My little Village: Relaxare în căsuțele scandinave din Poiana Mărulului

My little Village: Relaxare în căsuțele scandinave din Poiana Mărulului

My little Village: Relaxare în căsuțele scandinave din Poiana Mărulului 2048 1366 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

My Little Village este un mini sătuc scandinav din Poiana Mărului care te îmbie la relaxare.

Această locație este cea mai bună evadare montană atât pentru iubitorii de natură și aventură, cât și pentru cei care caută liniște și relaxare.

my little village poiana marului

My little village: Relaxare, confort și o priveliște de vis

Proprietatea este mai mult decât o cazare, este o experiență in sine. My little Village dipsune de 4 căsuțe cu o capacitate de 2 persoane fiecare. Căsuțele pun la dispoziția oaspeților o baie proprie, o chicinetă și o terasă.

My Little Village poiana marului

Suprafetele vitrate sunt strategic amplasate pentru a-ți oferi o priveliște de vis spre Piatra Craiului. Fie că preferi să te bucuri de un view panoramic direct din pat sau preferi să stai pe hamacul de pe terasă în timp ce inspiri aer curat, vei avea parte de relaxare și confort.

cazare scandinava

bungalouri brasov

Reconectare la natură

Proprietarii locației și-au dorit să creeze o destinație de vacanță care să îmbie la liniște și relaxare. Petrecerile zgomotoase și agitația vieții urbane să rămână în orașele aglomerate. Conceptul My Little Village este despre confort și relaxare în natură, indiferent de sezonul în care alegi sa îi treci pragul.

Fie ea colorată și parfumată de primăvară/vară, fie în culori arămii de toamnă, fie albă și strălucitoare în iarnă, aceasta experiență iți va ramane in suflet pentru tot restul vieții.

cazare poiana marului

Dacă iubești natura si vrei sa explorezi in afara domeniului My Little Village, împrejurimile îți oferă câteva variante mai antrenante.

Drumeții și alpinism în Piatra Craiului

Începem cu ceva mai simplu: o plimbare prin Parcul Național Piatra Craiului. Intrarea în parc se face printr-o poartă din localitatea Zărnești care se află la doar 10 minute de My Little Village. De aici poți alege 2 rute principale: una este spre Plaiul Foii, iar cealaltă prin Prăpăstiile Zărnești-ului.

Dacă vrei ceva mai palpitant, poți opta pentru hiking. Piatra Craiului are o mulțime de trasee pe care le poți face, iar traseele de creastă sunt cele mai spectaculoase. Unul dintre cele mai cunoscute trasee din zone este cel spre Vf. Piatra Mică (1818 m altitudine).

Poiana Mărului este o zonă perfectă pentru ture de mountainbiking. Indiferent că alegi un traseu de începători sau unul pentru avansați, prin pădure sau pe dealuri, Poiana Mărului oferă trasee adecvate pentru fiecare.

Atracții turistice în zonă

Județul Brașov este renumit ca destinație de vacanță pentru numeroasele atracții pe care le găsești aici. Indiferent de sezon, județul îți oferă posibilități de a ieși din rutina ta zilnică.

Cauți locuri pline de istorie și vrei să fii la curent cu evenimentele petrecute acum câteva secole în această zonă? Castelul Bran și Cetatea Râșnovului sunt alegeri potrivite.

Cel mai mare sanctuar de urși bruni din lume se află la doar 10 km distanță de My Little Village. Rezervația Libearty de la Zărnești găzduiește peste 100 de urși bruni salvați din captivitate.

Dino Park, aflat la 15 km distanță, este o zonă de agrement și muzeu în aer liber. Parcul dispune de un traseu cu 100 de dinozauri în mărime naturală, locuri de joacă pentru copii, trasee de aventură, căsuțe în copaci și este locația ideală pentru cei mici.

Pe timp de iarnă, Poiana Brașov este incredibilă. Numeroasele pârtii de ski, patinoare, view-ul superb pe care Masivul Postăvaru ți-l oferă și sutele de restaurante din zonă vor transforma sejurul tău în ceva spectaculos.

Brașovul nu este pe lista ta de destinații anul acesta? Pe blogul nostru găsești locații inedite pentru toate gusturile.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…