The Cow Shed: Cabană montană perfectă pentru evadarea din cotidian

The Cow Shed: Cabană montană perfectă pentru evadarea din cotidian

The Cow Shed: Cabană montană perfectă pentru evadarea din cotidian 870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Astăzi vă invităm la The Cow Shed, o cabană la munte, aflată în Moieciu de Jos, județul Brașov. Undeva departe de agitația orașului, pe plaiuri pitorești, unde munții cu vârfuri înzăpezite înconjoară locul, iar animalele domestice pasc în tihnă, acolo veți gasi fericirea deplina.

Cabana vă oferă o șansă unică să deschideți lădița de zestre, regăsind covoare, cuverturi și decorațiuni vechi de peste 150, care au fost date din generație în generație. E o frumusețe să simțiți și să admirați această frântură de tradiție în fiecare coltisor al cabanei.

Ferestrele cu tocuri din lemn, peisaje pictate de natură și briza montană vă cheamă să explorați zona. Nu o puteți refuza când atâta bucurie se ivește în priviri. Haideți cu noi în aceasta călătorie virtuala!

the cow shed moieciu

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea lua legătura direct cu gazda.

Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat. Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Activități de neratat în Moieciu de Jos: escaladare, drumeții și ciclism montan

Oricine ajunge aici își găsește o activitate de suflet și noi experiențe pe care sigur le va îndrăgi. La o distanță mică de cabana The Cow Shed veți găsi stânci ce așteaptă să fie cucerite, care vă vor încânta la final cu o panoramă superbă asupra munților.

Drumețiile sunt revigorante, vă umplu de viață și vă oferă multă putere de concentrare, pentru că trăiți momentul și nimic altceva nu mai contează. Echipați-vă adecvat pentru munte și porniți spre cărări fabuloase.

Mâncați fructe de pădure, admirați natura în splendoarea sa și beți apă rece din pârâu. Cu dibăcie vă puteți întrece la pârâu să prindeți pești cu mâna. Va fi o competiție acerbă, amuzantă, dar nu și imposibilă. Cine credeți că va câștiga?

Din prispa cabanei porniți cu bicicletele pe unele dintre cele mai frumoase trasee de ciclism din Transilvania. Unul dintre acestea este traseul Moieciu de Jos – Dâmbovicioara – Moieciu de Jos, având o distanță de 39 de kilometri, care vă va purta prin lumea satului autentic românesc, printre tablouri vii ale naturii și prin experiențe condimentate cu traditii.

Din Moieciu de Jos se urmează drumul asfaltat care merge spre Cheia. Pentru o clipă de tihnă o oprire în Cheile Grădiștei este necesară pentru a admira revărsarea brazilor de pe stânci, susurul pârâului și liniștea locului. Apoi se urcă spre Complexul Turistic Cheile Grădiștei-Fundata.

Vrei să încercați ceva aproape nemaiîntâlnit? Tiroliană în tandem, adrenalină alături de cei dragi. Sună captivant, nu? De obicei mereu vă așteptați unii pe alții ca să vă puteți bucura de această activitate, dar acum aveți șansa unică de a trăi la maxim momentul împreună.

Ce spuneți, faceți din nou o scurtă oprire ca să vă aventurați pe tiroliană? Traseul de tiroliană are 500 de metri și poate fi parcurs de 4 persoane simultan. Ce distracție!

Cu atâta energie traseul continuă pe bicicletă spre drumul pietruit ce străbate satul Fundata, unde veți găsi o lume a satului românesc rămasă intactă și vârfuri de munte care par atât de aproape de voi.

Traseul continuă pe un drum asfaltat spre Dâmbovicioara. Urmează urcări frumoase pe Culoarul Rucăr-Bran: latura Ciocanu și Șirnea, unde muntele și natura vă susțin să reușiți.

Drumul asfaltat se termină în Șirnea, continuând traseul prin pajiști cu fânețe pentru a ajunge la satul Peștera. Aici vă puteți odihni o vreme în ambianța peisajelor naturii.

Apoi, urmează coborârea în viteză pe un drum asfaltat ce străbate localitatea și în scurt timp ajungeți din nou de unde ati plecat, in Moieciu de Jos. Întreg traseul vă umple sufletul de bogatie, e vremea de stat la povești în cabană.

The Cow Shed: O cabana de vis intr-unul dintre cele mai frumoase cadre montane din Romania

În atmosfera atâtor momente frumoase, locul ce vă va găzdui nu poate fi altfel decât desăvârșit. The Cow Shed este o cabană rustică, amplasata pe plaiuri montane pitoresti, într-o ambianță unică.

Cazarea este ideală pentru un grup de 12 persoane, pentru că doar împreună cu prietenii puteți trăi amintiri de pus în ramă. Camerele sunt spațioase, îmbrăcate în stinghii, cu mobilier tradițional, sculptat manual, pereți pictați cu motive tradiționale.

the cow shed moieciu

the cow shed moieciu

cabane moieciu top

top cabane moieciu

top cazari moieciu

the cow shed moieciu

the cow shed moieciu

cazare cabane bran moieciu

cazare cabane bran moieciu

cazare cabane bran moieciu

the cow shed

Pășiți în urmă cu 150 de ani, pe poarta tradiție românești, printre obiecte de decor, pături și covoare moștenite din generație în generație. Nota modernă e special gândită pentru confortul contemporan.

Puteți savura merinde din grădină: zmeură, prune, mere, pere și corcodușe, iar din pădure trufandale. Bucurați-vă de bucatele tradiționale: brânză, șuncă afumată, dulceață și multe alte bunătăți chiar de la producătorii locali.

Living-ul spațios cu șemineul în care trosnesc lemnele, luminat de ferestrele care dezvăluie peisajul sălbatic, este locul unde poveștile cu prietenii sunt parca infinite.

Pregătiți bagajele și porniți la drum, aceasta este o cabană pentru sufletul vostru.

Rezervați-vă singuri experiența!

Căutați o cabană retrasă la munte, unde să mergeți cu prietenii? Vreți să vă bucurați de mâncare tradițională, de poame culese din grădină ori delicii din pădure? Doriți să descoperiți peisaje de vis și activități sportive care să vă încarce cu energie? Atunci, The Cow Shed este locul ideal pentru voi.

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane.

Am construit aceste proiecte pentru voi. Doar folosind serviciile lor, veți susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința voastră de a călători doar pe aceste tărâmuri magice.

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț
2 comentarii
  • Buna ziua,
    Dorim inchirierea integrala-perioadă 28-1.12!pret va rog!
    Multumesc

    • Buna ziua! Asa cum scrie si in articol, rezervarile se fac prin platforma Travlocals.com, acolo unde gasiti toate informatiile necesare. Acesta este un site turistic care promoveaza sute de cazari si experiente in Romania. Nu suntem agentie de turism, nici gazde, tocmai de accea va indrumam sa intrati in contact cu gazda si sa rezervati necomisionat prin intermediul platformei pe care am construit-o. Multumesc!

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…