Zabola Estate, experiențe inedite la castelul din Transilvania

Zabola Estate, experiențe inedite la castelul din Transilvania

Zabola Estate, experiențe inedite la castelul din Transilvania 960 639 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

viziteaza transilvania

Castelul Contelui Mikes, din Zăbala

Pornim la drum spre satul Zăbala, din Transilvania, pentru a trăi experiențe la castel.

Transilvania e recunoscută pentru fortificațiile și castelele impozante, ce le dezvăluie călătorilor.

Zabola Estate sau Castelul Contelui Mikes este un veridic exemplu de conservare a identităților vechi. Viața de altădată poate fi trăită aici. Parcul castelului cuprinde 7 clădiri istorice, lacuri și o floră bogată prin păduri carpatice.

Zăbala găzduiește o faună și o floră deosebită. Natura se păstrează vie și autentică, având ocazia să vezi în jurul tău fel de fel de animale sălbatice, în mediul lor natural.

Departe de civilizație, în mijlocul sălbăticiei din Zăbala, s-a construit un castel mai puțin cunoscut. Fie și pentru câteva momente, poate fi doar al tău.

Esti in cautarea unei experiente minunate la castel? Afla in cele ce urmeaza cat costa si de unde poti rezerva fara taxe suplimentare.

Zabola Estate, castelul mistic din Transilvania

Cărările te cheamă la castel. Cu un aer medieval, Zabola Estate se impune prin piatră rustică, camere ce trezesc sentimente că undeva s-ar ascunde contele Dracula și lampadare ce străbat prin lumina difuză fortificația.

Este un loc intim, păstrat cu grijă pentru a-i face pe călători să simtă experiențe contilor din Transilvania străbună. O grădină prielnică plimbărilor lungi, o plimbare pe lac, un cinema privat și o sală de audiții… pe toate le vei găsi aici. Poți trăi un vis al copilăriei tale.

zabola estate

zabola estate

zabola estate

cazare zabola estate

Domeniul Contelui Mikes, din Zăbala, te așteaptă. Poți alege din peste 15 camere decorate în vechiul stil al palatelor și conacelor transilvănene. Miros de lemn, sobe tradiționale, încăperi luminate și pereți parcă pictați cu foițe de aur te fac să îndrăgești camerele castelului.

cazare zabola estate

castelul contelui mikes

castelul contelui mikes

castelul contelui mikes

Când amurgul se lasă, poți avea parte de relaxare în sauna din lemn și cada imperială. Vei avea o priveliște minunată spre Munții Carpați. Pădurea inconjuratoare oferă un adevarat spectacol. Câteva căprioare îți pot încânta seara.

Zabola Estate pune la dispoziție o ascunzătoare de unde pot fi urmăriți urșii sau alte animale sălbatice. Alături de un ghid pasionat și experimentat, te vei afla chiar in casa a peste 50% din carnivorele mari ale Europei.

experiente zabola estate

experiente zabola estate

experiente zabola estate

Echitație, canotaj, cricket, observarea stelelor sunt unele dintre activitățile principale cu care te poți delecta.

Ce ar fi să adormi, iar când te trezești să fii contesă pentru o zi? Cum ți-ai duce viața într-un castel? Ai purta rochii lungi din mătase și pălării decorate cu broderie? Ai organiza serate de unde cunoscuții să admire versanții munților?

Iată că acum poți să ai parte de o experiență deosebită! Zabola Estate trebuie să fie pe lista ta de dorințe!

E timpul să ai parte de o experiență inedită.

Nu mai sta pe gânduri și pornește la drum! Gazdele abia așteaptă să le treci pragul.

Trăiește o experiență la castel! Povestește cunoscuților și haide să păstrăm tradiția transilvăneană! Vii cu noi într-o experiență la castel?

experiente zabola estate

evenimente zabola estate

evenimente zabola estate

evenimente zabola estate

Rezervă-ți singur experiența

Ai rămas plăcut surprins de cele relatate cu privire la această locație de vis?

Ei bine, acum poti rezerva cele mai frumoase experiente turistice din Romania prin intermediul noii noastre platforme, Travlocals.com.

Cazare in case traditionale restaurate, conace sau castele medievale si multe alte surprize te asteapta in Romania magica. Pe toate le vei putea rezerva direct de la gazda, fara taxe suplimentare.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…