Conacul Serghiescu: Escapadă de weekend, in apropierea Bucureștiului

Conacul Serghiescu: Escapadă de weekend, in apropierea Bucureștiului

Conacul Serghiescu: Escapadă de weekend, in apropierea Bucureștiului 1200 676 Wildventure

Conacul Serghiescu

(locatie disponibila doar pentru evenimente private sau corporate)

Astăzi am decis să evadăm din București și să mergem la Conacul Serghiescu.

Doar când auzi cuvântul „conac”, mintea începe să creeze imagini demne de povești. Nu durează mult și deja te transpui într-un roman interbelic. Aerul de București, poate crea iluzii, dar această aventură e reală.

Haideți să trăiți această experiență și nu vă îmbătați doar cu mirajul de a o fi trăit!.

La doar o oră distanță cu mașina de București, se află Conacul Serghiescu, cunoscut și sub denumirea de Conacul dintre nuci.

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva singuri experiența. Cu ajutorul datelor de contact din antet veți putea contacta gazda, fără a mai apela la intermediari. Astfel, veți evita plata oricăror taxe sau comisioane către terți.

Conacul Serghiescu, experiențe mărunte ce ne fac viața mai frumoasă

Alegeți să evadați cât de des puteți din cotidian. Să mergeți la un conac, poate fi un lucru mărunt, dar atât de intens pentru gânduri și amintiri.

Propunerea o știți deja, mergem la Conacul dintre nuci. Haideți să vedem ce minunății ne vor încânta simțurile.

conacul serghiescu

conacul serghiescu

conacul serghiescu

conacul serghiescu

conacul serghiescu

conacul serghiescu

conacul serghiescu

Aleea e înverzită, florile multicolore ce abia au fost pictate de natură vă salută, în zare vița de vie a pus piedestal pe o fațetă a conacului. Priviți conacul rupt dintr-o poveste, cu pereți albi și bârne din lemn. Așa-i că zânele au complotat la acest decor, doar ele au puterea albului imaculat și al baghetelor magice din lemn.

Pătrundeți înăuntru și vedeți ce mai descoperiți! Decoruri din lemn, canapele tapițate, lampadare cu lumânări ce conferă un cadru special, difuzoare antice și pisici ce plimbă călătorii prin toate încăperile.

Savurați o limonadă rece în grădina cu miros de antic și flori.

Când seara se lasă, cele cinci camere vă așteaptă să le fiți purtători de vise. Camerele sunt decorate cu piese din mobilier ce amintesc de aristocrație, de vremurile în care comorile erau la vedere. Credeți în teleportare? Călătoriți in timp si transpuneți-vă din agitația Bucureștiului în liniștea Conacului Serghiescu.

cazare la conac

cazare la conac

cazare la conac

cazare conac ilfov

cazare conac ilfov

cazare conac ilfov

crama conac serghiescu

conacul serghiescu ilfov

conacul serghiescu ilfov

Zilele la piscina aici sunt o încântare. După-amiezile și serile în hamac sunt o reverie. Oferiți-vă timp să explorați împrejurimile. Veți vedea câmpul cu florile sale, apa cu susurul său și vă veți vedea pe voi, mai frumoși în fiecare zi.

Dacă locul v-a captivat întru totul, aflați că puteți să vă aniversați momentele importante din viață la Conacul Serghiescu. Cum vă sună ideea de petrecere într-un hambar? Baloți din paie, decoruri organice, ghirlande de lumini și nuci ce vă țin de umbră. Muzică, râsete și veselie.

gradina conac

evenimente conac ilfov

evenimente conac ilfov

evenimente conac ilfov

evenimente conac ilfov

evenimente aer liber conac

evenimente conacul serghiescu

 

evenimente conacul serghiescu

piscina conac serghiescu

evenimente conacul serghiescu

Pregătiți bagajul și haideți la drum! Locul abia așteaptă să își pună amprenta în inima voastră. Tradiția românească vrea să își facă spațiu în gândurile voastre. Oferiți-i aceastș șansă. Bucurați-vă de frumusețea ce v-o oferă. Povestiți cunoscuților și haideți să ducem tradiția românească mai departe. Veniți cu noi în această călătorie?

REZERVAȚI-VĂ SINGURI EXPERIENȚA

gradina conac serghiescu

Iti doresti o experienta unica intr-un conac din Romania? Ei bine, o poti rezerva pe Travlocals.com, noua noastra platforma dedicata serviciilor turistice de top din Romania. Stati linistit, nu vei fi nevoit sa platesti taxe sau comisioane suplimentare, intrucat vei intra in contact direct cu gazda.

rezerva acumCredem în lucrurile făcute cu suflet. Ne place să aflăm povești și să le transmitem mai departe. Dacă vreți să sprijiniți sentimentul turismului rural si cultural, o puteți face printr-o donație. În partea de jos a meniului veți găsi un buton ce vă va permite să donați orice suma, în doar câteva secunde.

Text: Alice Cazan

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…