Complex Harmonie: căsuțe în copac, ideale pentru o escapadă în mijlocul naturii

Complex Harmonie: căsuțe în copac, ideale pentru o escapadă în mijlocul naturii

Complex Harmonie: căsuțe în copac, ideale pentru o escapadă în mijlocul naturii 1000 700 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Astăzi vă propunem o escapadă romantică la Complex Harmonie, în căsuțe în copac. Acestea se află în stațiunea Predeal, la poalele Munților Bucegi.

Drumul pictează cadre care mai de care mai fascinante, indiferent de anotimp, însă iarna la căsuțele din copac este magică. Zăpada împodobește brazii, aleile și îmbracă muntele într-o manta albă de catifea. La interior, focul arde în sobitele pe lemne, creând lumini filiforme și o ambianța confortabilă.

Căsuțele în copac atrag nu doar prin unicitatea lor, ci și prin facilitățile moderne de care dispun. Astfel, veți găsi în interiorul paturi confortabile, grup sanitar propriu, sistem de încălzire și jacuzzi relaxant de unde să priviți stelele, muntele și să ascultați glasul naturii.

cazare casute in copac predeal

Descoperiți aventura romantică ce vă așteaptă! Îndepliniți-vă un vis și cazați-vă la căsuțele din copac de pe Valea Prahovei.

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva singuri experiența intr-una dintre cele mai frumoase casute in copac din Romania.

Distracție la munte

Ați ales deja căsuțele în copac pentru o escapadă romantică. Ce aveți de gând să faceți? Vă relaxați toată ziua în jacuzzi sau o bucată de timp mergeți în drumeții prin Munții Bucegi?

Dacă ați ales drumețiile, descoperiți cel mai cunoscut traseu: Babele și Sfinxul – Lacul Bolboci – Tunelul Grota Urșilor – Peștera Ialomița. Mergeți cu telecabina, priviți de sus minunile naturii și bucurați-vă de vacanța în doi!

Cei care caută adrenalina, dar nu vor să străbată prea multe drumuri, pot merge într-o plimbare de 10 minute de la căsuță până la Fun Park Trei Brazi. Aici veți găsi activități distractive indiferent de sezon. În sezonul cald, puteți să vă puneți la încercare dexteritatea prin două trasee cu dificultate medie, tiroliană și piste de tubbing artificiale. Iarna, pistele de tubbing aduc cu ele amuzamentul. De asemeni găsiți și o pârtie de săniuș în care să vă aduceți aminte de copilărie. 

Complex Harmonie: Cazare la căsuțe în copac, chiar în mijlocul pădurii

E timpul să evadați din aglomerația orașului și să trăiți visul unei escapade romantice la căsuțele din copac. Situat într-un loc izolat, ascuns printre brazi cu panorame impresionante spre munți, Complex Harmonie îți poate oferi una dintre cele mai frumoase experiențe turistice din România.

Veți avea la dispoziție patru căsuțe în copac fascinante. Haideți să le aflați pe rând povestea și apoi să decideți care v-a captat.

Casa din copac 1 este construită în totalitate din lemn. Se pierde în crengile pomului care o imbratisează cu fermitate. Foarte bine camuflată, aceasta face tot posibilul ca voi să nu pierdeți conexiunea cu natura. În interior aveți la dispoziție un grup sanitar, o saltea foarte confortabilă, îmbrăcată în lenjerie fină, o cadă vintage, lumânărele la tot pasul și o ambianță romantică perfectă pentru serile în doi.

casute in copac complex harmonie predeal

Casa din copac 2 este construită în totalitate din lemn, doar că unii pereți sunt îmbrăcați în piatră. Interiorul impresionează prin jacuzzi-ul de unde puteți privi crestele munților, brazii și cerul instelat. Aveți la dispoziție un grup sanitar cu toate facilitățile, un pat confortabil, șemineu, lumânări și sistem audio pentru o notă romantică.

casuta in copac 2 complex harmonie

Casa din copac 3 este îmbrăcată în lemn și piatră. Trunchiul de copac vă va acompania în permanență întrucât trece chiar prin mijlocul căsutei, iar ferestrele vor fi inundate de ramurile acestuia. O senzație specială se trăiește aici. Are loc o legătură puternică între om și natură. În interior vă sunt dezvăluite piesele unei escapade de vis: ciubăr cu apă caldă, pat relaxant, șemineu, grup sanitar propriu.

complex harmonie predealLa categoria de căsuță în copac se integrează și Observatorul, fiind amenajat nonconformist, pe pivoți de lemn. În interior veți fi surprinși de linia modernă, paradoxală pentru peisajul și locul în care vă aflați, natura. Aveți la dispoziție un jacuzzi relaxant, un grup sanitar propriu, un pat confortabil, geamuri panoramice îndreptate spre pădure și crestele falnice ale munților. De asemeni bucurați-vă să priviți stele și luna îndeaproape prin telescop.

observator complex harmonie

Ce e necesar să știți: nu există conexiune wi-fi la Internet, iar semnalul la telefon nu este foarte bun, așa că veți fi rupți de realitatea cotidiană și veți fi într-o altă lume pentru un timp: lumea voastră, a îndrăgostiților.

Complexul colaborează cu o firmă de catering care aduce mâncare la căsuțe, așa că stați fără griji din acest punct de vedere și bucurați-vă de locație!

Complex Harmonie pune la dispoziție călătorilor 11 unități de cazare ecologice, dintre care 4 sunt căsuțele în copac, ideale pentru vacanțe în doi. Celelalte unități sunt potrivite pentru familii sau grupuri de prieteni. Veți găsi două case amenajate tradițional, patru vile și o casă modernă cu jacuzzi. 

Cine ar crede că în mijlocul naturii, înconjurați brazi seculari, veți găsi un basm al căsuțelor în copac? Porniți în această escapadă romantică pe meleaguri românești!

REZERVAȚI-VĂ SINGURI EXPERIENȚA

Căutați un loc doar al vostru, în mijlocul naturii, în care să trăiți o poveste? Haideți să vă îndepliniți visul la Complex Harmonie, în căsuțele din copac!

Pentru rezervări, luați legătura direct cu gazda. Evitați orice taxă sau comision perceput de alte platforme sau agenții de turism! 

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț
4 comentarii

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…