Cazează-te într-una dintre cele mai frumoase ferme, din sălbatica Transilvanie

Cazează-te într-una dintre cele mai frumoase ferme, din sălbatica Transilvanie

Cazează-te într-una dintre cele mai frumoase ferme, din sălbatica Transilvanie 1269 599 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Cobor Biodiversity Farm este unul dintre cele mai frumaose proiecte turistice, care si-au gasit locul intre salbaticele coline ale Transilvaniei. Satul Cobor, din comuna Ticușu Vechi, este amplasat in partea nordica a masivului Fagaras, foarte aproape de mult mai renumitele sate turistice Viscri si Criț.

Proiectul Cobor isi propune sa ofere oamenilor posibilitatea de a intra in contact cu viata la ferma, asa cum era ea in urma cu sute de ani.

Asa cum chiar proprietarii afirma, Cobor este un mix perfect intre conservarea biodiversitatii si agricultura ecologica, ambele transformand ideea intr-un business de succes.

Pasunile din jurul fermei au o valoare inestimabila, acestea gazduind insecte si plante disparute de multi ani in majoritatea Europei si constituind habitatul perfect pentru caii si bovinele din zona.

Ferma Cobor este parte a Foundation Conservation Carpathia, un ONG romanesc care si-a propus sa creeze o noua rezervatie salbatica, la cele mai inalte standarde, in partea sudica a Carpatilor romanesti, de acest lucru beneficiind atat biodiversitatea, cat si comunitatile locale.

Acest proiect turistic este un exemplu clar ca antreprenoriatul modern poate avea succes, fara a aduce niciun prejudiciu mediului inconjurator, ba chiar aducandu-i beneficii atat acestuia, cat si comunitatii locale.

ferma coborDescoperiti viata satului din secolul XVIII si reconectati-va cu natura!

Cazare la Cobor Biodiversity Farm

Cobor Biodiversity Farm ofera cazare in doua gospodarii vechi, casa de oaspeti nr. 282 si casa de oaspeti nr.21.

Casa de oaspeti nr.282 a fost restaurata in anul 2017, la ora actuala fiind foarte calda si primitoare. Aceasta poate gazdui pana la 9 persoane, in 6 camere (3 single si 3 twin).

Casuta ofera toate facilitatile necesare traiului cotidian, inclusiv internet prin wi-fi. In plus, este pet friendly astfel ca veti putea veni acompaniati de prietenii necuvantatori.

ferma cobor

ferma cobor

Oaspetii vor avea la dispozitie un restaurant si un dining room in care vor putea intra in contact cu bucataria transilvaneana autentica, in timp ce vor schimba pareri cu privire la experientele incercate de-a lungul zilei.

Toate vegetalele sunt cultivate organic in propria gradina, astfel ca va trebui sa va asteptati la arome unice, pe care multi dintre dumneavoastra poate ca nu le-au intalnit vreodata in viata.

ferma cobor

Casa de oaspeti nr.21 propune o arhitectua usor diferita, putin mai spectaculoasa, din punctul nostru de vedere. Intalnim mai multe obiecte de antichitate care ascund povesti nebanuite si care contureaza aura traditionala a unei restaurari exemplare.

Aceasta casuta dispune de 4 incaperi in care sunt nu mai putin de 14 paturi. In plus, casuta mai ofera o crama cocheta, o bucatarie si o zona de barbeque.

In plus, fata de cele doua casute in care va ceti putea odihni, chefui si experimenta bucataria locala, Cobor Biodiversity Farm mai pune la dispozitie o cladire restaurata cu scopul de sala de conferinte sau seminarii.

Aceasta ofera o panorama superba asupra colinelor care inconjoara satul Cobor si este utilata cu tot ce aveti nevoie pentru a sustine training-uri sau orice alte activitati specifice: internet wi-fi, video-proiector, flipchart sau sistem audio. Asadar, tocmai ati gasit o locatie ideala pentru team-building.

 Activitati la Cobor Biodiversity Farm

Pe langa odihna in camere comfortabile si gustarea celor mai bune preparate culinare, oaspetii vor putea opta pentru o serie de activitati precum: tururi ghidate ale fermei si participarea la activitatile specifice acesteia (in functie de sezon), admirarea faunei salbatice si a barajelor facute de castori, ture de fotogradie, ture in salbaticie si admirarea peisajelor superbe chiar de pe coamele colinelor inconjuratoare.

Tot la Cobor va veti putea plimba cu caruta sau cu sania trasa de cai, veti putea inalta zmeie sau trage cu arcul, astfel ca, indiferent de varsta sau preferinte, fiecare membru al familiei se va putea relaxa si isi va putea incarca bateriile.

Fauna salbatica din zona include, printre altele, exemplare de caprioare, vulpi, lupi, ursi si pisici salbatice. Totodata, acest colt de rai pe care nu s-a practicat agricultura intensiva gazduieste varietati de pasari protejate si plante pe cale de disparitie.

fauna salbatica

Nu mai sta pe ganduri si rezerva acum o experienta de vis in Transilvania.

Prin intermediul noii noastre platforme, Travlocals.com, vei putea rezerva necomisionat aceasta experienta. Vei putea verifica singur disponibilitati, preturi, facilitati, regulile casei sau politica de rezervare. Daca ai intrebari suplimentare, poti comunica direct cu gazda prin intermediul platformei.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…