Tiny Transylvania: Conectează-te cu natura, într-o căsuță magică pe roți

Tiny Transylvania: Conectează-te cu natura, într-o căsuță magică pe roți

Tiny Transylvania: Conectează-te cu natura, într-o căsuță magică pe roți 1875 1250 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Mergi dimineața la lucru, petreci toată ziua între patru pereți și pleci când se face noapte, încât nu mai vezi cum arată o frunză căzută, o picătură de ploaie, un fulg, un cer luminos… Așa că, astăzi îți propunem să mergi la Tiny Transylvania, o căsuță pe roți, cu geamuri uriașe, prin care să admiri natura și lumina zilei în toată splendoarea.

cazare tiny in romania tiny transylvania

Tiny Transylvania se află la 30 de minute de Cluj-Napoca, la marginea unei păduri, într-o zonă liniștită. Deși are doar 22 de metri pătrați, căsuța dispune de tot confortul de acasă.

Ai bucătărie utilată complet utilata, loc pentru luat masa, spațiu de relaxare, baie, o scară din lemn care duce spre un spațiu romantic de dormit, o canapea extensibilă așezată în fața unei ferestre mari pe care să te uiți non-stop la priveliște și o terasă.

În acest articol vei găsi toate informațiile necesare pentru a-ți  putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, vei putea discuta direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, vei putea verifica singur disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Adrenalină printre copaci, pe peretele de escaladă și într-un leagăn suspendat

În sfârșit te deconectezi de la griji și ești cu cei dragi în mijlocul naturii. Absoarbe natura în priviri și simte intens vibrația sa. Poți face asta stând pe terasa căsuței, privind în jur, meditând, făcând sport, respirând aer curat ori plimbându-te cu bicicleta.

La 1 km de Tiny Transylvania se află cel mai mare parc de aventură din Cluj, Adrenalina Park, locul unde să te aventurezi printre copaci, să îți testezi curajul și să te simți bine. Drumul până la parc este mirific, mai ales dacă mergi pe jos, în 15 minute ajungi. Ai să simți aerul curat, iar răcoarea o să îți ofere doza de energie de care ai nevoie. Ești pregătit de aventură? 

Parcul cuprinde peste 10 trasee printre copaci, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Acesta surprinde printr-un turn de escaladă de peste 7 metri, un leagăn uriaș suspendat cu vedere spre pădure, jocuri de echipă, scări pe care să urci în aer, 2 trasee de tiroliană, care ajung la peste 10 m și au o lungime de peste 140 de metri.

După atâtea activități de neuitat, foamea apare. Nu trebuie să îți iei pachet la tine, pentru că găsești aici o pizza bună, papanași delicioși și alte bunătăți.

Bob alpin, tubing, zorbing și școală de schi

Zona de aici și-a propus clar să te scoată din cotidian și să te facă să petreci cât mai mult timp afară. Astfel, la 6 km de Tiny Transylvania găsești un alt parc de aventură și distracție, Fun Park Cluj. Parcul te întâmpină cu destindere garantată și un view superb.

Activitățile pe care să le încerci sunt tiroliana, tirul cu arcul, paintball-ul, cățărarea pe panouri speciale, tubingul pe 100 de metri unde aluneci în vale și corpul urlă de libertate, bila gonflabilă de zorbing, bobul alpin pe o lungime de 1400 de metri, în care urci, cobori, iei curbe, strigi de bucurie și simți adrenalină.

În perioada iernii, la Fun Park Cluj se organizează școală de schi și snowboard, fiind momentul perfect să înveți sporturile iernii.

Descoperă animale sălbatice și plimbă-te pe bicicletă

Nu-i timp să mai stai înăuntru, zona te ține conectat la natură, astfel, la jumătate de oră de Tiny Transylvania se află Pădurea Făget. Aceasta adăpostește o faună bogată, poți vedea căprioare, vulpi, fazani, veverițe, bufnițe, dar mai ales mistreți – pentru că aici este căminul lor preferat, datorită florei cu care se hrănesc. 

tiny transylvania cazare langa cluj

Descoperă pădurea la pas ori într-o plimbare lejeră pe bicicleta proprie și ia-ți porția de aer curat de care ai nevoie după săptămânile pline la birou.

Tiny Transylvania: Locul unde îți găsești liniștea și te conectezi cu natura

La mică distanță de tumultul orașul Cluj, la marginea unei păduri, ajungi într-un loc incredibil, care îți va reda pofta de viață, Tiny Transylvania.

Tiny Transylvania este un proiect de suflet al lui Tünde Csata și Andrei Pop. Ideea a pornit întâmplător.

Prin 2018, s-au oprit într-o benzinărie și au văzut o casă pe roți, care le-a transmis instant liniște și deconectare de la viața urbană. Acela a fost momentul când au visat să aibă și ei o astfel de căsuță.

Ajunși acasă, au început să caute astfel de case și au găsit meșteri în Miercurea Ciuc. Visul a prins treptat aripi, și alături de meșteri specializați în construcții de tip tiny house, căsuța s-a născut.

Căsuța pe roți este cheia liniștii, într-un spațiul al naturii, dar cu tot ceea ce ai nevoie. Ea dispune de bucătărie utilată, mașină de spălat vase, loc pentru servit masa, sertare cu mici bunătăți, baie cu duș, zonă de relaxare și odihnă într-o canapea extensibilă amplasată lângă un ecran uriaș al naturii, o scară care urcă spre un spatiu romantic, dar si pentru somn, terasă și grădină.

Tiny House are o capacitate de cazare pentru 1-4 persoane.

Pregătește-ți bagajele și haide la drum!

Rezervă singur experiența!

Îți dorești să fugi din agitația orașului, să nu mai stai între patru pereți și să fii în mijlocul naturii? Vrei să te distrezi, să simți adrenalina în parcuri tematice și să vezi frumusețea pădurii? Haide la Tiny Transylvania, la 30 de minute de Cluj-Napoca.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…