Soare-n Maramureș și în suflet

Soare-n Maramureș și în suflet 1200 801 Wildventure

Soare-n Maramures – Rezerva acum

Soare-n Maramures este o pensiune de 4 margarete pe care v-o propunem nu neaparat ca unitate de cazare, ci mai ales ca experienta culinara traditionala. Aceasta este amplasata in comuna Budesti, Maramures, la iesirea spre Cavnic. Vorbim despre o constructie care combina cel mai ridicat nivel de confort, cu elementele traditionale specifice locului.

Daca pensiunea nu se pliaza 100% pe tiparul blogului nostru (desi va recomandam sa aruncati o privire pentru ca e imposibil sa nu va placa), in curtea acesteia se mai afla o casuta veche, reconditionata, exact pe gustul nostru. Casuta poate gazdui pana la 4 persoane, fiind compusa dintr-un dormitor cu 2 paturi duble, o baie si o odaie de zi.

„Toți oaspeții cazati aici pleaca acasa cu mintea mai limpede și mai bogați spiritual.”

Ei bine, pensiunea Soare-n Maramures ofera multe facilitati si cu siguranta nu va veti plictisi aici, indiferent de sezon. Dintre toate, cea mai interesanta este ciuberul cu apa sarata. Acesta este confectionat din lemn si incalzeste apa pe baza bustenilor, avand o sobita atasata. Apa este adusa de la Ocna Sugatag (sarata natural).

Curele de 20-30 de minute intr-un astfel de ciuber va pot scapa de boli precum reumatism, afectiuni ginecologice, musculare, circulatorii periferice, neurologice sau de artroze. Stresul si oboseala dispar instant dupa cateva minute de relaxare intr-un ciuber.

Ceea ce ne-a impresionat pe noi cel mai mult la Soare-n Maramures au fost „bunatatile din munte”. Vorbim despre preparate traditionale dupa retete locale, vechi de sute de ani. Aici nu vom mai intra in detalii, dar vom lasa imaginile sa vorbeasca.

Daca inca nu sunteti convinsi sa incercati o experienta maramureseana autentica, inseamna ca site-ul nostru nu este chiar ce cautati, dar va oferim si alternativa. Putin mai mult confort si un design mai modern, dar aceleasi preparate delicioase si aceleasi gazde primitoare. Va oferim o fotografie cu pensiunea mare din complexul Soare-n Maramures.

Pentru rezervari, va indrumam sa folositi serviciile celei mai moderne platforme turistice, pe care am lansat-o de curand –  Travlocals.com. Acolo veti putea verifica disponibilitatea si pretul si veti putea intra in contact direct cu gazda. Va uram o experienta cat mai placuta!

rezerva acum

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…