Porumbacu Treehouse: Cazare într-o nouă căsuța în copac

Porumbacu Treehouse: Cazare într-o nouă căsuța în copac

Porumbacu Treehouse: Cazare într-o nouă căsuța în copac 1024 685 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

viziteaza transilvania

Astăzi călătorim spre Porumbacu de Sus.

Am aflat că aici vom descoperi o nouă căsuța în copac în care ne putem caza. Este vorba despre Porumbacu Treehouse.

Ne aflăm într-una dintre cele mai pitorești zone din România.

Amplasat la granița de sud a Transilvaniei, satul Porumbacu de Sus este străjuit de crestele falnice ale Fagarasilor.

Peisajele întâlnite la tot pasul în „Grădina sălbatică a Carpaților” îți taie răsuflarea.

Cu ajutorul noii noastre platforme, Travlocals.com, veti putea rezerva cazare la casute in copac, fara a mai plati taxe si comisioane suplimentare.

În plus, veti putea verifica singuri disponibilitati, preturi, facilitati, regulile casei, politici de rezervare si alte informatii suplimentare.

Așadar, nu stati prea mult pe ganduri, experientele unice se rezerva din timp!

Căsuța din copac, experiență romantică în mijlocul pădurii

Ți-ai dorit mereu o experiență romantică în mijlocul pădurii? Ei bine, poți opta pentru câteva nopți de cazare la Porumbacu Treehouse.

porumbacu treehouse

porumbacu treehouse

porumbacu treehouse

Exteriorul și interiorul din lemn, ramuri de bambus în cameră și crengi până la cer, care acoperă căsuța, crează o trăire de vis. Un loc doar al vostru, în care să vă ascundeți pentru o vreme.

Căsuța dispune de un pat matrimonial relaxant, o canapea amplasată lângă ferestrele panoramice, ideală pentru a viziona cel mai frumos apus, o mică bucătărie, o baie proprie în interior.

porumbacu treehouse

porumbacu treehouse

porumbacu treehouse

porumbacu treehouse

porumbacu treehouse

porumbacu treehouse

porumbacu treehouse

porumbacu treehouse

porumbacu treehouse

Romantismul e conturat de povești spuse la un pahar de vin, de becuri cu lumină difuză și de ferestre panoramice în care se zărește inundația naturii. Acordați-vă timp vouă, fiți fericiți la Porumbacu, într-o căsuța în copac tradițională.

Porumbacu Treehouse face parte dintr-un proiect turistic putin mai amplu, Porumbacu 295. Asa ca fii atent la ce urmeaza…

Cazare într-o casă veche de două secole și pregătirea pâinii după rețeta străbunilor

La Porumbacu 295,  veți mai găsi o fascinantă casă tradițională, veche de două secole.  Acolo veți putea înnopta alături de zânele de la Castelul de Lut, iar dimineața veți fi dezmierdati de panorama superbă asupra Munților Făgăraș.

Casa tradițională cuprinde la parter atelierul de brutărie, iar la etaj patru camere duble, cu grup sanitar propriu, o bucătărie cu spațiu de luat masa și o terasă cu o panoramă incredibilă. Interiorul camerelor îmbină tradiția cu prezentul. Lemnul și cărămida au creat o ambianța ideală pentru o vacanța relaxantă la țară.

porumbacu 295

porumbacu 295

porumbacu 295

porumbacu 295

porumbacu 295

porumbacu 295

porumbacu 295

porumbacu 295

Plimbați-vă prin grădină, ascultați susurul râului și descoperiți pomi fructiferi și legumele de sezon. Bucurați-vă de tot ce vă înconjoară și trăiți momentul din plin!

porumbacu de sus

Ah, dar stați. Simțiți mirosul de pâine proaspăt scoasă de pe vatră? La Porumbacu 295, vechea brutărie a casei a fost renovată special pentru o experiență autentică a gustului. Viața înseamnă experiențe noi, învățați alături de meșterii panificației secretele pâinii așa cum se făcea odată.

Atelierul de pâine: Îndeletnicire unică la care trebuie să luați parte

La atelierul de pâine, cerealele culese cu grijă de pe câmp s-au transformat în făină, iar acum e pusă cu măiestrie pe blatul de lucru. În puține locuri se mai face pâine după rețeta străbunilor, e o îndeletnicire unică. Pâinea se prepară după tehnici secrete, gramaje știute de ochii și mâinile maeștrilor, pe care vi le împărtășesc și vouă.

paine pe vatra porumbacu

Iată cum se prepară pâinea de odinioră: aluatul trebuie să fie lăsat la dospit peste noapte. A doua zi, dimineața, este frământat și lăsat încă o oră la dospit, după care se proporționează și se pune în coșuri de răchită, îmbrăcate în pânză și lăsate la dospit încă o oră.

atelier paine porumbacu

paine artizanala porumbacu

Potrivit tradiției, prima dată în cuptor se coace o pâine în formă de cruce, ștampilată numai de o femeie văduvă. Întregul proces al pâinii semnifică o operă de artă, la care trebuie să vă bucurați că luați parte.

Cu pasiune, creați propria pâine. Modelați aluatul și puneți-l pe vatră. Poate fi greu să vă despărțiți de opera de artă, care ați vrea să fie veșnic caldă și proaspătă, dar, pentru a nu rata eternitatea ei, faceți-i o poză și apoi savurați-o. Scrieți sentimentul și reveniți mereu la atelierul de pâine de la Porumbacu 295 pentru un gust autentic.

paine artizanala porumbacu

paine pe vatra

paine pe vatra

Vechea brutărie oferă experiența gustului de casă, gustul de altădată. Aici, timpul și ingredientele capătă o altă formă, una delicioasă, de care veți vorbi necontenit. Încercați rețete felurite, pregătite cu ingrediente naturale: tartă cu zmeură, cornulețe cu gem, plăcintă cu caise, pizza, câte și mai câte preparate savuroase, care așteaptă să fie descoperite de voi.

tarta porumbacu 295

desert porumbacu 295

desert porumbacu 295

desert porumbacu 295

Așadar, Porumbacu Treehouse este doar o mică parte a uneia dintre cele mai frumoase pensiuni tradiționale din Transilvania.

Rezervați-vă singuri experiența

Călătoriți în trecut și învățați tainele pâinii pe vatră. Innoptați într-o casă veche de două secole sau cazați-vă la căsuța din copac. Gustul preparatelor pregătite cu ingrediente naturale e inconfundabil, savura-ți-l din plin!

Haideți la Porumbacu 295, pentru fascinantul trecut rămas viu în prezent. 

Travlocals.com, cea mai noua si moderna platforma eco-turistica din Romania, va asteapta cu experiente unice, pe care le puteti rezerva direct de la gazda, fara taxe si comisioane suplimentare!

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț
Un comentariu

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…