Norway Cabins, Sinaia: Cabane scandinave cu view

Norway Cabins, Sinaia: Cabane scandinave cu view

Norway Cabins, Sinaia: Cabane scandinave cu view 899 1200 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Ce zici de o escapadă la munte? Norway Cabins este o locație din Sinaia, alcătuită din 3 cabane, perfecte fie pentru un cuplu, fie pentru un grup de prieteni.

norway cabins sinaia

Norway Cabins: Descoperă luxul minimalist, aproape de natură

Casele de vacanță se află în Sinaia, înconjurate de brazi înalți, care oferă o priveliște minunată în orice anotimp. Ele pot reprezenta locația ideală pentru o escapadă la munte. Acestea sunt moderne și spațioase, cu ferestre mari, care să te țină aproape de natură. Iar cu o așa priveliște, este ușor să uiți de lumea exterioară și agitația urbană.

norway cabins romania

Fiecare dintre cele 3 cabane poate să găzduiască 4 oaspeți, punând la dispoziția acestora un dormitor și două paturi. Interiorul este în principal din lemn, oferind o notă rustică. Spațiul comun este format dintr-o bucătărie modernă și un living tip open space, cu zonă de luat masa.

cabana in stil nordic

cabana in stil nordic sinaia

Dormitorul se află la etaj, fiind compus dintr-un pat și un spațiu pentru a îți așeza obiectele personale. La fel ca restul încăperilor, el este amenajat în stil minimalist.

cabana sinaia

Ca să te bucuri de aerul curat la munte, ai la dispoziție o terasă spațioasă. Este un loc perfect pentru a admira natura în toată splendoarea ei.

Atracții și obiective turistice în Sinaia și împrejurimi

  • La doar 4,5 km de cazare, se află Casa Memorială George Enescu. Frumusețile locului l-au convins pe muzician să se așeze în Sinaia, unde și-a construit o casă între anii 1923-1926. În următorii 20 de ani, artistul a continuat să se întoarcă în Sinaia, unde petrecea câte o lună pe an. Acest timp a fost dedicat compozițiilor lui. Ulterior, el a donat vila statului Român pentru a servi drept loc de creație și inspirație pentru alți artiști.
  • Castelul Peleș se află în Sinaia și este cunoscut ca fiind primul castel electrificat din Europa. Este încărcat de istorie, într-un loc cu peisaje minunate. Drept dovadă a acestui fapt, locația castelului a fost aleasă după ce principele Carol s-a îndrăgostit de această zonă montană în 1872. Arhitectura neorenascentistă, de inspirație germană, oferă un farmec aparte castelului. De asemenea, aici sunt adăpostite 60000 de obiecte de artă.

  • Castelul Cantacuzino se găsește în Bușteni, fiind unul dintre cele mai importante obiective turistice din zonă. Domeniul pe care este construit castelul este unul dintre cele mai spectaculoase de pe Valea Prahovei. Castelul este de o valoare arhitectonică, istorică, artistică și documentară rară. El a fost construit la cererea prințului Gheorghe Grigore Cantacuzino în 1911. Construcția a fost realizată din piatră și cărămidă, întinzându-se pe o suprafață de 3148 mp. Castelul este construit în stil neoromânesc și este înconjurat de un parc în stilul celor din marile capitale europene.

  • Castelul Stirbey este cunoscut ca fiind cea mai veche clădire civilă din Sinaia, datând din 1875. El a reprezentat reședința de vară a Alinei Stirbey și a generalului Emanuel Florescu. Castelul a fost conceput de arhitectul olandez Josef Jacob Schieffeleers. Astăzi el găzduiește Muzeul Orașului Sinaia și este alcătuit din 13 săli tematice, care te ajută să descoperi tainele orașului.
  • Stațiunea Sinaia este una dintre cele mai faimoase stațiuni montane din România. Amplasată pe Valea Prahovei, stațiunea este căutată în special de iubitorii sporturilor de iarnă. Sezonul de schi începe în luna decembrie și, mulțumită crestelor de peste 2000 m, poate să dureze până în luna mai. Stațiunea dispune de 16 pârtii de schi cu diferite grade de dificultate, fiind perfecte atât pentru începători, cât și pentru schiorii cu experiență. Instalațiile de transport prin cablu sunt prezente pe toate pârtiile. Pârtiile de la Sinaia sunt perfecte și pentru săniuș, snowboarding și kite snowboarding. Tot aici se găsește și o pistă de bob.

Dacă vrei să vezi mai multe cazări inedite din țara noastră si atracții mai mult sau mai puțin cunoscute, blogul nostru îți stă la dispoziție. Aici vei găsi o sumedenie de opțiuni care mai de care mai frumoase, din fiecare zonă a României.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Accesând-o, vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Vei putea vedea disponibilitatea în timp real și vei putea plăti online. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile de socializare, Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…