Anna Charisma Chalet: Eleganță și confort într-o cabană spectaculoasă de pe valea Avrigului

Anna Charisma Chalet: Eleganță și confort într-o cabană spectaculoasă de pe valea Avrigului

Anna Charisma Chalet: Eleganță și confort într-o cabană spectaculoasă de pe valea Avrigului 1280 853 Wildventure

Cauți o cazare spectaculoasă în mijlocul naturii, unde luxul și eleganța să primeze?

Amplasată pe Valea Avrigului, la poalele Făgărașilor, Anna Charisma Chalet este locul ideal de a petrece câteva zile superbe alături de prieteni sau familie.

Saună, ciubăr, cine romantice și un cadru spectaculos sunt doar câteva dintre lucrurile de care te poți bucura la această locație.

Haide să vedem împreună ce are de oferit acest paradis ascuns.

anna charisma chalet

Anna Charisma Chalet: Cazare exclusivistă, izolată în sălbăticia Carpaților

Locația este o poveste despre pasiune, putere, virtuți și muncă grea. Este o poveste despre senzualitate, eleganță, echilibru și liniște.

Anna Charisma dispune de 5 apartamente și un penthouse, gata să îți ofere un sejur remarcabil.

top cazari avrig

cabana de lux sibiu

Fiecare apartament dispune fie de 2 dormitoare, fie de un dormitor și un living cu canapea extensibilă și baie proprie. Detaliile luxuriante și confortul fiecărei camere te vor face să îndrăgești locul.

cazare spectaculoasa transilvania

Cabana mai dispune și de un lounge intim, unde te poți retrage atunci cand ai nevoie de liniste sau discuții discrete, departe de restul grupului. Salonul oferă o varietate de trabucuri fine și băuturi alcoolice, șampanie, whisky, coniac, servite à la carte, accesul fiind exclusiv la cerere.

Anna Charisma este înconjurată de natură, motiv pentru care nu duce lipsă de alimente ecologice. Meniul restaurantului este unul creativ, influențat de bucătăria locală, unde poți găsi o supă de rubarbă la fel ca a bunicii sau un gulaș tradițional din Avrig (diferit de cel maghiar).

preparate traditionale sibiu

gastronomie locala avrig

Activități pe care le poți desfășura la Anna Charisma

Pentru pasionații de lectură, cabana dispune și de o bibliotecă situată la primul etaj. Aici vei găsi o colecție minunată de cărți, în mare parte lecturi beletristice.

Bucură-te de intimitate și de un bronz sănătos de munte, pe plajă, de-a lungul râului care își croiește drum chiar pe lângă cabană.

anna charisma chalet

Cabana mai dispune de o saună și un ciubăr. Ce poate fi mai frumos decât un hidromasaj în apă caldă, chiar pe malul râului, într-o zi răcoroasă, privind spre vârfurile muntoase din fața ta? Aerul curat și freamătul pădurii vor completa acest tablou de basm.

cabana cu ciubar langa sibiu

Împrejurimile cabanei sunt frumos amenajate pentru a-ți oferi diverse cadre intime și de relaxare alături de persoana iubită.

Sună bine, nu-i așa?

anna charisma chalet avrig

Atracții și obiective turistice pe valea Avrigului

  • Cascada Îngerilor se află în imediata apropiere a cabanei. Aceasta se poate admira direct de pe podul suspendat și are o cădere de 15 metri. Numele provine de la sculpturile în lemn ale Îngerilor pe care le puteți admira în jurul cabanei. Acestea au fost create de artiștii care frecventează cabana.
  • Muzeul Avrig reprezintă un centru etnocultural unde vei găsi o colecţie de artă populară, una de sticlărie, o colecţie de icoane pe sticlă şi cercuri pentru deprinderea meşteşugurilor tradiţionale.
  • Palatul Brukenthal din Avrig este reședința de vară a baronului Samuel von Brukenthal. Acesta reprezintă un loc plin de istorie care odinioară era considerat Edenul Transilvaniei și are forma Palatului Schonbrunn din Viena. Acesta a fost proiectat de același arhitect din acea vreme, palatul fiind o miniatură de 7 ori mai mică.

  • Castelul de lut Valea Zânelor este un loc feeric, rupt din basmele populare românești. Dacă te afli în zonă, locația merită vizitată.

Acestea sunt doar o parte din atracțiile turistice de la poalele nordice ale Munților Făgăraș. Însă, dacă ești în căutarea altor atracții și obiective din diverse părți ale țării, pe blogul nostru găsești numeroase astfel de informații.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

rezerva acum

 

 

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…