Symphony Tiny House: Cazare în formă de chitară, unică în România

Symphony Tiny House: Cazare în formă de chitară, unică în România

Symphony Tiny House: Cazare în formă de chitară, unică în România 2048 1536 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Symphony Tiny House, din Râșnov este o cazare nu doar spectaculoasa, ci unică în România.

Aceasta este concepută pentru a-ți oferi o experiență memorabilă si poze instagrambile.

Visezi de mult la un astfel de loc? Ei bine, căsuța în formă de chitară e gata să-și deschidă ușile pentru tine!

Haide să vedem împreună ce dotări are această cazare inedită.

symphony tiny house rasnov

Symphony Tiny House: O cazare cum nu ai mai întâlnit

Chiar dacă poate nu pare de la exterior, Symphony Tiny House este o căsuța destul de spațioasă.

Aceasta pune la dispoziția oaspeților 4 locuri de cazare, fiind ideală pentru o familie cu doi copii.

cazare unica in romania

Compartimentarea constă într-o zonă de zi, cu canapea extensibilă, loc de luat masa, o bucătărie complet utilată, o baie și o mini mansardă cu pat dublu. Un spațiu compact, în care poți trăi câteva zile cu persoanele apropiate de sufletul tău.

cazare in forma de chitara

cazare inedita rasnov

De asemenea, Symphony Tiny House oferă o priveliște superbă, confort, căldură, internet wi-fi și electricitate. Deși este un Tiny House, locația îți pune la dispoziție toate cele necesare pentru a avea o escapadă de neuitat.

symphony tiny house brasov

La exterior, căsuța dispune de o terasă și o zonă amenajată pentru luat masa în aer liber.

symphony tiny house

Plimbările pe jos sau cu bicicleta și traseele montane în Munții Bucegi vor fi o adevărată desfătare pentru iubitorii de natură.

Activități și obiective turistice

Situată într-un cadru natural de excepție, Symphony Tiny House se află, de asemenea, în apropierea numeroaselor atracții turistice ale judetelor Brașov, Argeș și Prahova. Printre acestea se numără:

 • Dino Parc
 • Cetatea Râșnov
 • Cheile Râșnoavei
 • Trambulinele de la Râșnov
 • orașul Brașov

 • Cetatea Rupea
 • Șinca Veche
 • Castelul Peleș
 • Castelul Cantacuzino

 • Castelul Bran
 • Peștera Valea Cetății
 • Urșii de la Zărnești
 • Canionul Șapte Scări
 • Cheile și Peștera Dambovicioarei

Trasee turistice pe care le poți explora dacă te cazezi la Symphony Tiny House

Culoarul Rucăr – Bran este punctul de lansare spre unele dintre cele mai frumoase și mai spectaculoase trasee montane din România. Vom expune mai jos doar câteva dintre acestea.

Traseul 1

Acesta porneşte din partea nord-estică a Parcului Național Piatra Craiului, de la Centrul de Vizitare din Zărneşti și urcă spre Valea Crăpăturii până în Şaua Crăpăturii. Traseul continuă până la Cabana Curmătura și are o lungime de aproximativ 6,4 km.

Traseul 2

Tot spre Cabana Curmătura, traseul porneşte de pe Valea Râului Mare și străbate Cheile Zărneştilor. Traseul nu se încheie aici! Cei dornici, pot urca spre vârful Piatra Mică, zonă cu o mare deschidere și un peisaj spectaculos. În continuare, traseul coboară spre Poiana Zănoaga şi revine la Cabana Curmătura, lungimea totală a traseului fiind de aproximativ 10,7 km.

Traseul 3

Porneşte din localitatea Sătic, Argeș și are o lungime de aproximativ 6,1 km. În continuare, traseul merge spre Valea Dragoslovenilor până la Cabana Garofiţa Pietrei Craiului. De aici, poți urcă prin pădure ajungând la Cerdacul Stanciului, care reprezintă o formațiune carstică spectaculoasă.

Traseul 4

Acest traseu porneşte din Dâmbovicioara și ajunge în Vârful La Om. Se traversează cheile Dâmbovicioarei unde este localizată şi cunoscuta Peştera Dâmbovicioara, apoi se merge spre Valea Brustureţului până la cabana Brustureţ. În continuare, traseul urcă prin pădure, ajungând la refugiul Grind, iar apoi, traseul poate continua până spre vârful La Om pentru a observa zona subalpină şi alpină.

Acestea ar fi doar o parte din frumoasele atracții și trasee turistice relativ apropiate de Symphony Tiny House. Dacă vrei să vezi mai multe cazări inedite din țara noastră sau chiar atracții mai puțin cunoscute, blogul nostru îți stă la dispoziție. Aici vei găsi o sumedenie de cazări care mai de care mai frumoase și atracții turistice din fiecare zonă a României.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…