Cozy Cube, Șaru Dornei: Cazare într-un tiny house în Parcul Național Călimani

Cozy Cube, Șaru Dornei: Cazare într-un tiny house în Parcul Național Călimani

Cozy Cube, Șaru Dornei: Cazare într-un tiny house în Parcul Național Călimani 720 960 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Dacă nu ai trăit până acum experiența unui Tiny House, acum e momentul! Cozy Cube este varianta potrivită dacă vrei o cabană pentru două persoane în Bucovina.

Haide să vedem împreună de ce credem că aceasta poate fi o experiență memorabilă.

cozy cube saru dornei

Cozy Cube: Cazare cu priveliște într-o zonă montană din Țara Dornelor

Cu toții am auzit cel puțin odată despre peisajele spectaculoase din Bucovina, tradițiile și farmecul acestei regiuni. Ei bine, Cozy Cube este mai degrabă o cazare modernă, decât una în stil tradițional, însă este poziționată într-o zonă pitorească de poveste.

Ferestrele mari ale acestui Tiny scot în evidență tot ce are mai frumos zona și îți oferă un view panoramic direct din dormitor, chiar de la prima oră a dimineții.

cazare tiny house bucovina

Dacă optezi pentru o cabană la munte, intimă, pentru tine și persoana iubita, Cozy Cube poate fi alegerea ideală. Cu o capacitate maximă de 3 persoane, căsuța este compartimentată astfel: un living open space cu o chicinetă, un dormitor și o baie.

cazare 2 persoane bucovina

Conceptul de Tiny House ne arată că nu avem nevoie de spații mari pentru a fi fericiți. Într-un spațiu restrâns, putem găși tot confortul si facilitățile de care avem nevoie pentru a ne bucura de o experiență memorabilă.

cozy cube

La exterior, Cozy Cube are și o terasă poziționată spre văile care străbat Bucovina și un loc pentru focul de tabără. Ce poate fi mai frumos decât poveștile neintrerupte sub clar de lună?!

cazare bucovina

Sună bine până acum, nu-i așa? Hai să vedem și ce activități și obiective turistice poți vizita în zonă.

Atracții și obiective turistice Țara Dornelor

Așa cum ziceam și anterior, Țara Dornelor este renumită pentru peisajele sale montane frumoase, apele minerale și tradițiile sale autentice. Indiferent de sezonul în care alegi să vizitezi această regiune, activitățile sunt nenumărate.

La doar câteva minute de Cozy Cube se află Parcul Național Călimani, o arie protejată din Carpații Orientali. Aici vei găsi o varietate de activități și experiențe naturale cum ar fi:

  • Drumeții și hiking: Parcul oferă numeroase trasee de drumeții pentru toate nivelurile de experiență. Vizitarea vf. Pietrosul Călimani, care este cel mai înalt vârf din Masivul Călimani și chiar din Carpații Orientali.
  • Călătorii cu bicicleta: Dacă esti pasionat de ciclism, poți explora zonele parcului pe bicicletă, pe trasee special amenajate sau pe drumuri forestiere.
  • Explorarea peșterilor: Parcul este cunoscut pentru numeroasele peșteri, cum ar fi Peștera Călimani sau Peștera Izvorul Tătarului, pe care le poți explora dacă esti pasionat de speologie.

La 10 minute de mers cu mașina se află Vatra Dornei, unde poți vizita:

  • Parcul Central Vatra Dornei: Un loc minunat pentru plimbări relaxante în mijlocul naturii.
  • Pârtiile de schi: Vatra Dornei este cunoscută pentru stațiunea sa de schi, oferind pârtii pentru începători și avansați.
  • Biserica „Nașterea Maicii Domnului”: O biserică ortodoxă impresionantă, situată în centrul orașului.
  • Muzeul de Etnografie și Artă Populară Vatra Dornei: Acest muzeu oferă o privire în profunzime asupra tradițiilor și culturii din regiunea Dornelor, prezentând obiecte, costume și exponate relevante.

Dacă vrei să vezi mai multe cazări inedite din țara noastră sau obiective turistice mai mult sau mai puțin cunoscute din diverse regiuni, pe blogul nostru găsești o selecție impresionantă de astfel de locuri.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Accesând-o, vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Vei putea vedea disponibilitatea în timp real și vei putea plăti online. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat
3 comentarii
  • Pentru noi a fost locația perfectă. Din păcate nu am găsit disponibil mai mult de două nopți. Vom reveni cu drag cu siguranță. Mulțumim!

  • Am revenit cu drag la o lună după prima experiență cazați aici. Am apreciat și de această dată atenția la detalii și calitatea serviciilor oferite de dvs. Mulțumim pentru tot!🙏

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…