Iki Retreat, Măgura: cazare în stil scandinav cu saună în județul Brașov

Iki Retreat, Măgura: cazare în stil scandinav cu saună în județul Brașov

Iki Retreat, Măgura: cazare în stil scandinav cu saună în județul Brașov 1024 768 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Iki Retreat este o cazare inedită, din Măgura, comuna Moieciu, amplasată chiar în Parcul Natural Piatra Craiului. Ești gata să pășești într-o locație idilică, unde armonia și liniștea sunt la ele acasă?

iki retreat magura

Iki Retreat: O oază de relaxare în munți

Amplasată într-un cadru de basm, cu o priveliște excepțională, locația este amenajată în stil scandinav, minimalist, cu un mobilier în culori neutre, care creează un spațiu ideal pentru relaxare.

Ferestrele mari asigură o abundență de lumină și o panoramă de vis asupra munților.

Așadar, descoperă această cazare specială și numeroasele zone de relaxare amenajate în fiecare încăpere. Ia un loc și lasă-te inspirat.

cazare inedita magura

Iki Retreat poate să cazeze 14 oaspeți, cabana incluzând 5 camere și 2 garsoniere, toate cu baie proprie și acces la grădină. Fiecare încăpere este luminoasă și spațioasă, astfel încât fiecare moment petrecut în interior să fie o bucurie.

cazare cu sauna magura

Spațiul comun din cabană este de tip open space, fiind împărțit jumătate în living, jumătate în zonă de dining. Aici se găsesc numeroase colțuri de relaxare, amenajate strategic în apropierea ferestrelor pentru a profita din plin de peisajul minunat.

iki retreat brasov

Mai există încă o zonă de luat masa în bucătăria modernă și simplă, care este echipată cu toate cele necesare.

cazare spectaculoasa moieciu

Și ca să ai parte de o experiență completă, la finalul unei zile lungi, te poți retrage în sauna amenajată în stil finlandez. Ce altceva mai poți să iți dorești?

cazare cu sauna brasov

Atracții și obiective turistice județul Brașov

Dacă reușești să te desprinzi de confortul retreat-ului, iată care sunt câteva dintre obiectivele turistice ce pot fi vizitate în zonă:

  • Rezervația bio-geologică Cheile Moieciului se află la doar 8 km de Bran și este o zonă cu o frumusețe sălbatică, ce încă nu a fost afectată de prezența omului. Ea a fost înființată pentru a proteja și conserva natura din acest loc. Aici se găsesc mai multe obiective turistice, printre care Peștera Liliecilor, Prăpăstiile Măgurei și Cascada La Chișătoare.

  • Peștera Liliecilor este localizată în satul Peștera, la doar 5 km de comuna Moieciu. Se află pe versantul estic al dealului Bisericii și în partea de nord a platformei Branului. Aflată la o altitudine de 950 m, este o peșteră relativ ușor de explorat. Peștera se întinde pe o lungime de 370 m, din care 109 m sunt galerie activă. Având în vedere că peștera este străbătută de un pârâiaș plin de mâl, este recomandat echipamentul de protecție.
  • Locul fosilifer Vama Strunga este o rezervație paleontologică protejată prin lege, aflată în sud-vestul Munților Bucegi. Este situată la o altitudine de 1950 m și se întinde pe o suprafață de 10 ha. Această zonă este importantă din punct de vedere paleontologic, deținând o faună care se atribuie perioadei geologice a Jurasicului Mediu. Rezervația este compusă din peste 150 de specii și este un obiectiv turistic ce nu trebuie ratat.
  • Castelul Bran este printre cele mai populare castele din România, fiind vizitat anual de zeci de mii de turiști. Este cunoscut atât pentru legenda lui Dracula, dar și pentru istoria și arhitectura inedită a acestuia. A fost construit între anii 1226 și 1388 ca unitate militară de apărare, însă ulterior a fost transformat în cetate. Fiind încadrat de culmile Munților Bucegi și Piatra Craiului, castelul reprezintă un obiectiv turistic foarte îndrăgit.

  • Cetatea Râșnov se numără printre cele mai bine păstrare cetăți țărănești din România. Prima mențiune a acesteia datează din anul 1335, cu ocazia năvălirii tătarilor. În interiorul cetății, turiștii au posibilitatea să viziteze muzeul de artă feudal. Aici sunt expuse arme, armuri, mobilier de epocă, dar și alte obiecte comune secolului al XVII-lea și al XVIII-lea.

Dacă vrei să vezi mai multe cazări inedite din țara noastră si atracții mai mult sau mai puțin cunoscute, blogul nostru îți stă la dispoziție. Aici vei găsi o sumedenie de opțiuni care mai de care mai frumoase, din fiecare zonă a României.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Accesând-o, vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Vei putea vedea disponibilitatea în timp real și vei putea plăti online. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile de socializare, Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…