Harmony Home: Cazare la munte, care ți se întipărește pe retină

Harmony Home: Cazare la munte, care ți se întipărește pe retină

Harmony Home: Cazare la munte, care ți se întipărește pe retină 870 555 Wildventure

Harmony Home Rezervă Acum!

Sunt unele locuri care ți se întipăresc pe retină, iar Harmony Home este un astfel de loc.

Situată la poalele munților, în Râșnov, județul Brașov, vila frapează prin design-ul său mediteranean.

exterior harmony home

Camerele, care pot găzdui 6 adulți și 3 copii, te proiectează instant într-o stare de relaxare. Uite, trage puțin cu ochiul, momentan nu îți dezvălui mai mult.

dormitor harmony home

Haide să citești în continuare!

În acest articol vei găsi toate informațiile necesare pentru a-ți  putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, vei putea discuta direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, vei putea verifica singur disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Mergi într-o peșteră unde se țin concerte și admiră o stalagmită de 2 metri

La 15 minute de Harmony Home se află o peșteră mică, dar impresionantă, și anume Peștera Valea Cetății (cunoscută și ca Peștera Fundata). Până în 1949, peștera a fost ascunsă de bolovani, pietriș și aluviuni. Speologii, curioși să descopere minunile din interior puteau să o vadă doar târâș. Printr-o muncă asiduă și investiții necesare, din 2010, peștera a fost pusă în circuit turistic.

Pentru a ajunge la peșteră, o parte din drum cutreiera pădurea ca și cum peștera ar fi vrut să pregătească turiștii pentru răcoarea de dinăuntru, pentru că în interiorul ei, indiferent de anotimp, este frig. Mergi prin pădure cam 20 de minute și, într-o stâncă, o mică deschizătură te anunță că ai ajuns.

Începe spectacolul! Nu uita să ai o lanternă cu tine, pentru a te bucura din plin de el. În peșteră sunt stalactite și stalagmite de dimensiuni diferite, cea mai mare stalagmită având 2 metri.

Peștera mai impresionează prin grandoarea și acustica sălii centrale, locul unde, ocazional, se țin concerte de muzică clasică.

Mănâncă local

Se spune că aerul de munte provoacă pofta de mâncare. Așa că, după vizita la peșteră mergi într-o casă tradițională și bucură-ți papilele gustative cu mâncăruri gătite ca pe vremuri. Bucatele sunt gătite cu ingrediente proaspete și organice. Gândește-te de ce îți este poftă din copilărie: o ciorbă, o tocană cu mămăligă, o plăcintă? Aici solicită o experiență culinară personalizată. Meniul, de la 75 de lei, cuprinde: aperitiv, apă plată, un pahar de vin, cafea și trei feluri de mâncare. 

mancare locala bulz

mancare locala

mancare locala placinta

Ce mai poți face în Râșnov?

Vizitează Cetatea Râșnov, un ansamblu fortificat, încărcat cu istorie.

Aventurează-te pe trasee prin pădure, la Wolf Park Adventure.

Dacă îți plac senzațiile extreme, mergi în Peștera Râșnoavei. Aici sunt unele galerii atât de înguste, încât trebuie să te târăști pentru a o explora. Peștera a fost descoperită recent. Este o peșteră sălbatică, neamenajată și ai nevoie neapărat de echipament: cască, ghete, îmbrăcăminte impermeabilă, coardă și lanternă.

Harmony Home: concediu odihnitor în Râșnov

Plăsmuită în Râșnov, județul Brașov, printre munți, într-o zonă foarte liniștită, unde se aude doar pârâul, se arată Harmony Home.

harmony home dormitor

Un gărduțel din lemn, îți prezintă calea spre grădină. Te cufunzi în mirosul florilor, al ierbii și simți roua. Pașii merg singuri de colo-colo și te duc la vila albă, care cântă în simfonie cu norii și zăpada de pe vârfurile munților. Curios, intri înăuntru. Acolo descoperi două dormitoare elegante, două băi spațioase, o bucătărie open-space cu geamuri grandioase, pe care să vezi frumusețea fiecărui moment petrecut aici.

zona de relaxare harmony home

dormitor harmony home

bucatarie si living harmony home

gratar

În grădină, relaxarea are loc la terasa acoperită, unde poți să pregătești mâncare la grătar. În sezonul cald ai acces și la bucătăria de vară.

terasa harmony home

Ai rămas fermecat de acest loc? Pregătește-ți bagajele și haide la drum!

Rezervă singur experiența!

Cauți o vilă la munte, ca să mergi cu familia sau cu prietenii? Răspunsul este Harmony Home. O vilă deosebită, în stil mediteranean, care îți va oferi o vacanță odihnitoare.

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane. Am construit aceste proiecte pentru tine. Doar folosind serviciile lor, vei susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința ta de a călători doar pe aceste tărâmuri magice românești.

rezerva acum

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…