Enpi Lake Resort, bungalow-uri și căsuțe scandinave pe meleaguri românești

Enpi Lake Resort, bungalow-uri și căsuțe scandinave pe meleaguri românești

Enpi Lake Resort, bungalow-uri și căsuțe scandinave pe meleaguri românești 960 640 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

viziteaza moldova

Astăzi vă propunem o escapadă unică pe meleaguri românești.

Enpi Lake Resort este amplasat pe malul lacului Dorobanț, din Iași.

Aici puteți înnopta în bungalow-uri și căsuțe scandinave.

Călătorii care caută o vacanță cu iz exotic trebuie să ajungă neaparat aici.

Lacul ascunde secretele felurite ale unor vietăți acvatice. Luați-vă undița și pescuiți comori. Canotaj, plimbări cu hidrobiciclete, răsfăț pe șezlong, sub razele soarelui… Ce vă puteți dori mai mult?

Escapada se va transforma instant într-una romantică, pentru că bungalow-urile și căsuțele scandinave construite din lemn, oferă un cadru discret pentru fiecare cuplu.

Doar voi doi, într-o altă lume. Ce spuneți? Haideți în această frumoasă poveste pe meleaguri românești!

Amintiri pe frumoasele meleaguri moldovenești

Orice zi trebuie să semnifice o amintire. Creați amintiri pe apă și pe uscat. Închiriați o hidrobicicletă și lăsați-vă în mâna ghidului. Veți afla istoria locului, a vegetației care înnobilează zona și a celor mai bune licori pe care trebuie să le încercați. Îmbătați de mireasma serii, gustați cocktail-uri pregătite special pentru voi.

Călătorii care adoră o doză de adrenalină în vacanțe pot încerca plimbările cu caiacul.

lacul dorobant iasi

lacul dorobant iasi

agrement lacul dorobant iasi

agrement lacul dorobant iasi

plimbari hidrobicicleta lacul dorobant iasi

Când ai făcut ultima dată ceva pentru prima dată?, spune un titlu celebru al cărții lui Seth Godin. El propune cititorilor să spargă tiparele. Asta vă îndemnăm și noi, să spargeți orice barieră în vacanțele voastre pe meleagurile românești.

Așadar, când ai jucat fotbal cu partenera de cuplu? Poate, niciodată. Acum, aveți ocazia, pentru că la Enpi Lake Resort veți găsi un teren de fotbal cu gazon natural pregătit pentru un război al paselor.

enpi lake resort

Ping-pong-ul e un sport al consumului de energie și atenție. E perfect pentru un final de zi, pentru că cine pierde face cinste cu bunătățile ce va așteaptă in restaurant. Acceptați provocarea?

Într-o vacanță exotică trebuie doar să stați și să vă relaxați lasoare. Pe lângă bronzul ideal pe plaja privată ori pe sezlongul de la malul apei, noi v-am propus mai mult de atât. V-am creat o agendă pentru cufărul cu amintiri.

Enpi Lake Resort, cazare în bungalow-uri și căsuțe scandinave

La Enpi Lake Resort, aveți parte de o vacanță de necrezut pe meleaguri românești, în bungalow-uri și căsuțe scandinave. Nu mai trebuie să străbateți mări și oceane pentru a ajunge în lumea exotică sau în pădurile nordice. Găsiți tot ce aveți nevoie chiar la noi, în România. Mai precis, în Iași, la lacul Dorobanț.

enpi lake resort

enpi lake resort

enpi lake resort

Diminețile încep aici cu micul dejun – bufet suedez, servit la terasă, în inima vegetației. Sejurul va fi unul romantic, în bungalow-uri și căsuțe scandinave, amenajate și decorate în culori ale naturii. În funcție de alegere, puteți opta între interioare cu paturi confortabile, matrimoniale sau duble. De reținut e fapul că majoritatea căsuțelor au grup sanitar și bucătărie la comun.

cazare enpi lake resort

cazare enpi lake resort

cazare enpi lake resort

cazare enpi lake resort

cazare enpi lake resort

cazare enpi lake resort

Bungalow-ul are living, două dormitoare, baie proprie și chicinetă dotată cu frigider, plită, cuptor cu microunde și ustensile de gătit. Fiecare căsuță dispune de o mică verandă cu masă și scaune. De asemeni nu lipsesc: wi-fi, în cazul în care vreți să împărtășiți frumoasa experiență cu prietenii, aerul condiționat pentru zilele toride, televizorul cu ecran plat, parcarea gratuită păzită, zona de picnic și barbeque.

cazare enpi lake resort

cazare enpi lake resort

cazare iasi

cazare iasi

REZERVAȚI -VĂ SINGURI EXPERIENȚA

Căutați o vacanță exotică în bungalow-uri sau o experiență în căsuțele scandinave din pădurile Finlandei?

Nu mai trebuie să străbateți mări și oceane. Aveți o ocazie unică. Experimentați călătorii nebănuite la Enpi Lake Resort, pe meleaguri românești.

Bronzați-vă la plaja privată, pe sezlongurile de pe ponton, gustați cocktail-uri savuroase și acceptați provocări pe apă sau pe uscat: caiac, fotbal, ping-pong. Haideți într-o vacanță memorabilă!

Cu ajutorul noii noastre platforme, Travlocals.com, veti putea rezerva cele mai frumoase experiente turistice din Romania.

Stati linistiti, o veti face direct de la gazde, fara a mai plati taxe sau comisioane suplimentare. In plus, veti putea verifica singuri disponibilitati, preturi, facilitati, regulile casei, politici de rezervare si alte informatii esentiale.

 Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…