Pastel Chalet, Vama Buzăului: Cazare inedită în Parcul Natural Ciucaș

Pastel Chalet, Vama Buzăului: Cazare inedită în Parcul Natural Ciucaș

Pastel Chalet, Vama Buzăului: Cazare inedită în Parcul Natural Ciucaș 1024 682 Wildventure

Pastel Chalet este o locație care oferă mult mai mult decât o cazare. Aici ai parte de o întreagă experiență!

Amplasat chiar în inima naturii, în Parcul Natural Ciucaș, această cazare inedită din Vama Buzăului face ca timpul să se oprească în loc, iar tu ajungi să trăiești momente pentru suflet.

pastel chalet vama buzaului

Pastel Chalet: Mai mult decât o cazare

Te afli chiar in Țara Buzaielor, in Sud-Estul Transilvaniei, locul unde vei fi vrăjit iremediabil de frumusețea naturii. Aerul, oamenii, culorile, tradițiile, miresmele și gusturile se vor îmbina în fața ta pentru a-ți oferi un sejur de neuitat.

Departe de agitația orașului și de ceea ce înseamnă viața cotidiană, aici vei găsi un loc de suflet, perfect pentru a te relaxa timp de câteva zile.

cazare Pastel Chalet

3 Chalet-uri cu o atmosferă unică și o poveste

Întreaga locație pune la dispoziție 15 camere duble, în 3 chalet-uri diferite: Chalet Romantic, Chalet Charm, Chalet Cozy.

Fiecare Chalet dispune de 5 camere, fiecare cu o poveste aparte și de un spațiu de relaxare pentru oaspeții cazați în corpul respectiv.

De asemenea, aici vei găsi și un restaurant unde poți încerca diverse preparate.

Restaurant Pastel Chalet

mancare traditionala in vama buzaului

Chalet Romantic: Tărâmul magic al romantismului

Pe lângă cele menționate anterior, acest chalet pune la dispoziție și o cameră de divertisment. Chalet Romantic oferă oaspeților acces la biliard și ping-pong.

activitati Pastel Chalet

Camerele te îmbie la visare, pășind pe un tărâm magic în care vei descoperi secretele relaxării profunde. Fiecare cameră are o denumire specială, aceasta avand in spate si o semnificație. Un amestec de stiluri: rustic românesc și săsesc, combinat cu elemente romantice sau contemporane se completează neașteptat și se pun în valoare unul pe celălalt.

cazare Muntii Ciucas

 • Camera Florilor: Aici vara te îmbrățișează la fiecare pas. Indiferent de anotimpul vizitei tale, aici vei fi întâmpinat mereu de un iz de vară.
 • Camera Frunzelor este un cuib de căldură și prospețime care te mângâie cu armonia culorilor pastelate. Pe timp de zi te bucuri de lumina caldă filtrată de perdelele albe, dantelate, iar seara micile detalii romantice creează o atmosfera intimă și te invită la relaxare deplină.
 • Camera Viselor este camera unde adie puritatea. Elemente tradiționale, covorașe țărănești realizate cu măiestrie, ceramica pictata, toate povestesc despre arta și talentul romanesc.
 • Camera Borangic: O dată ce pășești în această cameră, intri pe tărâmul poveștilor spuse de bunica la gura sobei.
 • Camera Romantică este camera unde romantismul și tandrețea orchestrează un sejur de vis.

Chalet Charm: O unitate de cazare cu un șarm aparte

Cele cinci camere sunt amenajate într-un stil rustic, în care mobilierul din lemn de brad a fost antichizat. În acest chalet, fiecare cameră a fost pictată într-o combinație de culori care trezesc o dulce emoție, iar fiecare dintre ele pune accentul pe o nuanță.

top cazari muntii ciucas

 • Camera Albastru Celest te îmbie la o explozie de lumină și culoare. Verdele proaspăt și albastrul cerului sunt imortalizate pe lemnul de brad. Țesăturile albe și culorile mioritice completează perfect atmosfera camerei.
 • Camera Ciocolată cu Căpșune te surprinde printr-o alăturare veselă de culori cu personalitate, ce îți inspiră energie și voie bună, purtându-te cu gândul la savoarea unei ciocolate cu căpșuni.
 • Camera Miere te va surprinde plăcut cu căldura lemnului de brad natur, parcă scăldat în miere.
 • Camera Café au Lait este camera unde mobilierul este pictat în culoarea cafelei cu lapte. Aici vei regăsi și câteva simboluri tradiționale: Copacul Vieții și Cocoșul, pictate pe ceramica de Horezu.
 • Camera Apă de Izvor este ca un izvor de relaxare în mijlocul munților!

Chalet Cozy: Un spațiu în care elementele tradiționale și moderne creează o atmosferă unică

cazare pentru 2 persoane in vama buzaului

 • Camera Gențiană este o cameră care te cuprinde în vraja albastrului intens al gențianei.
 • Camera Coral: Motivele inspirate din costumul tradițional românesc, pictate cu migală și măiestrie pe mobilierul din lemn de brad, îți vorbesc despre bogăția culturii românești.
 • Camera Macilor te invita pe tărâmul macilor. Închide ochii și imaginează-ți că ești într-un câmp de maci proaspăt înfloriți. Frumos, nu-i așa?
 • Camera Vișinie: Aici mobilierul din lemn de brad pictat le este punte peste ani și le poartă cu mândrie moștenirea.
 • Camera Mărțișor este o cameră spațioasă care te încarcă pur și simplu cu energie.

După cum vezi, Pastel chalet este locul unde timpul a înghețat, fermecat de tradițiile românești atât de bogate. Simplitatea și frumusețea acestui ținut este întrecută doar de căldura oamenilor care au o adevărată recunoștință pentru tradițiile populare.

Experiențe unice de care te poți bucura alături de familie

Aerul de munte este elixirul tinereții, iar Pastel Chalet vine cu o serie de recomandări în materie de activități pe care le poți face într-un grup de prieteni sau in familie. Fie că optezi pentru un traseu montan prin Ciucaș sau doar o plimbare relaxantă prin natură, gazdele sunt acolo să-ți ofere cele mai frumoase amintiri.

activitati in Muntii Ciucas

Cei care iubesc animalele pot opta pentru un traseu cu căruța trasă de cai sau câteva ore de echitație. Ferma de struți este și ea în imediata apropiere a locației. Activitățile pentru copii sunt și ele prezente: de la spații de joacă indoor sau outdoor până la ateliere de creație.

experiente in vama buzaului

Dacă ești în căutarea altor locuri unde s-au păstra vii datinile de odinioară, pe blogul nostru găsești o mulțime de astfel de cazări.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

rezerva acum

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…