tihnă. Revenind din această nostalgie, în casă vei găsi un living, o zonă de luat masa, o bucătărie utilată, două apartamente și o cameră triplă, cu băi proprii.

În grădină copiii au un părculeț, spațiu cu iarbă crudă în care să vă jucați ori să vă puneți o pătură și să admirați stelele.

Haide să descoperi împrejurimile!

În acest articol vei găsi toate informațiile necesare pentru a-ți  putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, vei putea discuta direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, vei putea verifica singur disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Admiră un fenomen unic în zonă

Cu un minut înainte de a ajunge la casa Cheia 99, ceva te va atrage să pui brusc frână și să îl admiri. Este vorba despre un fenomen natural unic în zonă, Cascada La Chișătoarea. Denumirea cascadei are o notă amuzantă. Se zice că locul a fost astfel botezat de localnici pentru că în timp ce apa se scurgea ei auzeau să ar șopti ,,Chishshsh”.

Fenomenul unic este dat de faptul că din pereții de travertin, acoperiți în unele zone cu vegetație, țâșnesc două fire de apă, care se revarsă în cascade de 15-20 m.

 Iarna, cascada se transformă într-un tărâm de gheață uimitor, pe care vei vrea să-l fotografiezi la infinit. Aerul rece și peisajul te va face să rămâi aici o bună bucată de timp. După ce te-ai minunat de acest loc și ai făcut poze multe, haide în continuare la drum.

Descoperă un meteorit real și cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei

La 20 de km de cascadă se află Dino Parc. Aflat într-o zonă împădurită, aproape de Cetatea Râșnov, parcul emană mister și dorință de a-l descoperi. Lumea dinozaurilor este fascinantă, pătrunde în tainele ei!

Conform descoperirilor științifice, dinozaurii au dispărut în urma impactului unui meteorit cu Pământul. Ca totul să fie din acea lume, în parc ai să găsești un crater care fumegă, aflându-se acolo un meteorit real, de 200 de g, extrem de rar ca dimensiune, ce a fost descoperit în România prin 1992.

Acum, descoperă dinozaurii de dinainte ca meteoritul să apară. În parc sunt peste 100 de dinozauri, reproduși în mărime naturală pe baza descoperirilor paleontologice. Aici îl găsești pe Seismosaurus, unul dintre cei mai mari dinozauri care au trăit vreodată.

Îl vei vedea și pe Hatzegopteryx Thambema, cel mai mare dinozaur zburător care a existat vreodată. Uimitor este faptul că existența sa a fost descoperită la noi, în România. 

Ce dinozauri mai sunt prin parc nu îți mai spunem, te lăsăm să îi descoperi tu. Îți mai spunem doar că în parc mai există printre dinozaurii care scot sunete infricosatoare, un vulcan interactiv ce simulează o erupție, o peșteră  și zone interactive pentru copiii de toate vârstele.

Cu un bagaj de cunoștințe și fascinație te întorci la casa de munte.

Cheia 99: Tihna zilelor petrecute cu cei dragi

Într-o zonă cu case răsfirate, liniștea și natura se plimbă nestingherite. Ghidat de pașii aerului curat ajungi la o casă de munte, cu broderii sculptate inedit și ferestre care îți fac semn să vii înăuntru. Ea este Cheia 99, aflată în Moieciu de Jos, județul Brașov.

În interior dezvăluie o bucătărie utilată, zonă de luat masa cu scaune fermecătoare, cioplite în lemn, living și cinci camere, în care natura și atmosfera de la bunici sunt îmbinate cu confortul actual.

În grădină ai un spațiu imens unde să stai cu cei dragi și ai o anexă din lemn, cu grătar rustic, zonă de joacă pentru copii și peisaj care te va vrăji.

Pregătește-ți bagajele și haide la munte!

Rezervă singur experiența!

Cauți o cazare la Moieciu de Jos? Vrei să te odihnești cu cei dragi, să respiri aer curat, să faci grătar și să te relaxezi? Haide la Cheia 99.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…