King’s Rock Cabin 2: Vacanță la munte, în Zărnești

King’s Rock Cabin 2: Vacanță la munte, în Zărnești

King’s Rock Cabin 2: Vacanță la munte, în Zărnești 870 555 Wildventure

King’s Rock Cabin 2 – Rezervă Acum!

Șoseaua începe să lase în urmă aerul poluat, zgomotul de claxoane… Aerul curat si foșnetul pădurii isi fac loc. În loc de oameni și clădiri, se vedea pădurea și muntele.

Destinația? Zărnești, județul Brașov, la King’s Rock Cabin 2, o cabană retrasă la marginea pădurii.

king's rock cabin 2 zarnesti

Pe geamurile cabanei, în toată splendoarea lor sunt pictate păduri și munții Piatra Craiului. Curiozitatea te cheamă să explorezi dincolo de ferestre.

Nu mai sta și haide să vezi ce te așteaptă!

În acest articol vei găsi toate informațiile necesare pentru a-ți  putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, vei putea discuta direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, vei putea verifica singur disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Excursie de o zi pe bicicletă, tur ghidat de trekking

Îți place să mergi cu bicicleta, dar nu ai mai avut timp demult să faci asta? Atunci, ce ar fi să optezi pentru un tur ghidat de o zi. Ai de ales dintre două trasee. Accesează aici, ca să vezi detaliile.

peisaj piatra craiului

Sentimentul când iei la pas muntele nu se compară nimic. E special! Așa că, dacă vrei să auzi frunzele care foșnesc sub bocanci, să te întinzi pe iarbă și să vezi locuri mai puțin știute de turiști, rezervă aici un tur ghidat de trekking.

trekking bucegi

Vizitează cea mai mare rezervație de urși bruni din lume

În Zărnești se află cea mai mare rezervație de urși bruni din lume, numită Sanctuarul de urși Libearty. Aici, într-un mediu sălbatic și plin de vegetație își au căsuță urșii care au fost abuzați în captivitate. Povestea lor este emoționantă, mulți dintre peste cei 100 de urși au fost ținuți în condiții de neînchipuit, bătuți și ținuți fără hrană. Fiind salvați din captivitate, traumele rămân, iar ursuleții nu se pot readapta în sălbăticie. Astfel, rezervația este șansa lor de a crește liberi, fericiți și în siguranță.

O poveste șocantă a fost cea a ursulețului Max, care a fost ținut în lanțuri în fața Castelului Peleș, spre amuzamentul turiștilor. Cei care l-au capturat i-au băgat ace în ochi ca să îl orbească și i-au dat să bea alcool cu calmante ca să nu se agite când veneau oameni. A fost salvat și dus în sanctuar, fiind unul dintre cei mai iubiți urși. După 13 ani petrecuți la Libearty, a murit, dar a rămas un simbol al rezervației, iar locul unde a stat are pancartă cu numele său.

Sunt multe povești de spus, multe emoții de trăit, dar mergi tu să le afli. 

Sanctuarul de urși poate fi vizitat de marți până duminică, iar numărul de vizite este limitat. Aici poți să rezervi un bilet online și să citești mai multe detalii.

King’s Rock Cabin 2: O cabană retrasă, chiar la poalele muntelui

King’s Rock Cabin 2 se află la marginea pădurii și în vecinătatea Munților Piatra Craiului, fiind situată într-o zonă retrasă.

dormitor king's rock cabin 2

Cabana, îmbrăcată în lemn, emană pacea și este fix ceea ce ai nevoie după zile agitate. Capacitatea de cazare este pentru patru persoane. Interiorul dezvăluie două dormitoare, care au fereastră lângă pat. Imaginează-ți ce senzație ai când te trezești, iar aproape din pat vezi infinitul pădurilor seculare și al vârfurilor munților care se unesc cu cerul. 

bucatarie king's rock cabin 2

facilitati king's rock cabin 2

Cabana dispune și de un living cu vedere superbă spre munte, bucătărie utilată complet și zonă de grătar, care creează atmosfera perfectă pentru depănat amintiri cu cei dragi.

cabane cu foisor zarnesti

Pregătește-ți bagajele și hai la drum!

Rezervă singur experiența!

Vrei să mergi pentru câteva zile la munte? Să te deconectezi de la tot și să te conectezi cu natura? Haide la King’s Rock Cabin 2, o cabană retrasă, în Zărnești, județul Brașov.

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane. Am construit aceste proiecte pentru tine. Doar folosind serviciile lor, vei susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința ta de a călători doar pe aceste tărâmuri magice românești.

rezerva acum

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…