Roots Villa: Vila ideală pentru a evada la munte cu prietenii

Roots Villa: Vila ideală pentru a evada la munte cu prietenii

Roots Villa: Vila ideală pentru a evada la munte cu prietenii 2048 1365 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Căutați o cazare la munte pentru grupul vostru de prieteni? Roots Villa  este o vilă modernă, ideală pentru 10 persoane și poziționată într-o zonă frumoasă a Brașovului, care lasă în priviri peisajul siluetelor montane, iar în simțuri aerul revigorant.

Veți avea o grădină spațioasă, cu zonă pentru grătar. Totodată, grădina mai dispune și de o zonă de stat în jurul focului alături de licori ce vă vor face să depănați amintiri și să râdeți zgomotos de ele, două hamace perfecte pentru shooting-urile fetelor, dar și pentru albumul de colecție al găștii cu ipostaze fel și fel.

Haideți alături de noi, v-am pregătit câteva idei de jocuri ce merită încercate cu prietenii.

Idei de jocuri cu prietenii: Pierdeți și gătiți!

Ce ar fi ca înainte de a pregăti mâncarea să jucați unul dintre jocurile prezentate. Astfel, vă împărțiți în două echipe, iar cine pierde va trebui să pregătească mâncarea. Ce spuneți?

roots villa

vila inchiriat brasov

roots villa

roots villa

vila petreceri brasov

inchiriere vila petreceri brasov

roots villa

vacanta brasov

vile inchiriat brasov roots villa

Iată ideile de jocuri:

  1. Paiul și bomboanele: Luați o pungă de paie reciclabile și bomboane de tip M&M, puneți-le într-un bol și pregătiți încă două boluri goale (unul pentru o echipă, altul pentru cealaltă). Creați fictiv o linie pentru start, locul de unde, pe rând, fiecare membru al echipei va pleca cu bomboana pusă în pai, cu destinația de finish la bolul gol. Cine adună cele mai multe bomboane câștigă.
  2. Ghiciți genul muzical: Dansați sau imitați un gen muzical. Din fiecare echipă va imita pe rând câte un membru, iar cealaltă echipă va trebui să ghicească. Câștigă echipa care ajunge la 5 runde ghicite.
  3. Ghiciți momentul: Câte un membru din fiecare echipă va arăta rivalului o poză din telefon, realizată de el, iar rivalul va trebui să ghicească unde a fost făcută poza sau ce eveniment a avut loc. Rivalul nu poate primi ajutor din partea echipei. Câștigă echipa care adună cele mai multe puncte.

Amuzați-vă și pregătiți-vă să vă relaxați, în timp ce ceilalți gătesc.

vila cu hamace brasov

vila cu hamace brasov

Descoperiți cu prietenii Brașovul!

După o seară ajunsă-n cealaltă zi, e timpul să vă odihniți câteva ore, dar somnul nu durează mult, pentru că sunteți la Brașov și prietenii vă trezesc să dați o fugă până în Centrul Vechi. Roots Villa se află la aproximativ 15 minute de mers cu mașina de Centru Vechi.

Indiferent că vizitați pentru prima dată Brașovul sau nu, acesta vă va surprinde întotdeauna cu un farmec aparte, creând un tărâm în care zidurile clădirilor sunt strajuite de siluetele crestelor montane.

Locurile ce nu trebuiesc ratate în Brașov:

  1. Piața Sfatului, de acolo se prind unele dintre cele mai frumoase cadre, în spate se înfățișează clădirile istorice, muntele, porumbeii și scrisul Brașov.
  2. Strada Sforii, cea mai îngustă stradă din Europa de Est, un loc numai bun pentru amuzament și poze în ipostaze hazlii. Este și un loc cu o magie aparte, legenda spune că îndrăgostiții care se sărută aici sunt predestinați să rămână împreună toată viața.
  3. Muntele Tâmpa. Aici veți ajunge cu telecabina, având parte de un spectacol panoramic. În apropierea unuia dintre punctele de panoramă veți găsi un cuplu care realizează poze de tip magnet și nu numai, așa că nimeni din gașcă nu va mai lipsi din poze.

Roots Villa: cazare la munte pentru un grup de 10 prieteni

Roots Villa este o vilă modernă, amplasată la periferia Brașovului. Aceasta este perfectă pentru un grup care caută destindere și evadare din viața tumultoasă.

Vila oferă un spațiu potrivit pentru un grup de 8 – 10 persoane, fiind alcătuită din patru camere cu pat dublu, fiecare cu baie proprie; o bucătărie utilată complet; o încăpere cu masă de ping-pong și jocuri de societate; un living spațios, unde puteți viziona împreună serialul vostru preferat de pe Netflix.

work remote brasov

work remote brasov

work remote brasov

roots villa

roots villa

vile work remote brasov

vile work remote brasov

Camerele dispun de terasă pentru două persoane, așa că puteți să-i faceți surpriză partenerului și să pregătiți cafeaua, savurând-o într-un decor superb.

Grădina este spațiul unde veți petrece o parte din timpul cu prietenii. Aici veti gasi tot ce aveti nevoie pentru o relaxare profunda sau o distractie pe cinste: grătar, loc pentru foc de tabără, loc de joacă pentru copii și hamace.

Creați amintiri care merită povestite alături de prieteni!

roost villa

roost villa

roost villa

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…