Loft Chalet, cabană de lux transformată dintr-un hambar vechi de peste 100 de ani

Loft Chalet, cabană de lux transformată dintr-un hambar vechi de peste 100 de ani

Loft Chalet, cabană de lux transformată dintr-un hambar vechi de peste 100 de ani 1600 941 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

viziteaza bucovina

Astăzi vă invităm să rămâneți muți de uimire, pentru că Loft Chalet ne-a lăsat până si pe noi fără cuvinte…

Călătorim spre o zonă pitorească, pictată de natură și așezată într-o expoziție nemărginită – Bucovina. Drumul ne aduce în comuna Mănăstirea Humorului.

O zărim de la distanță, cabana Loft Chalet, deși este o comoară, nu este împrejmuită de ziduri protectoare. În spate, pădure, un râu veșnic la post și colinele ce ne înconjoară și ne închid ca într-un basm la cabana de lux.

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva singuri experiența, fara taxe si comisioane suplimentare, gratie noii noastre platforme Travlocals.com.

Cu ajutorul acesteia, veți putea verifica singuri disponibilități, prețuri, facilitati, regulile casei, politica de rezervare și chiar veți putea intra în contact rapid cu gazda.

Cele mai frumoase activități din Bucovina

Pornim de la cabană spre cele mai frumoase activități din Bucovina. Indiferent că sunteți pasionați de istorie, artă, cultură sau natură, aici le veți afla pe toate, pentru că fiecare pas dezvăluie câte o parte lăuntrică a voastră.

Descoperiți unele dintre minunile Bucovinei – bisericile pictate ce datează din secolele XV și XVI, având puternice mesaje teologice transmise.

Geneza este una dintre cele mai interesante scene biblice regăsite pe peretele vestic al bisericii Arbore. Acesta este singurul lăcaș de cult ce nu a fost ctitorit de un domnitor, ci de sfătuitorul lui Ștefan cel Mare, Luca Arbore. Biserica a fost ctitorită în anul 1503, iar pictura dăinuiește în prezent din anul 1541.

Ne continuăm călătoria spre cel mai mare muzeu de ouă pictate din România și unul dintre cele mai importante din lume, Muzeul Ouălor Vopsite. Admirația, eleganța, pasiunea și tehnica străveche îmbinată cu dragoste pentru a crea artă pe o coajă fragilă care prinde viață. Aceasta este povestea tradiției de încondeiere a ouălor, care în mâna artizanilor populari devin opere de artă.

Muzeul cuprinde fascinație: ouă bucovinene, unele având vechime între 50 și 100 de ani, ouă încondeiate cu motive florale, abstracte, aplicații diverse, ouă din porțelan, sticlă, lemn, piatră. Muzeul spune prin exponatele sale o veritabilă poveste pe care aveți unica ocazie de a o vedea și auzi aici în Bucovina.

Iubitorii de natură pot lua la pas munții ce împrejmuiesc zona ori aflând frumusețea zonei pe biciclete.

Loft Chalet: una dintre cele mai frumoase cabane din Bucovina

După atâta fascinație printre obiectivele turistice ale Bucovinei, a venit noaptea, e timpul să ne retragem spre somn, deși nu am vrea, dar cine știe ce animale sălbatice ne ies în cale dacă mai străbatem cărările, așa că vrând nevrând revenim la cabana protectoare. Loft Chalet este o cabană unde liniștea, aerul curat, arhitectura oferă șansa unei vacanțe pentru suflet și minte.

loft chalet bucovina

Transformată dintr-o casă tradițională veche de peste 100 de ani, Loft Chalet a devenit o cabană de lux, cu linii rustice și moderne, atentă la orice detaliu pentru a bucura călătorii. Livingul spațios are deschidere spre natură prin intermediul geamurilor panoramice, care, cu puțină imaginație nici nu veți realiza că sunt acolo, atât de puternică va fi conexiunea om-natură.

loft chalet bucovina

loft chalet bucovina

loft chalet bucovina

loft chalet bucovina

cazare bucovina

cabane bucovina

cabana loft chalet

În grădină, un spațiu pentru focul de tabără e martor la povești până dimineața, iar pe grătarul rustic se rumenesc cele mai delicioase preparate. Copiii au doar un loc al lor de joacă, iar toți sunt fericiți. E o stare din care cu greu veți vrea să mai plecați.

ecoturism bucovina

ecoturism bucovina

loft chalet ecoturism bucovina

Pregătiți bagajele și haideți la drum!

REZERVAȚI-VĂ SINGURI EXPERIENȚA

Căutați liniște, relaxare, natură, tradiție și obiective turistice într-o călătorie de excepție în Bucovina? Loft Chalet e locul ideal pentru vacanța în familie sau cu prietenii, pentru că aici veți găsi un refugiu pentru suflet, un loc doar al vostru.

Va îndrumăm  rezervați această experiență prin intermediul noii noastre platforme, Travlocals.com.

Nu veți plăti nicio taxa suplimentarăîntrucât noi nu comisionăm rezervărileÎn plusveți putea afla singuri o mulțime de detalii esențiale pentru viitorul vostru sejur.

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…