Epic Chalet: Cazare într-o cabană A-frame în Munții Apuseni

Epic Chalet: Cazare într-o cabană A-frame în Munții Apuseni

Epic Chalet: Cazare într-o cabană A-frame în Munții Apuseni 1440 960 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Epic Chalet este o cazare spectaculoasă din Munții Apuseni.

Cabana de tip A-frame aduce lunar zeci de vizitatori datorită cadrului superb în care aceasta e amplasată.

Epic chalet apuseni

Epic Chalet: Cazare în mijlocul naturii

Înconjurată de natură, aproape de o cascadă fascinantă, Epic Chalet dispune de maxim 8 locuri de cazare. Cabana A-frame pune la dispoziția oaspeților 3 dormitoare cu o priveliște absolut superbă spre Apuseni și 2 băi. 2 dintre dormitoare au un pat dublu și un geam imens prin care poți admira peisajul, iar al 3-lea dormitor dispune de un pat dublu și 2 paturi single, supraetajate.

cabana a-frame apuseni

Tot aici, living-ul este frumos decorat, fiind luminat de fațada de sticlă a cabanei. Ce poate fi mai frumos decât o dimineață friguroasă de iarnă în care să îți savurezi în liniște cafeaua lângă șemineu în timp ce privești pe fereastră afară?

cazare cu semineu in apuseni

cazare spectaculoasa in alba

Terasa pune la dispoziția ta mobilier de exterior și un pat de plasă pentru a te bucura de diminețile însorite de vară. Epic Chalet Apuseni este o destinație pentru orice sezon. Cabana se integrează perfect în decorul natural fie că e primăvara, vara, toamnă sau iarnă.

Epic Chalet Apuseni

Munții Apuseni: Obiective turistice în Țara Moților

Parcul Național Munții Apuseni adăpostesc cel mai mare carst împădurit din România. Aici se găsesc aproximativ 1500 de peșteri, iar multe dintre acestea sunt în topul speologic național și internațional. În această zonă se găsește cel mai înalt portal de peșteră din țară (Cetățile Ponorului) și cel mai mare ghețar subteran din lume (Ghețarul Scărișoara).

Aici ar fi o listă lungă de atracții turistice pe care merită să le vezi în mica ta excursie în Munții Apuseni, așa că vom menționa doar câteva obiective.

PEȘTERI:

 • Peștera Urșilor: este atât de cunoscută datorită numărul impresionant de urme și fosile ale ursului de cavernă, dispărut în urmă cu 15.000 de ani
 • Peștera Scărișoara: aici se află cel mai mare ghețar subteran din România, fiind numită și Ghețarul de la Scărișoara.
 • Peştera Focul Viu: Numele provine de la jocul pe care razele soarelui il fac atunci când pătrund în peşteră prin deschiderea din tavan. Aici vei găsi cel de-al treilea gheţar ca mărime din ţara noastră.

ARII PROTEJATE

Parcul Natural Apuseni cuprinde 55 de rezervații naturale, iar cele mai importante sunt:

 • Rezervația naturală Cetățile Ponorului: aici se regăsește cel mai mare fenomen carstic din România și cel mai înalt portal de peșteră din țară ( peste 70 de m înălțime).
 • Rezervația naturală Valea Galbenei: aici vei găsi peisaje spectaculoase, cu foarte multe cascade.
 • Rezervația naturală Molhașurile de la Izbuce: aici se găsesc specii rare protejate la nivel european (jneapănul și roua cerului).
 • Rezervația naturală Vârful Buteasa
 • Izbucul Tăuzului
 • Groapa Ruginoasa
 • Pietrele Boghii și Gardul Boghii
 • Platoul carstic Lumea Pierdută
 • Ghețarul de la Vârtop

Alte obiective turistice:

 • Poarta lui Ionele
 • Cheile Râmețului
 • Lacul Tarnița
 • Casa memorială Avram Iancu
 • Cascada Pișoaia și Dealul cu Melci

Pe blogul nostru găsești zeci de obiective turistice, precum și cazări inedite în diverse regiuni ale României. Dacă ești în căutarea unei experiențe autentice într-o cazare mai specială din țara noastră, blogul nostru îți oferă aceste variante.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…