Guesthouse Transylvania: Vacanță de vis într-o cabană inteligentă, la poalele Fagarașilor

Guesthouse Transylvania: Vacanță de vis într-o cabană inteligentă, la poalele Fagarașilor

Guesthouse Transylvania: Vacanță de vis într-o cabană inteligentă, la poalele Fagarașilor 870 555 Wildventure

Guesthouse Transylvania – Rezervă acum

Căutați o destinație perfectă pentru vacanța cu prietenii, în România? Guesthouse Transylvania este parte din visul vostru. Cabana este amplasată într-o zonă montană liniștită, în Porumbacu de Sus, județul Sibiu.

guesthouse transylvania

Aveți la dispoziție un living spațios, o bucătărie utilată complet, camere decorate în stil minimalist, ce inspiră voie-bună și relaxare. În grădină aveți hamace, unde vă puteți relaxa la amiază, ATV-uri și biciclete să porniți pe cărări necunoscute, un spațiu pentru focul de tabără, vatră pentru a pregăti mâncare delicioasă la ceaun.

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva singuri experiența, discutând direct cu gazda asemeni unor buni prieteni. Nu veți mai fi nevoiți să plătiți taxe sau comisioane suplimentare, grație noii noastre platforme, Travlocals.com. Cu ajutorul acesteia, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Cinema în aer liber și în jacuzzi

Cabana este descrierea perfecțiunii pentru seri de neuitat, împreună cu prietenii. In mijlocul naturii, pe perne moi, veți putea viziona filme exact ca la cinema, doar că acum sunteți doar voi și ai voștri, râzând și servind un pahar de vin sau o bere rece. Curajoșii se pot uita la filme de groază, în toiul nopții. Când natura freamătă doza de adrenalină va crește, pentru că sunetele filmului și vraja naturii vor produce efecte senzaționale. Aveți curaj?

guesthouse transylvania

cinema guesthouse transylvania

Ziua le e dedicată celor mici în părculețul special creat pentru ei, cu tobogan, hamac sau perete de cățărare. Copiii se vor simți minunat. In plus, aveți la dispoziție activități de recreere diverse: jocuri de societate, creioane și cărți de colorat pentru copii, spațiu de joacă pentru badminton și fotbal, tir cu arcul.

pensiuni cu loc de joaca sibiu

Cel mai relaxant moment va fi în jacuzzi-ul incălzit, amplasat în aer liber. Briza montană, poveștile prietenilor și cateva coktail-uri vor fi ingredientele perfecte pentru o experienta de neuitat.

pensiuni cu ciubar jacuzzi sibiu

Guesthouse Transylvania, un refugiu modern, pe care n-ai vrea să-l mai părăsești

Ați stabilit că vreți să petreceți o vacanță sau un weekend alături de prieteni. Căutați locația ideală? Ce poate fi mai frumos decat o cabana ultra-moderna, amplasata intr-un cadru de basm, la poalele Fagarasilor.

guesthouse transylvania

De la distanță pare desprinsă din celebrele reviste de design decorativ, dar privirea nu vă înșeală, cabana e uimitoare. Amplasată lângă o pădure de conifere, în satul Porumbacul de Sus, aceasta are o grădină generoasă în care pur și simplu relaxarea e la cote maxime.

Înăuntru, linia arhitecturală atent conturată e pusă în valoare prin decorul aerisit si cromatica relaxantă. O multitudine de gadget-uri moderne vă vor asista la orice pas și vă vor oferi divertisment cum doar o casă inteligență o poate face.

cabana porumbacu de sus

cabana porumbacu de sus

cazare porumbacu de sus

cazare porumbacu de sus

cazare porumbacu de sus

cazare porumbacu de sus

guesthouse transylvania

guesthouse transylvania

guesthouse transylvania

guesthouse transylvania

Să înceapă distracția cu prietenii! Alături de prieteni, în pădure, uitându-vă la filme ca la cinema, relaxându-vă în jacuzzi și stând la povești la focul de tabără până dimineața. Ce v-ați putea dori mai mult?

REZERVAȚI-VĂ SINGURI EXPERIENȚA

De acum, puteți rezerva această locație fără taxe suplimentare, direct de la gazdă, prin intermediul noii noastre platforme, Travlocals.com. Ajutându-ne să oferim performanțe partenerilor noștri, veți putea pune umărul la dezvoltarea unuia dintre cele mai frumoase proiecte românești, din care toata lumea va avea de castigat.

rezerva acumText: Alice Cazan

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…