Le Roy Chalet: Cabană în Predeal, ideală pentru vacanța cu prietenii

Le Roy Chalet: Cabană în Predeal, ideală pentru vacanța cu prietenii

Le Roy Chalet: Cabană în Predeal, ideală pentru vacanța cu prietenii 870 555 Wildventure

Le Roy ChaletRezervă Acum!

Astăzi îți prezentăm o cabană montană superbă. Este vorba de Le Roy Chalet, din Predeal, județul Brașov.

Printre brazi înalți care ating norii, vârfuri montane pictate în depărtare, aer curat ce străpunge pieptul, este situată o cabană intimă, care îți va aduce aminte de vacanțele la munte cu părinții.

le roy chalet cazare predeal

Închide ochii și imaginează-ți vacanța din copilărie: zăpadă până la genunchi, lemnul care trosnește în șemineu, mirosul de mobilier din lemn, paturi supraetajate în care abia voiai să dormi, râsete și povești până te ia somnul. Acele timpurile le poți trăi și acum, la Le Roy Chalet.

Cabana emană parfumul eleganței din trecut. Aceasta este perfectă pentru un grup de 10 adulți și maxim 5 copii. Dispune de cinci dormitoare, cinci băi, living cu șemineu, unde să stai cu cei dragi, bucătărie utilată pentru delicii de excepție, grătar, WIFI și grădină spațioasă pentru joacă în zăpadă ori relaxare pe iarba crudă (dacă-i primăvară, vară ori toamnă).

Haide să te relaxezi!

În acest articol vei găsi toate informațiile necesare pentru a-ți  putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, vei putea discuta direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, vei putea verifica singur disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Relaxare la tot pasul

Predeal este una dintre cele mai renumite stațiuni montane din țară, aflată pe Valea Prahovei. Deși acum zona este foarte cunoscută, cu secole în urmă, aceasta era pustie, retrăgându-se aici doar oamenii care voiau să se izoleze de lume. Și astăzi putem spune că zona este pentru cei care vor să fugă de orașe zgomotoase, pentru că liniștea pe care o oferă muntele este specială în felul său.

Predeal se află la o altitudine de 1110 de metri și oferă o priveliște care te bucură instant. Fie alegi să te plimbi prin aerul curat, să stai în parc și doar să privești în jur, să mângâi vreo pisică apărută la promenadă, să povestești cu localnicii care vând suveniruri, să mănânci bucate tradiționale, să te aventurezi pe ATV ori să schiezi.

Adrenalină și distracție pe ATV

Vacanța la munte trebuie să fie condimentată și cu puțină adrenalină, așa că la 5 minute de Le Roy Chalet găsești complexul SKI & SKI, de unde poți să închiriezi ATV cu 2 locuri. Poți alege trasee mai scurte sau mai lungi, toate cu priveliști de vis și drumuri off-road care să-ți pună în mișcare toate simțurile. Înainte de aventura memorabilă primești instruire, iar dacă ești începător ai parte de ghidaj experimentat.

Pârtii în Predeal

,,Pârtiee…vin!”, spui tu când este Decembrie în calendar. Ai și de ce, pentru că Predeal este stațiunea cea mai iubită pentru sporturile de iarnă, având pârtii de schi accesibile în funcție de nivel.

Iată unde să mergi:

Pârtia Cocoșul are o dificultate medie, o lungime de 2250 de metri și teleschi.

Clăbucet are o dificultate medie, o lungime de 2100 de metri și teleschi.

Subteleferic este o pârtie cu grad avansat de dificultate, care are o lungime de 1200 de metri și teleschi.

Clăbucet Școală este o pârtie cu grad scăzut de dificultate, are o lungime de 200 de metri, nocturnă și baby-schi.

Trasee prin copaci, tubing și tiroliană

E sezonul cald și nu poți schia? Nu-i nimic! În Predeal ai ce să faci.

La 15 minute de Le Roy Chalet se află Fun Park Trei Brazi, un mic paradis al deconectării de la stres, în vârf de munte. Aici vara poți să te aventurezi printre copaci, pe trasee cu dificultate medie, potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Poți să strigi pe bucurie și să te amuzi cum aluneci în rampă pe un colac, pe pista de tubing. Ori poți să vezi frumusețea muntelui în timp ce îți testezi curajul pe tiroliană.

activitati predea le roy chaleta

Parcul funcționează și iarna, activitățile fiind snowmobile pentru copii, pârtie de săniuș și piste de snowtubing.

Le Roy Chalet: Cabană fermecătoare în Predeal

În Pârâul Rece, Predeal, județul Brașov, la o altitudine de 1000 de metri, într-un cadru natural bijuterie a zonei, se află Le Roy Chalet.

Cabana prin ferestrele căreia priveste curioasa natura, este îmbrăcată în interior în lemn pentru a reda linia continuității naturii.

Înăuntru, piesele de mobilier îți vor aminti de vacanțele din copilărie și de timpurile somptuoase de atunci.

Le Roy Chalet are o capacitate de cazare pentru 10 adulți și 5 copii. Aceasta cuprinde cinci dormitoare, cinci băi, living cu șemineu, unde să stai cu cei dragi, bucătărie utilată unde să pregătești cele mai bune mâncăruri, grătar, WIFI și grădină spațioasă

Aici te vei trezi în liniște, aer curat și priveliști de pus la suflet.

P.S. În prima zi, gazdele îți vor pregăti cina, tu doar te vei relaxa. Ce îți poți dori mai mult?

Rezervă singur experiența!

Cauți o cabană în Predeal pentru grupul tău de prieteni? Vrei un spațiu elegant, confortabil, cu condiții moderne și situat într-o zonă liniștită? L-ai găsit, este Le Roy Chalet.

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane. Am construit aceste proiecte pentru tine. Doar folosind serviciile lor, vei susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința ta de a călători doar pe aceste tărâmuri magice românești.

rezerva acum

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…