Valley View Breaza: Cazare cu piscină interioară la 1 oră de București

Valley View Breaza: Cazare cu piscină interioară la 1 oră de București

Valley View Breaza: Cazare cu piscină interioară la 1 oră de București 1280 853 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Valley View Breaza este o locație de vis pentru iubitorii de natură.

Situată în Breaza de Sus, județul Prahova, locația oferă un view spectaculos care se poate admira direct din piscina interioară sau ciubărul cabanei.

Așadar, ia-ți prietenii și haideți într-o escapadă de weekend memorabilă, la doar o oră de București.

valley view breaza

Valley View Breaza: Minunea dintre munți

Numele Valley View Breaza spune tot! Cabana este concepută să îți ofere un view spectaculos asupra văilor submontane.

Peisaje care îți taie răsuflarea, indiferent unde ai privi. Lasăte prins în simfonia naturii și relaxează-te. Aici e Raiul pe pământ.

Locația pune la dispoziția oaspeților 10 locuri de cazare.

Compartimentarea este făcută în felul următor: 4 dormitoare duble cu baie în cameră, încă 2 băi comune și o bucătărie complet mobilată și utilată cu zonă de dining.

De asemenea, livingul cabanei este suficient de spațios pentru a putea petrece timp de calitate cu prietenii sau familia ta.

cazare valea prahovei cu piscina

cabana breaza cu piscina

top cazari valea prahovei

Piesa de rezistență a acestei cabane este piscina interioară care oferă o priveliște panoramică asupra împrejurimilor. Geamul imens care îngrădește piscina este retractabil, astfel că în anotimpul cald te poți bucură de briza montană, în timp ce lenvesti în piscină.

Dar asta nu este tot! Cabana pune la dispoziția oaspeților încă un ciubăr și o saună. Pachetul perfect pentru a avea un sejur de vis.

cabana cu ciubar valea prahovei

cabana cu sauna valea prahovei

Pe timp de vară te poți bucura de un foc de tabără și de ce nu, de o masă în aer liber. Foișorul cabanei este special amenajat cu grătar și cuptor pentru a pregăti preparate alese și pentru a te bucura de roadele muncii tale chiar acolo, în aer liber, cu prietenii tăi alături.

valley view breaza

3 lucruri mai puțin știute despre Breaza

 1.  Pe vremuri, drumul spre Sinaia nu trecea pe unde e astăzi, ci prin orașele Câmpina și Breaza, iar drumul nu era unul în linie dreaptă, ci șerpuia prin localitățile de pe drum.
 2.  Demult, Breaza era unul dintre locurile de retragere a oamenilor importanți din Capitală. Printre aceste persoane se numără: Mircea Eliade, sculptorul Mac Constantinescu, Grigore Moisil, Adrian Păunescu, Radu Beligan, Paul Goma și mulți alții.
 3.  Unele case premontane țărănești din Breaza încă au rămas în aceeași stare de la sfârșitul secolului XIX. Casele erau construite pe o fundație de piatră, iar la exterior lemnul traforat era din belșug. O casă țărănească din Breaza avea în mod normal 4 zone:
 • zona focului sau locul cu vatra
 • zona intimă sau spațiu unde dormeau (aici sunt cergile, cuverturile și alte obiecte frumos ornate ale casei)
 • zona mesei e locul unde mânca întreaga familie
 • zona malefică, reprezentată de locul de după ușa de la intrare. Aici se lasă și astăzi hainele, uneori și mătura. Denumirea zonei vine de la semnificația acesteia, spațiul acela fiind locul unde lăsai răul când intra omul în casă.

casa taraneasca breaza de susSursă: drumliber.ro

Atracții turistice în Breaza și împrejurimi

În zona aceasta ar fi multe de menționat. Toată valea Prahovei este vizitată anual de sute de persoane pentru stațiunile montane și pârtiile de schi.

 • Sinaia: vestitul Castel Peleș se află aici și de asemenea un mare domeniul schiabil

 • Predeal, Bușteni: 2 stațiuni montane superbe din punct de vedere al priveliștii, cu numeroase opțiuni pentru sporturile de iarnă, dar si cu obiective turistice pentru tot anul, cum ar fi Palatul Cantacuzino
 • Poiana Brașov: perla stațiunilor montane din România
 • Canionul 7 Scări
 • Lacul Scropoasa

 • Cascada Vânturişului
 • Cascada Urlătoarea
 • Cheile Tătarului
 • Castelul Cantacuzino
 • Castelul Bran

 • Cascada Caraiman
 • Cascada Horoabei
 • Sfinxul şi Babele
 • Pivniţele Rhein și Cie (Azuga)

România este o țară spectaculoasă, care deține atracții turistice de interes global. Dacă ești în căutarea unui sejur sau cauți o escapadă scurtă undeva în România, blogul nostru e gata să îți sară în ajutor. Zeci de cazări inedite și obiective mai puțin cunoscute sunt gata să fie descoperite.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…