Das Fort Boutique: Experiență gourmet în Râșnov

Das Fort Boutique: Experiență gourmet în Râșnov 1440 960 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Das Fort Boutique este un ansamblu de case săsești din secolul al XVIII-lea, restaurate și readuse la viață sub forma unui Boutique de lux.

Locația se află în Râșnov, în imediata apropiere a unora dintre cele mai cunoscute atracții turistice din Romania.

das fort boutique

Das Fort Boutique: O piesă arhitecturală atemporală

Locația este un ansamblu de 3 case, transformate meticulos și cu pricepere în pensiuni moderne. Tot aici vei găsi un restaurant gourmet, rafinat și zone intime de relaxare. Vechiul se împletește cu noul, creând o metamorfoză vibrantă.

Das Fort Boutique Rasnov

Das Fort Boutique este amprenta originală a vechilor case săsești, fiecare cu adevărat unică. Locația este situată la baza Cetății Râşnov, retrasă și liniștită, înconjurată de munți. Acesta este genul de loc în care uitați de tot stresul și problemele cotidiene chiar de la intrare.

Minicomplexul pune la dispoziție 19 locuri de cazare, în 3 case diferite. Fiecare cameră are o abordare personală din punct de vedere al designului. Sunt pline de confort și bun gust, fiind decorate cu piese și accesorii premium, de la designeri renumiti: William Holland, Chesterfield, Aldo Bernardi, Il Fanale, Riva 1920, Donghia.

cazare premium in rasnov

O dată ce ai pășit pe proprietatea Das Fort, experiența este una spectaculoasă. Aleea te conduce spre casele săsești pline de istorie, renăscute în cea mai frumoasă formă a lor. Cărămizi și grinzi autentice, tavane pictate, sobe de foc, lăzi de zestre, lemn vechi amestecat subtil cu materiale moderne și fațade glisante din sticlă.

Case cu o poveste unică

Acum că ți-ai făcut în mare o părere despre această locație, hai să vedem și cum arată cele 3 case și ce au fiecare de oferit.

Casa Pictorului găzduiește restaurantul care se întinde pe toată suprafața parterului cu tavanele sale original pictate. În podul casei vei găsi 3 apartamente cu două etaje. Aici, piesele de mobilier săsești se îmbină cu cele moderne, iar designul fascinant aduce un nivel cu totul nou experienței tale. Cada din cupru este piesa centrală a apartamentului și este locul unde te poți relaxa după o zi plină.

top cazari rasnov

cazare 2 persoane rasnov

Casa Hambar este locul unde începe călătoria ta la Das Fort. Această casă găzduiește recepția, lounge-ul și salonul de mic dejun împreună cu patru apartamente cu două etaje.

Hambarul e apreciat pentru designului inspirat, care se remarcă prin simplitatea fațadei, proporția și poziția originală a ferestrelor care se îmbină armonios cu rămășițele elegante ale zidăriei. Aici se evidențiază un contrast între vechi și nou, care se completează reciproc.

Barn House rasnov

Casa Artizanului este rafinată și distinctă. Numele onorează scopul inițial al clădirii, acesta fiind de spațiu de artă și creație. Unitatea de cazare folosește texturi și modele artizanale.

Procesul de restaurare a fost realizat cu cea mai mare grijă pentru a-i păstra autenticitatea, oferind în același timp o notă elegantă de lux și răsfăț. Casa pune la dispoziție 2 apartamente.

Artizan House rasnov

Das Fort Boutique: Experiență gourmet in Râșnov

Aici accentul se pune pe preparate, oferind o adevărată experiență culinară. Ingrediente locale, delicatese, o selecție specială de vinuri albe, roșii și rosé, toate într-un meniu complet cu note fine si elegante.

restaurant fine dining rasnov

Experiență unică în inima Râșnovului

Das Fort Boutique este un loc de joacă uimitor al contemplației, cuibărit între Cetatea Râșnov, Țara Bârsei și Munții Bucegi. Zona în care este amplasată locația poartă amprente istorice. Astfel, șederea ta la Das Fort te invită să te bucuri de frumusețea naturală, păstrând în același timp tradițiile într-un cadru modern.

das fort boutique brasov

Râșnov: Aventură prin zidurile cetății

Cetatea Râșnov dateaza din secolul al XIV-lea, fiind una dintre cele mai bine conservate cetăți din Transilvania. Poarta de intrare în pădurea din apropiere îi întâmpină pe călători într-o aventură: vânătoare de trufe sezoniere, călărie, drumeții sau chiar heli-ski.

Dino Park

Photo credit: dinoparc.ro

Dacă ești în concediu cu copiii, Dino Park se află la doar 1 km de proprietate, iar Paradisul Acvatic la doar 15 km.

Dacă ești în căutarea altor locuri unde s-au păstra vii datinile de odinioară, pe blogul nostru găsești o mulțime de astfel de cazări.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…